What's new

First Grow by Plantator:]

G

Guest

Niezły busz :woohoo:
Musisz mieć zajebiście pewną miejscówe że tyle roślin tam posadziłeś.
Mnie życie mnie nauczyło że lepiej zrobić kilkanaście miejsc po 2-3 rośliny,więcej łażenia po krzakach ale i większa pewność że w razie porażki zawsze cos będziesz miał.

Gratuluję pięknych roślin (będzie zajebisty widok jak sie nabiją-zazdroszcze)

Last edited:

Plantator

Well-known member
Veteran
no to mały update:]
zrobiłem pare dni temu cropping i ponadłamywałem czubki żeby tak nie było widać tych roślin , już wstają:

niektóre rosliny jeszcze nie zakwitły , a kilka już kwitnie bardzo dobrze:]

nl bardzo szybko kwitnie u mnie , 2 sztuki zakwitły wcześniej , bo długo były w domu i jeszcze wtedy puściły preflowery, przynajmniej bedą dojżałe nasiona:]

Plantator

Well-known member
Veteran
a to już inny spot ,rośliny na nasiona:]

ojciec hells angel:

kobieta hells angel:

następna dziewczyna indica mix z sunschine seeds:

ta mutantka bedzie miała nasiona z ha

ta indica mix będzie miała dzieci na nothern lightt

będzie dużo nasion:]

Stary niewiem co powiedziec?? <wow> Zatkalo mnie po prostu! Gratuluje! Oby ci nikt ich nie zakosil bo by bylo wtedy marnie! Pozdro PeAcE

sofronov

Member
BÓK zszedł na ziemie i stworzyl plantacje Plantatora heheh ........ supa ogród .... outdor rządzi !!! heheh

Plantator

Well-known member
Veteran
Siema , byłem wczoraj na spotach , i mam troche fotek:]
Najpierw na temat rozmiarów plantów
wszystkie były fimowane około 10 pientra , i teraz musialem nadłamywać górne łodygi bo i tak są za duże:)

mój brat przy roślinkach hh x em

teraz kilka lodyg:]
nl

Plantator

Well-known member
Veteran
Teraz kilka zdieć na temat zaginania roślinek

nl został rozłożony na sporą powierzchnię , łodyga rozłamała sie na 3, ale nie złamała się nigdzie i soki dochodzą tak jak trzeba:]

tu zagięta indica mix

ładnie wstją :]

niektóre muszą poziomo leżeć bo by miały 3 metry chyba:]

nl będzie mial dużo topów :]

G

Guest

podobno od przybytku glowa nie boli, ale myslales juz o harvescie, curingu?

zycze szczescia, powodzenia :wave:

Last edited:

Plantator

Well-known member
Veteran
teraz najwcześniejsza sativa , może na fotkach nie widać, ale najwiękrze pojedyńcze topki mają jakieś 10-20 cm:]

to jest KOM czyli mix wykonany przez kobajasziego:]zapytam go jakie on miał wtedy odmiany i napisze :]

teraz coś na temat robienia nasion
Męski nl który zapyla poniższe roślinki

pierwsza żeńska nl

zbliżenie , chyba widać że już nasionka pierwsze dojżewają:]

tutaj kom zapylone nl

tutaj najwcześniejsza z tych wszystkich roślinek , odrazu zaczeła kwitnąć ajk miała pół metra i robi sie taka maczuga:]

Last edited:

Plantator

Well-known member
Veteran
nl zapyli jeszcze emxchemo xhh

jakąś indice

i lowryderka

i jeszcze indica z sunchine

teraz następny spot z męskim hells angel

zapyla żeńską ha po lewej , po prawej męski

zapyla też 4 indica mixy z sunchine

hells angela

mutanta emx afgan prawda że dziwny??;/

ps
myślałem już o curingu , wiem że to troche roboty będzie hhehe

Last edited:
G

Guest

Witam

To marzenie miec takie masywne rośliny:respect:. I ta roznorodnosc - mmm cos wspanialego:yummy: . Gdzie ty to wszystko przechowasz ?:D Niby tegoroczny outdoor tak nieprzyjazny najpierw szusza później ulewy wichury, a tu okazuje sie ze jest najbardziej udany pod wzgledem ilosci nowych growerow, pozdro dla wszystkich fanow tej boskiej rosliny :rasta:

Mam pytanko co to za odmiana ?

