What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Early i Wszystko na OUT

G

Guest

Tak wlasnie out musi byc zaplanowany perfekcyjnie. Najwazniejsze jednak nasiona. Ja do Polski proponuje wszystko early no i jeszcze jak ktos chce teraz zdążyc to lowryder. No a tak jak juz o gatunkach mowa to moze ktos cos poruszy na temat Hollands Hope, Purple Power, Durban Poison ogolnie wszystkich crossow. Moze takowa osóbka ma w posiadaniu wiedze na temat takich roslin. Moze uprawial je juz pod naszym polskim [tylko] slonkiem ? Odzywajcie sie co nieco no chyba ze wolicie wszystko in i marnowac tyle kasy na wode prąd itd. I tak wszyscy wiedzą ze najlepsze baty są spod słonca i najlepiej dac im spokoj raz tylko w fazie kwitnienia podlac jakims flora hehehe boosterem i gotowe. Jesli ktos ma jakies zdjecia swoich poletek to prosze pochwalcie sie co do tej pory wychodowaliscie jak na razie. Jak tylko dorwe digitalcam no to podesle swoje poletko gandzioszki. pozdro

Warior

Member
He ja mam early misty i juz kwitnie od 1 miesiaca ;] :sasmokin: !! Postaram sie foty wzucic ! Fajnie sie rozkrzacza !!
:woohoo:

G

Guest

Brawo tak trzymac. Jaj ja sie ciesze ze uprawa wam ludziska idzie. Bardzo chetnie obejrze fotki Warrior Pozdro 3m sie

Ja bardzo dlugo zastanawialem sie nad kupnem wlasnie Early Misty.Jednak cos mnie ruszylo i wydrukowalem drugi formularz i wybralem Papaye. Zadziwiajace , chcialbym zobaczyc jakies zdjecia.

G

Guest

No ja tez anubis chcialem cos na "early" ale po dlugich burzach mozgu doszedlem do wniosku ze jak na moje warunki przyrodniczo meteroloblalalla najlepiej sprawdzi sie Hollands Hope. I tak tez zrobilem SD i HH i poszlo i jak na razie idzie pieknie 100% wykielkowalo plus mega bonus POK Kush ale slabo kielkowaly tylko mam teraz 3 Kushe. Pozdro walsnie zaczynam zbierac na aparat cyfrowy to podesle moze niedlugo jakies foty PS jakby ktos zajmowal sie rowniez handlem etc wlasnie aparaty mnie int to mozna pogadac GG czy cos narka

Warior

Member
Narazie niemam aparatu bo porzyczyłem ale jak dostane go spowrotem to dam foty mojej early misty :sasmokin: !! Peace :wave:

G

Guest

Spoko Warior,

Czekamy na fotki z hodowli. Early Misty to piękna roślina. Narka

Warior

Member
Siemanko wszystkim!! :wave: To sa te obiecane foty niestety niemogłem ich szybciej wrzucic bo mniałem problemy :badday: !! teraz early supercroppinguje! :sasmokin:

Peace :joint:

G

Guest

Warior super plancik. Widze ze ladnie u Ciebie popadalo. U mnie tez padalo a teraz jest zimno :( Ile ona ma wzrostu? Widze ze jest spora i ma duuuuzo odgalezien :)

Pozdro

Warior

Member
Siemanko WDB :wave: !! Moja early mniała 1,7m kiedy zaczpłem ja supercropingowac po paru tygodniach odnogi przerosły główna łodyge :woohoo: !! Ale teraz spot troche zarusł i mało słoneczka ,zreszta wogule mało cos na tych wakacjach jest słonka :badday: !!

G

Guest

Twoja roslina przypomina mi mojego Skunka#1. Tez ma bardzo duzo odnog glownych. Nawet tez zaczalem ja superscropingowac ale gdy tylko ja ponaginalem do ziemi moj piesek byl bardzo ciekawy co to jest i zaplatal sie w sznurki (sa minusy uprawy na wlasnym podworku :(). Niestety jedna odnoga zostala oderwana (wrecz wyrwana z lodygi). Po tym co sie stalo zdjalem sznurki. Teraz rosnie jak chce :).
Wlasnie szkoda ze jest malo slonecznych dni. Naszym roslinka zrobilo by dobrze wygrzewanie sie na sloneczku (nam zreszta tez np. z bacikiem w ustach i piwku w dloni :)). Byly by juz napewno o wiele wieksze.

