mutant emxafgan
nl
mutaNT ZNOWU fajny nie??mi sie podoba , spróbuje przedłużyć te geny:]
2 męskie indica mix na 3 pestki z sunchine
lr , troche chudy przez pogode
inny kom , ciekawe co to , ładnie sie zapowiada:]
a teraz miła niespodzianka:]pużno zakwitły ta emxhh , ale szybka dają:]ina jaki kolor ładny hehe
hells angel
dalej emxhh
zupełnie inna emxchemoxhh
i bagseed , dopiero pre wypuszcza:[
WOOOW, z Plantatorem widze, ze w tym roku nie pogadasz
Wszystkie sa pose i juz szyszki fajne maja, ale EMxHH bardzo oryginalna i najfajniejsza moim zdaniem
te mutanty tez nieglupia rzecz, ciekawe skad sie takie biora, geny z Czarnobyla?
(jak ze swiata wg bundych kupowali 3-skrzydlowe kurczaki, zeby wiecej szamy bylo hehe)
pozdro szefie i good luck, juz nie moge sie doczekac foto z harvestu
grow na +5 Karmy na kielometr ale aparat i jakość zdjęc znacznie słabiej....
postaraj sie na harwest zrobić lepsze zdjęcia jakimś dobrym aparatem bo taka piękna uprawa nie może być uwidoczniona tak kiepską jakością i rozdzielczością zdjęciami.
bardzo Cie prosze postaraj sie z lepszymi zdjęciami, pożycz od kogoś albo kup nowy na raty napewno będziesz miał $$$ na spłacanie go;-)
siema , to nie chodzi o jakość aparatu , bo moge nim zrobić fotki 3000x4000pix , chodzi o to że mam łącze przez modem , innego się nie da:[i musze zmniejszać okropnie te fotki , a i tak długo się wysyła , postaram się posiedzieć godzine nad wysyłaniem następnym razem:] pozdro
Witam. Jestem nowy. Plantatora znam od jakiegoś czasu i tylko moge go wam polecić. Dowdoem są Bardzo piękne rośliny. Podziwiam Plantatora, on zawsze służy pomocą, sluchajcie sie jego rad, albo pytajcie sie go (sorka plantator, że Cię wkopałem, ale poprostu dobry brat z Ciebie, podziwiam Cie). Dzięki niemu mój mierny spot (zawiniła ziemia - jest mały) coś mi da. Pozdro. I jeszcze raz polecam plantatora. On zachęcił mnie na to forum. Piękne rośliny. Jak porównuje jego, a moje to sie mule . Peace!
Siema,poszedłem wczoraj na spota , patrze a tam pół krzaków wycięte i zmasakrowane:[Czuje sie okropnie, ale nie jest nagożej bo te debile pościneli tylko emxhh niedojżałe jeszcze topy , a zostawili nl , najwiękże sativy troche jeszcze, wzieli się za zbiór bo zebrałem wcześniej jedną lekko pleśniejącą sativke. Pewnie ignoranci myśleli że już zbiory, naszczeście zostały zapylone krzaki , wszystko już zebralem i biore się za obieranie.niestety nie wszystkie nasiona dojżały , a mogło być tak pięknie:[
szkoda, jesli wszystko zasadziles w 1 miejscu, na prawde bylaby wielka szkoda, nie martw sie, mnie i wielu innym ogrodnikow tez rozkradli, na szczescie 1/kilkanascie miejscowek
jakbys nic nie zebral to wiesz, ze mozesz na mnie liczyc
coz jeszcze moge dodac, nastepny rok bedzie lepszy, wiecej doswiadczenia wszyscy zalapiemy - a przede wszystkim - doswiadczenia w doborze miejscowek, bo tutaj nawet najlepszy plantator na swiecie moze sie wylozyc, pozdro kolezko!
Dzięki za dobre słowo :] no , było na 4 spotah , i nie ukradli wszystkiego , nieuki pokradli niedojżałe topy, i zmasakrowali troche, ale zostało troche ,musiałem niestety zebrać , bo by wrócili napewno po reszte, troche tego jest , ale szkoda , bo nawet nl by doszedł, już topy jak ręka grube, następny sezon poleci dużo lepiej i w wielu miejscach daleko od domu, pestek na szczęśćie zebralem sporo, ha duzo niedojżałych , im prawie wogule , a inne krzaki prawie same czarne pestki:]
co za skurw*syny ... Nieumieja swojej wyhodowac to czyjas kradna... wspolczuje miales kozackie krzuny ... wydaje mi sie z natrafili na nia jacys totalni debile albo jacys gowniarze i to raczej przypadkiem bo jesli by obserwowali spota i znali sie na rzeczy to jeszcze by pewnie poczekali....
oby sie otruli :/
zniszczyli dobry kawalek twojej histori...
wspolczuje...
pozdro...
jestem stobo ...
ehh...niestety w takim kraju zyjemy ;( Szczerze wspolczuje. Tyle pracy i serca w to wlozyles...Brak mi slow dla tych skur****. Ogromny cios ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem. Za pare miesiecy znow bedziesz mial szanse ruszyc pelna para i pokazac klase jak w tym roku.