ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Ma ez előérlelés befejztével betusztkoltam a bovedákat a vederbe, aztán majd kecskét ölök a helyi jószelemnek, hogy tartsa távol penész papát a CUCCtól.
Hozzátaszem elég tetszetőssen megfrosztosodott a zőld, illetve a korábban tapasztalt enyhén dohos kávészag mellé betársult ilyen szúrós pörkölt szag ( vagy inkább illat ).
A penészesedési ügy óta nem találtam további jelét ebolának, legfeljebb egy fentmaradt trimlevélen volt egy négyzetmiliméteres folt, amit leszedtem és kibasztam.
Meg tegnap kerstem munkavédelmi szemüveget a pincében, amit szokás szerint nem találtam meg helyette viszont találtam olyan dolgokat amikre meg legutóbb lett volna szükségem ( többek között egy egy éve eltűnt dugó-húzó - azóta késsel nyitottam a bort - )meg egy félig teli cigispapírt, aminek köszönhetően most így a tényleges érlelés megkezdését meggüneplendő, a teljeskörű élményt nyójtó módját választom a tesztelésnek és tekerek egy cigit ( pipa se üt annyira a vép meg egésszen máshogy üt be de dzsoitot az se üti )
Elég rendesen bezsibbasztott, az arcom konkrétan átment egy bőrlebenybe fizikailag erőlködnöm kell hogy nyitva tartsam a szemeimet, közben meg zsibbad az egész pofám , kb szerintem oda-vissza üti a gyógyszerári fájdalomcsillapítókat.
A képpel próbáltam ilyen hiradós propaganda kép flesst megvalósítani, mint amikor a nyomozók mutogatják a gandzsát a kamerának colombó sztáljba.
Magáról a rakétáról nem csináltam képet, ezek igazából a ninjába megvlósytott füstölés után készültek, gondoltam elég cigány dolog lenne ha nem mellékelnék semmit.
Ez talán a legtetszetősebb vizuális élményt nyújtó, legtömöröebb és legszárazabb fű amit eddig tenyésztettem, a fénykép készéteskor meg a ledképernyőn a bal-fent belógó PS4 kontorllert először valaki hübejkujjának néztem vagy egy fél óra bambulás után ( valóságban kb fél perc lehetett ) feljebb emeltem a kamerát és kábé full olyan felssem volt a kontrollerre mintha az valakinek a keze lenne, kb mintho ott támaszkodna valaki,kb olyan volt a szitu amitöl, aki még nem látott cifra dolgokat beállva, az lehet ott kitér a hitéből, csak hogy békén haggyja az ördög.
Meg ittragadtam a zónában, kibaszott hideg van, fúj ez a kurva szél meg folyamatosan szitál ilyen szar, itt vagyok a kibaszott semmi közepén lerobbant szarkupacok között, emellett nincs nálam semmi meg néha rámhörögnek a bokrok is, szóval eléggé előnytelen a szituáció emellett meg az az egy-két embernek nevezhető létforma akivel eddig szociális kapcsolatot voltam képes teremnteni itt a volt szovietúnió romjain döglődő senkiföldjén, mind önérdekű paraziták . ( ez alapján az alábbi muzsika a magyar mindennapok aláfestő zenéje is lehetne )
Kicsit túlvállaltam magam és csináltam belőle egy 27es szligit. Nem kellett volna ennyi idő után ilyen sok, de az élet nem játék és mese. Elszittam. Sajnos az a fajta fű amitől megmozdulni sincs kedved. Kéne még érlelni vagy 2 hetet, hogy jobb illata legyen,de nem tudom menni fog-e
Leszedtem egy kisebb ágat, az egyik csúcsról és szépen betekertem 26ot belőle. Igaz, hogy csak két napot száradt, mialatt 4,56-ból lett, 1,48, de így is elég kellemes hatása van. Leginkább fejben érzem, hogy éppen felszállni készülök és a mozgásban egyáltalán nem akadályoz. Kezelhető, ami kifejezetten tetszik. Nem igazán szeretem a zombi üzemmódot. Nyilván adok még a növénynek időt, amennyi csak kell, de nem szeretnék úgy járni, mint a tavalyi Colorado Cookies-a, hogy addig vártam, amíg túlérett lett. Hasonlít a két növény, tekintve, hogy mindkettő ugyan olyan szellős virágot hoz, korábban állnak virágzásba és közömbös számukra a penész. Nyárra jó választás.
Szóval, kellemes cigi időt mindenkinek!
Ja igen, az egyik rendes, a másik sima cigi.
Nem merném azt mondani, hogy narancsos, de nagyon kellemes illata, füstje van már most. Hasonló hozzá a daiquiri lime hatásban, a füstje valamivel simább. Mindkettő erős sativa hatást biztosít. a Blackberry Kush lett a legfinomabb, bár valamivel gyengébb és bánatomra kevésbé stimulálja az agyat.
Majd a napló végén írok részletesebben, miután érlelődtek. Három részletben szüretelek. Mindnek hagytam az alján, de a második Daiquiri elég lassú, így csak pár bugát szedtem a tetejéről.. Születésétől kezdve kis csúnya volt.
A fotoperiodikus Orange Budot szeretném kóstolni. Szerzek egy sátrat a gecibe