dreadpothead
Member
Dupa mai bine de un an de experienta in pamant, si circa 40 de fetite crescute si fumate, am inceput acum o saptamana prima experienta HYDRO. Sistemu e foarte simplu: rezervor de 60 litri de apa cu nutriente oxigenata prin air stones, pompa de 600l/h trimite apa la fiecare ghiveci de 11l plin cu hydrocorn (argila expandata); apa apoi se scurge intrun vas in care stau ghivecele, di care se intoarce inapoi in rezervor. Strain: Sweet Seeds- Cream madarine XL AUTO Box: Cultibox light 80x80x160 Light: Sonlight 250w MH si HPS in cooltube Aerisire: Blauberg bi-turbo 250m3/h + Can-lite 500m3/h Mediu crestere: rockwool b'cuzz + hydrocorn (argila expandata) Nutriente: Atami b'cuzz Hydro A+B, Hydro booster, bio-bloombastic Ph test: drop EC test: Adwa ad-31 24 de ore intre servetele ude, si semintele au scos codita; le-am transplatat in cuburi de rockwool, si a doua zi erau iesite deja la lumina. Dupa care le-am transferat intrun ghiveci cu argila, asteptand sa ultimez lucrarile la sistem sa le pun fiecare in vasul ei. Si uite asa a trecut prima saptamaa. Voi posta poze in curand. Toate cele bune tuturor.