ES-300W-3GP 150x3W 500x300x70 280$ 236W-248W
+ shipping 70-100 $ in fct de greutate
specificatii:
3W leds with 60/90 degree optics and customized spectrum configuration
All power LED Epistar 660red (type: ES-SMBRPN42B) & Bridgelux 455blue (type: BXCA4545Datasheet82709)
Optics Angle: 30/60/90 degree for 3W leds
te-ai jucat, te-ai jucat, da' a rezultat ceva? că mi s-au lungit urekile așteptând rezultatele alea de la led grow...Eu m-am jucat cu tot felul de leduri...
Intradevar puterea de penetrare creste proportional cu puterea ledului, insa asta e ceva absolut normal.
Dar totodata puterea de penetrare a ledurilor nu trebuie comparata cu cea a HPS-urilor pentru ca spre deosebile de becurile cu descarcare in vapori, in cazul ledurilor nu exista o singura sursa omnidirectionala de lumina, ceea ce inseamna ca efectul de umbrire se va manifesta diferit.
In cazul ledurilor lumina este ditribuita mult mai uniform decat in cazul altor surse de iluminat, ceea ce face sa existe mult mai putine umbre (lumina patrunzand printre ramuri si frunze din unghiuri diferite).
oare nu era mai bine daca aplica o pasta termoconductoare intre led si acea tabla?
Cam cat de multe leduri ar incapea pe o tabla de 45x45. Capacitea maxima raport caldura emisa.