What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Early i Wszystko na OUT

polak

Active member
Ice, jak dla mnie super early :) Niby koniec lipca dopiero a on juz ladne kwiatki ma, a odmiana typowo indoor... moze jakis fenotyp sie trafil :? kto wie...

EDIT: zdjecia malo aktualne chyba sprzed dwoch tygodni o ile dobrze pamietam, swieze fotki dam jak wybiore sie na spoting, moze po weekendzie?

Last edited:

troyan

Member
no ja polecam na out passiona - jeden krzak zakwitl na przelomie czerwiec/lipiec (!!!) a pozostale dwa w drugim tygodniu lipca.

troyan

Member
Rogin - tak od salvii. mocny jest. zerwalem topka jak robilem foty ususzylem i dziala super. tylko z powodu szybkiego suszenia w jeden dzien smak troszke nie taki jak byc powinien :)

pokoj

Last edited:
G

Guest

zdecydowanie crossy z Passion#1 na PL outdoor

zdecydowanie crossy z Passion#1 na PL outdoor

:wave: siema

ja na outa popieram troyana K+. wszystko co zwiazane z Passion#1 super sie udaje u nas. oczywiscie pod warunkiem rozsadnego okresu wegetacji. ja te osobniki wysialem w kwietniu a wysadzilem na dwor na majowke :D
pic1 i pic2 to dobrze juz rozwiniete topy [25 lipca] COB x Passion#1
pic3 i pic4 przedstawiaja masywne i zdrowe topki Durban Silver Star x Sweet Roxana [najwczesniejsza z odmian early jakie mialem :D]
pic5 i pic6 rowniez COB x Passion#1 z innego ujecia
:chin: i co myslicie?

pozdro pes :D::yes:

Last edited:
G

Guest

no zdjecia mowia same za siebie..K+++++++++ pes
naprawde pokazales w tym roku :D :yummy: :wave:

Latest posts

Latest posts