Pozdro, Wujek Duzy Blant

Warior

Member
No i huj szczelił mój tegoroczny out :badday: ! Ktos lub cos połamało mi całego krzaka ale wydaje m sie ze ktos !! Został mi jedynie thor mix który i tak niezdazy dojzec a nawet niewiem jaka ma płec :confused: !! Pozostało mi jedynie zyczyc wam powodzenia w tegorocznym outdoor!!!

cheech and bong

Active member
pes witam na IC troche sie jeszzce motam na tym forum ale pomalu lapie tak wyglada obecnie moj przesadzony outdoorek wrocil do wygladu sprzed miesiaca i kwitnie na nowo
pewnie dojdzie w polowie listopada hehe ale i tak mnie to smieszy zimowy harvest haha

ps cos sie stalo z OG nie chodzi

:chin:

Last edited:

cheech and bong

Active member
mam doswiadczenie ze wszystkimi tymi odmianami pes o ktorych wspomniales
purple power zawsze zdazy dojrzec to odmiana ktora zawsze mi najwczesniej dochodzila czasem juz pod koniec sierpnia z hollandem to roznie nieraz jest tak ze dochodzi szybko a nieraz zachowuje sie jak jakas pozna sativa dziwne troche za to czysty duran ma u nas klopoty w koncu to niczym nieskalana sativka raz posialem i musialem zebrac niedojrzale topki ale kumpel zrobil z nich hash i byl super w smaku i dzialaniu
tak wiec purple power jest dla tych ktorzy sa spoznialscy mozna go posadzic nawet w pierwsze dni lipca i sie powinien udac
pozdro cheech peace for all

G

Guest

No siema siema, witam zioms. Fajnie tutaj co. Wiedzialem, ze kiedys wpadniecie na ta oaze konopnej rozpusty [ IC lol ]
Ja cos pokaze zaraz tylko zgram fotki. Pzdr. No cos to OG laguje. Chyba jakies porzadki.

Last edited:

JohnyQ

New member
mmmmmmm.... Pes3fan swietne roslinki, naprawde ladnie wygladaja. Ahia gratuluje fotki tygodnia na OG :]

Johnyq

Last edited:

greengirl

Active member
Witam wszystkich polskich ogrodników.Chciałbym podzielić się z wami moim szczęściem.Część to nieznanego pochodzenia odmiana podarowana mi przez nieaktywnego już ogrodnika z Polski, zaś 2 rośliny stanowi zeszłoroczny bonus otrzymany od SD.
Ona i on, czyli samiec i samiczka WYD'a z SD

Zapylona samiczka WYD

W tle widać ojca tworzących się pestek

Inna roślina, tym razem unknown

I pozostałe:

Jak widać, konopia może zapewnić przetrwanie także innym gatunkom

na koniec roślina z tunelu foliowego, niestety nie odwiedzana załapała trochę grzyba (ta przyginana)

i na koniec zbiór z tej "zarażonej", w tym roku to ona pierwsza była na mecie

Powodzenia w uprawie życzy wszystkim
Greengirl

Last edited:
G

Guest

pomyslalem ze trzeba reaktywowac tego threada. z early i wszystko na out polecam durban silver star i crossy z tymze strainem. ja mam akurat durban silver star x sweet roxana :yes: i jest pieknie widac masywne topy juz w tej chwili [21 lipca!] a bedzie to coraz wieksze. roslinki kwitna i rosna przepieknie, szybko bez problemow. mysle ze z koncem wrzesnia bedzie ich harvest :D

chwilowo nie mam zdjec panienek, ale postaram sie cos wrzucic niedlugo.
pozdro pes :joint::yes:

Latest posts

Latest posts