ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
оригинала е създаден в Холандия между Skunk x Vicking , от същия крос произлиза и небезисвестния оригинален Top44, Victory е мн.силна индика-дом и според някои е произведение на изкуството, надявам се да стане здраво и плодородно мамче..
Medusa: by Nirvana / unikalna makina
super makina ebati filma mnogo kovarna glava.. az sam v A_dam ,ako si iskal neshto da probvash, kaji vednaga shte pafkam dave shte napravja snimki v coffee shop-a i shte dokladvam.
хора,аз питах и в другия форум но много народ има и никои нищо не каза,затва и тук да питам. дадоха ми Хаваян сноу,4ър4,лемон скънк и ариан строубери хеиз на ГХС на клон4ета. някои да е отглеждал от изброените,да похвали или да критикува нещо/ или да кажете някви специални изисквания ако знаете вероятно ще са аутдор. видях 4е хаваян сноу цъфти твърде дълго но ще рискувам. по принцип тои ме интересува наи ве4е. ина4е растенията са от цветен микс,феминизирани. ако някои го е взимал него или подобен на ГХС да сподели мнение. аз съм по регуларите,но ще ги пробвам с удоволствие и тези клонки ако пък навън ще е прецакня,да ги запазя някъде за есента у дома.
Преди година и нещо имах от тези цветните миксове на ГХ и Хавай беше вътре, но уви на 2-ия месец цъфтеж се разболя нещо и загина. Но въпреки това не го хвърлих ами изпуших главичките, който беше успял да направи през това време, и да ти кажа доста силничко си беше хем не-узряло.
Напълно съм съгласен с Евърласт, два пъти съм си поръчвал от тях и два пъти се разочаровах с изключение на тяхното лимонче, макар и да беше малко слабичко, обаче добива си заслужава.
аха,ами аз ще ги пробвам вси4ките,пари не давам,така 4е... хаваиката ще я пробвам и навън,понеже тука спирам след месец и няма как. а от какво се разболя пък на цъфтежа?!
Полезна тема!
White Russian/Serious Seeds
Очаквах много повече, след толкова реклама и тръбене за силата му и така нататък. За мен е просто един хибрид с повечко сатива, с чисто ментален ефект почти без въздействие върху тялото. На моменти вкуса му е на нафталин. И всяка една чиста сатива до удря в земята отвсякъде, дори да е с 15/17% thc. С две приказки много шум за нищо.
Дали някой е пушил някои от тези сортове?
Exodus Cheese / Bubba Kush / Alaskan Ice на Green House.
White Russiona - беше най-добър преди да си легна Не знам защо го храниш толкова, за мен си е доста силен, може да си карък и да си отцелил няква гадна партида. Един фр го гледа от доста време и няма забележки, като им изкара последния път 1 коз нормално свит 4ма изпопадаха като круши