Plantator said:
teraz najwcześniejsza sativa , może na fotkach nie widać, ale najwiękrze pojedyńcze topki mają jakieś 10-20 cm:]

Pozdrawiam, PrzemaS :wave:

G

Guest

siema,

@Plantator widzac Twoje zdjecie przypomina mi sie widok szwajcarskich szklarni. pelne kadry ziela, a wsrod nich male ludziki :D wielki szacun dla Ciebie ziom. w tym roku natura widac byla dla Ciebie chojna jak i dla wielu naszych polskich growerow. sam rowniez nie narzekam ale jak widze te plantacje plantatora, jestem zielony z zazdrosci i az mnie sciska ze nie posialem wiecej i bardziej roznorodnie. widac ze naginane planty sa naprawde produktywne. tak dalej plantator i jak najwiecej fotek. :wave:

pozdro pes
:rasta:

Last edited:

Plantator

Well-known member
Veteran
Dzięki za pozytywne komentaże:]Jak Wy , Hot i Pes chyba najlepsi groweży z polskiej części IC forum mówicie, że jest super ta ja wam wierze hehe
Wasze też są The Best!!

edit: co do mixu KOM to on mówi że w skład tego wchodziło sporo odmian , miedzy innymi jakiś mix z seedbanku,Northern Light, Chilla, HazeSkunk, SweetRoxana,lokalna odmiana z Bulgarii,Twilight ,i jeszcze kilka ale on już nie pamięta , hehe

Last edited:

kobaia

Member
Hej Plantator, nareszcie sie doczlapalem do twojego threada :) Co prawda na biezaco bylem, fotki przy konsultacjach na GG ;) ale w calosci growlog jeszcze lepszy. Zdjecia same mowia za siebie, wszystko jest przygotowane perfect a rosliny ciesza sie do slonca :D Jesli mozesz, zapodaj jeszcze fotki pozostalej czesci Magicznego Ogrodu ;) Naprawde, zrobiles swietny uzytek z moich fasolek i w przyszloci jak bedziesz chcial wystapic w roli testera, to zapraszam :]

to jest KOM czyli mix wykonany przez kobajasziego:]zapytam go jakie on miał wtedy odmiany i napisze :]
Mialem zamote w tamtym roku z odmianami, pogubilem sie troche ale na pewno byly tam: Chilla (szwajcaria), Sweet Roxana (krzyzowka Roxyka, idealna do uprawy pod sloncem), Northern Light, odmiana uprawiana przez niektorych Bulgarow na out, Indica Mix z odmian Sunshine Seeds, HazeSkunk (Sunshine Seeds), Twilight z DutchPassion, mala purpurowa indyka o piorunujacej mocy.
Z meskich roslin dosyc dlugo trzymalem HellsAngel, wiec na pewno sie rozpylil, zasilajac czesc mixu. Recznie zapylalem pylkiem HollandsHope (jednak ta odmiane nie najlepiej wspominam, przynajmniej ta HH w wykonaniu nirvana seeds - rosliny ladne i masywne ale baaardzo pozno zakwitly, pod koniec sierpnia dopiero pierwsze pistille pokazaly). Moze w zaawansowanym flo rozpoznam po fotkach ktoras odmiane, a na przyszlosc dopilnuje co i czym zapylam :D

Plantator

Well-known member
Veteran
siema , oto kilka fotek sprzed kilku dni , teraz pada od kilku dni :[podobno ma byc lepiej , zobaczymy

na poczatek kilka męskich , niedługo space cakes zrobie:]

kilka fotek ogólnych

bagseed

całość

Last edited:

Plantator

Well-known member
Veteran
hells angel

las topów na zagiętym nl dopiero zaczą kwitnać :]

inna zagieta roślinka

i troche czubków:]i nie tylko hehe

co to będzie ,spróbuje zrobić nasiona które by przejeły te śmieszne geny:] zrewegetuje ją i zapyle lrem:]

No i teraz znak jakości i pochodzenia zaproponowany przez Pes'a

Last edited: