ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Panowie ratujcie mnie kurwa nie wiem co juz mam robic!!!!!
zaczne od tego ze wczoraj zmienilem system operacyjny z win2000 na winXP wszystko bylo by ok gdyby nie to ze na moim nowym dysku WD caviar160gb na 2 partycjach wszystie filmy jakie tam mialem (bylo ich 94gb) ze tak powiem rozpierdolily sie z plikow i folderow powstaly nowe z jakimis dziwnymi kwadracikami zamiast nazw nie da sie tego ani otworzyc ani nic z tym zrobic
aha jeszcze takie cos ze gdy ostatnio wyciagalem dysk i zgrywalem filmy na innym kompie tez pod winXP bylo to samo lecz gdy wrocilem do chaty i podlaczylem twardziela spowrotem wszystko wrocilo do normy
macie moze jakies pomysly jak moge przywrocic poprzedni stan rzeczy ???
Ouch Mazur, chcesz powiedziec ze nie zbackupowales tych filmow na zewnetrzny dysk przed zmiana systemu operacyjnego? No, ja juz mialem takie doswiadczenie. Mialem pare gier, stracilem wszystkie save'y i musialem wszystko instalowac na nowo. Nie chce byc zlym prorokiem ale chyba nie da sie odzyskac tych danych.
jak to mowia nie poddawaj sie bez walki wiec ja nadal z tym wlacze kurde od wczoraj !!!!! huuuh ale mam nadzieje ze wygram ten boj pozyjemy zobaczymy za 40 min bede widzial
Uhhh, Ikser, cooo? ktora godzina? .... zaspalem... ale wczoraj byla jazda....pierwszy raz w zyciu sex z 4 laskami ....mam nadzieje ze dobrze zapylilem... jak sie zbiore do kupy to powybieram jakies zdjatka z orgii... i zapostuje tu i uwdzie.
a wiec tak wielkie dzieki dla Rafix'a za linka do forum komputerowego dzieki czemu wiem teraz jak odzyskiwac plika nawet gdy je juz delete z dysku
odzyskalem niemal ze 95% straconych danych wiec sie ciesze a to co nie odzyskalem to i tak mala strata najwazniejsze ze to co chcialem jest juz spowrotem
pozdro i jeszcze raz dzieki Rafix za rade