What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Dezmagirea primului grow

Status
Not open for further replies.
azi am mai pus 3 in pamant , dupa ce mi-au germinat .. le-au iesit o coditza din samantza.. eu pana acum nu m-am dovedit prea ok cu pusu in pamant din 3 - una o greseam , eu am pus`o cu firicelu in sus si bulbu in jos .. nu cumva iar am puso invers ?

am tot cautat pe forum cu search dar nam gasit un topic de genu , un link mi-ar fi de mare ajutor

ms fain eu le-am pus invers , eu le puneam cu coditza inafara

de fapt din bulb ies frunzele , maine dim le dezgrop si le pun calumea ! offf

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu le mai dezgropa ca ies singure daca nu le-ai pus adanc.

si ala nu e bulb in plm, e samanta. de aia le pui invers ca ii zici bulb.. :D

la mine firicelu ala din poza ta era mult mai mare ... mai lunguietz asa si mintea mea .. frageda credea ca d-acolo ies frunze.. si am zis

ca stai sa vezi ca daca` las la suprafatza putzin din el o sa`i fie mia ushor sa iasa. .. si acuma bulbu e la 1 cm .. in pamant si radacina fiind ... sta p`afara nu f mult dar 0,1 mlm.. ideea ca asa am patit si cu aia din poza.. si am pus`o calumea si si-a revenit

G

growcase

pune....un varf de linguritza de pamant, peste acea mica radacina care e la suprafata si pulverizeaza doar un puf peste. daca e ud deja pamantu, adica umed, nu mai pulveriza si asteapta.

vasile

Well-known member
Veteran
Bai frate e logic , la orice planta pui samanta in pamant si creste , ce mare greutate e sa pui samanta la cativa cm in pamant si sa o lasi acolo ?

S

sharpeq287

o sa vezi ca samanta iese(mai greu) si la 5-10 cm..ideea e urmatoarea : in caz ca o pui intr-un pahar la 1 cm in pamant, ea cand o sa creasca , de greutatea frunzelor o sa se lase intr-o parte pentru ca nu are tulpina mai deloc in pamant.de aceea indicat e sa o bagi la 3-4cm in pamant.nu conteaza cum o bagi in pamant, ea oricum o sa iasa cu frunzele in sus.

E

evilkid

prefer sa las ghiveciul cu pamant mai putin si sa pun samanta mai la suprafata, si sa las tulpina sa se lungeasca putin, dupa care completez cu pamant.

S

sharpeq287

corect si asa..eu oricum asa fac , ca ale mele se lungesc destul de mult..au lumina destul de multa(cfl 90w in pcgrow) dar asa e strainul cu care ma joc acum(8 miles high)

ds

Attachments

• Image0020.jpg
    Image0020.jpg
    54.7 KB · Views: 32
  • Image0022.jpg
    Image0022.jpg
    36.8 KB · Views: 37
S

sharpeq287

daca o punea direct afara pana acu' nu mai avea nimic...lasa-o cel putin 3 sapt in casa la geam..e acelasi kkt cu afara dar macar in casa nu sar melcii si alte kkturi pe ea.nu mai scot in viata mea nimic direct out..din cauza asta am pierdut vreo 20 de plante :(

pff singuru loc sigur

m-am gandit
ar fi pe o stanca..
f abrupta ... fac o groapa
torn pamant , VRO.. 500 de g de spini :))

incepe sa bata la ochi nu prea o mai pot tinE

S

sharpeq287

sa te vad facand gauri in stanci..creca m-as caca pe mine de ras :))..hai mah, imposibil sa nu gasesti un loc safe intr-o padure sau un luminis pe langa tine...

Zunt

Member
sa stii ca udatul e un cosmar de ar ploua 2 3 ore pe zi si dupa ploaie sa iasa soarele ar fi ok pentru toata lumea dar de unde atata fericire:d

udatu e ultima mea grija , nu ma doare mana sa car apa ... , cel mai important e chestia cu sa nu mi`o manance vrun animal , pasare etc

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts