What's new

First Grow by Plantator:]

G

Guest

super no Plantator podziwiam wysilek i szacun ogrom dla Twojej ciezkiej pracy.

mega plonow Ci zycze i zadowolenia i wielu tak udanych sezonow pod slonkiem.

peace pes
:wave:

greengirl

Active member
Szacuneczek od greengirl dla ciebie Plantator. Cały ten ogród robi piorunujące wrażenie, na pewno nie tylko wśród polaków.

pozdrawiam i ciągnij tak dalej

greengirl

Plantator

Well-known member
Veteran
siema, dzięki za wasze dobre słowo:]
U mnie juz wszystko chyba zakwitło, więc od początku:

ww od obywatela G:] pozdro już zakwitła , jakaś mała byla ale coś z tego będzie

teraz to co mi się najbardziej podoba czyli najwcześniejsze sativy:]

No i teraz znak jakości i pochodzenia zaproponowany przez Pes'a

Last edited:

Plantator

Well-known member
Veteran

nl

mutant emxafgan

nl

mutaNT ZNOWU fajny nie??mi sie podoba , spróbuje przedłużyć te geny:]

2 męskie indica mix na 3 pestki z sunchine

lr , troche chudy przez pogode

inny kom , ciekawe co to , ładnie sie zapowiada:]

a teraz miła niespodzianka:]pużno zakwitły ta emxhh , ale szybka dają:]ina jaki kolor ładny hehe

hells angel

dalej emxhh

zupełnie inna emxchemoxhh

i bagseed , dopiero pre wypuszcza:[

Last edited:
G

gelowas

WOOOW, z Plantatorem widze, ze w tym roku nie pogadasz :D
Wszystkie sa pose i juz szyszki fajne maja, ale EMxHH bardzo oryginalna i najfajniejsza moim zdaniem
te mutanty tez nieglupia rzecz, ciekawe skad sie takie biora, geny z Czarnobyla?
(jak ze swiata wg bundych kupowali 3-skrzydlowe kurczaki, zeby wiecej szamy bylo hehe)

pozdro szefie i good luck, juz nie moge sie doczekac foto z harvestu

rogin

Member
wohoho no koniec świta z tymi plantami !!!
Ta HHxEM jest bardzo podobna do mojego ERD/PURTA identyczne kolory
peace i czekam na nastepne fotosy !

roxyk

Member
grow na +5 Karmy na kielometr ale aparat i jakość zdjęc znacznie słabiej....
postaraj sie na harwest zrobić lepsze zdjęcia jakimś dobrym aparatem bo taka piękna uprawa nie może być uwidoczniona tak kiepską jakością i rozdzielczością zdjęciami.
bardzo Cie prosze postaraj sie z lepszymi zdjęciami, pożycz od kogoś albo kup nowy na raty;) napewno będziesz miał $$$ na spłacanie go;);-)

Plantator

Well-known member
Veteran
siema , to nie chodzi o jakość aparatu , bo moge nim zrobić fotki 3000x4000pix , chodzi o to że mam łącze przez modem , innego się nie da:[i musze zmniejszać okropnie te fotki , a i tak długo się wysyła , postaram się posiedzieć godzine nad wysyłaniem następnym razem:] pozdro

rberciol

Member
Witam. Jestem nowy. Plantatora znam od jakiegoś czasu i tylko moge go wam polecić. Dowdoem są Bardzo piękne rośliny. Podziwiam Plantatora, on zawsze służy pomocą, sluchajcie sie jego rad, albo pytajcie sie go:) (sorka plantator, że Cię wkopałem, ale poprostu dobry brat z Ciebie, podziwiam Cie). Dzięki niemu mój mierny spot (zawiniła ziemia - jest mały) coś mi da. Pozdro. I jeszcze raz polecam plantatora. On zachęcił mnie na to forum. Piękne rośliny. Jak porównuje jego, a moje to sie mule :D. Peace!

Plantator

Well-known member
Veteran
Siema , witam nowych znajomych na forum:]
Dzisiaj kilka fotek , następne niedługo!!
Calość

hh już jakoś kwitnie

emxhh dają nieźle

może puźno ale ładnie kwitnie indica mix z sunchine

i jeszcze inna indica od kolegi

Last edited:

Fish131

Active member
Noooo Plantator masz tam istny busz!!
Pieknie to wyglada ale z gory Ci wspolczuje manicure tego wszystkiego hehe
:respect:

G

Guest

super Plantator. Twoje plantacje robia wrazenie wielkoscia. pelne kadry zielska :yes:

:D:D:D super kurka jak Ty to wszystko dajesz rade obrobic. powodzenia na harvest. milego manicure :bat:

peace pes

Plantator

Well-known member
Veteran
Siema,poszedłem wczoraj na spota , patrze a tam pół krzaków wycięte i zmasakrowane:[Czuje sie okropnie, ale nie jest nagożej bo te debile pościneli tylko emxhh niedojżałe jeszcze topy , a zostawili nl , najwiękże sativy troche jeszcze, wzieli się za zbiór bo zebrałem wcześniej jedną lekko pleśniejącą sativke. Pewnie ignoranci myśleli że już zbiory, naszczeście zostały zapylone krzaki , wszystko już zebralem i biore się za obieranie.niestety nie wszystkie nasiona dojżały , a mogło być tak pięknie:[

G

Guest

:badday: taki ladny ogrodek... szkoda szkoda
dobrze ze niezabrali wszystkiego ;)

G

gelowas

szkoda, jesli wszystko zasadziles w 1 miejscu, na prawde bylaby wielka szkoda, nie martw sie, mnie i wielu innym ogrodnikow tez rozkradli, na szczescie 1/kilkanascie miejscowek ;)
jakbys nic nie zebral to wiesz, ze mozesz na mnie liczyc :D
coz jeszcze moge dodac, nastepny rok bedzie lepszy, wiecej doswiadczenia wszyscy zalapiemy - a przede wszystkim - doswiadczenia w doborze miejscowek, bo tutaj nawet najlepszy plantator na swiecie moze sie wylozyc, pozdro kolezko!

Plantator

Well-known member
Veteran
Dzięki za dobre słowo :] no , było na 4 spotah , i nie ukradli wszystkiego , nieuki pokradli niedojżałe topy, i zmasakrowali troche, ale zostało troche ,musiałem niestety zebrać , bo by wrócili napewno po reszte, troche tego jest , ale szkoda , bo nawet nl by doszedł, już topy jak ręka grube, następny sezon poleci dużo lepiej i w wielu miejscach daleko od domu, pestek na szczęśćie zebralem sporo, ha duzo niedojżałych , im prawie wogule , a inne krzaki prawie same czarne pestki:]

OUTLAWZ

Member
co za skurw*syny ... Nieumieja swojej wyhodowac to czyjas kradna... wspolczuje miales kozackie krzuny ... wydaje mi sie z natrafili na nia jacys totalni debile albo jacys gowniarze i to raczej przypadkiem bo jesli by obserwowali spota i znali sie na rzeczy to jeszcze by pewnie poczekali....
oby sie otruli :/
zniszczyli dobry kawalek twojej histori...
wspolczuje...
pozdro...
jestem stobo ...

rastaman

Member
ehh...niestety w takim kraju zyjemy :badday: ;( Szczerze wspolczuje. Tyle pracy i serca w to wlozyles...Brak mi slow dla tych skur****. Ogromny cios ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem. Za pare miesiecy znow bedziesz mial szanse ruszyc pelna para i pokazac klase jak w tym roku.

Pozdro :wave: