No z tymi grzybkami to przesadziłeś bro... mi raz wyrósł jeden i to malutki a tu proszę jakie idealne warunki, nic tylko zapodać jakąś kolonię psylocyba pod wierzchnią warstwę medium i masz 2 w 1
Te grzybki raczej nie zaszkodzą, nawet powinny działać korzystnie na roślinę zabierając środowisko życia niechcianym organizmom. Uważaj na wilgotność szczególnie jak masz spore szczyty uformowane, ja u siebie zbijam RH do 60% a i tak czasem pleśń się zjawia, o 95% mniej od kiedy mam odwilżacz i jadę na czystym coco.
Gdy kilka lat temu postanowiłem dostawić kolejne 2 namioty w domu miałem grzyba na ścianach w całym domu ze 3 dni od pierwszych podlań. Mając w pomieszczeniu 2x600,1x400,2x150 odwilżacz ledwo nadążał wygiągać wodę z powietrza. Grzybni ze ścian w innych pomieszczeniach pozbyłem się dopiero gdy przerzuciłem się na coco, mniej medium=mniejsze parowanie o 3/4 i można w domu więcej lamp wieszać bez potrzeby dostawiania przemysłowego odwilżacza. Ziema jest dobra do szkarni/na outdoor albo jak ktoś sobie robi jednen namiot organic, przy kilku sekcjach i dużych liczbach roślin to męczarnia zapewniam.
Amnesia 99 to jest tak jak napisałeś Amnesia x c99 , mogła by jeszcze kilka dni postać, ale jak dlamnie już była dobra. płukałem to może trochę za ktrótko ale płukałem :]
Nasiona pochodzą od Crazy Monk Genetics do którego od niedawna nalerzę :]
Maleńka korekta: Amnesia jaka była użyta w tym crossie jest z nasion HY-PRO a jest to klon wywodzący się kolektywu LGA, którego jestem członkiem lol
Oryginalny klon od HY-PRO niedługo będę miał u siebie i zaczynamy zabawę, to jest ten klon, który sprzedają najlepsze coffe shopy w Amsterdamie pod nazwą Amnesia od ostatnich 15 lat.
Kolejna generacja Amnesia99 będzie prawdopodobnie feminizowana jeśli klon hy-pro da pyłek, jak nie to dalej mam w klonie samca C99
Pełna PROFESKA ... Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ... Lubię uprawiać w ziemi, ale na skale przemysłową nie sprawdza się zupełnie, chociaż jak patrzę na to co Ty wyprawiasz to jestem dumny że jesteś Polakiem ... chciałbym się kiedyś bawić tym tak jak Ty to robisz
Gratulowac panie wszelakich postepow mi zostaje Tobie zyczyc , duzo wiatru w zagle pod nowa bandera . Zasuwasz az milo sie patrzy jak tam rosniesz hehe
Ten Alfa Diesel x Chemdog DD x Sour Jack pieknie ci wyszedl , milo zobaczyc ze ktos jeszcze ma te pestunie i wie co z nimi zrobic hehe w nawale pracy juz watpie w to bym powrocil do tego krosa kiedykolwiek ,tak ze siac z rozwaga panowie i panie , podobnie jest z krosami z AK47 te potrafily kwitnac w 55dni .
poka cos z przygotowan na outdoor w tym roku .
powodzenia zycze oraz duzo zdrowka nie tylko tego do kieliszka
Witam serdecznie.
mam jedno pytanie odnosnie Twoich genow;
mianowicie chodzi o (df x lr) x ak47... W jakim czasie (+-) od indukcji dojrzewaja nasiona na out? Zapylilem go diesel ryder x hindu kush Sorry za off ale nie moge pisac wiadomosci.