What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Dezmagirea primului grow

Status
Not open for further replies.
S

sharpeq287

acum revenind la problema asta ? ce diferenta era daca crestea out , sau daca o tin pe balconn dc sa se rupa mai incolo ? cu ce pot preveni asta , dor daca are ventilatie chiar 24 ore uneori ar trebui sa fie ca afara ? ziceti voi ca se rupe sigur ? e prima mea fata , nu mai fiti rautaciosi

aici nu e vorba de nici un fel de rautate omule..de ce se lungeste??ca nu are lumina destula(daca te interesai mai mult aflai singur muulte raspunsuri)...pune tu o planta out intr-un loc cu soare de dim pana seara..o sa vezi ca nu se lungeste ca in balcon..nu poti pune cfl ca vad parintii???pentru o singura planta fa in plm un pc grow, daca ai putin cap o sa treaca ai tai pe langa pc fara sa isi da seama ca tu cresti iarba acolo..un ex : azi a venit mama pe la mine prin apartament si si-a pus geanta si geaca chiar pe calcu meu :))...nu a aflat nimic , daca stii sa faci un lucru calumea o sa poti creste linistit si cu parintii in casa ;)

da pai astai prb , n-are destul soare o so mai ingrop in pamant tulpina , acum ca am mutat`o in alta parte a balconului o sa aiba , daca vad ca o ia razna o leg sau ceva no las sa risc sa se rupa

S

sharpeq287

stai linistit ca nu iti creste in inaltime o luna de zile..daca nu se rupe in urm 2 sapt nu o sa se mai rupa niciodata de greutatea ei..dar daca nu are lumina o sa ai o planta de 2 metri cu noduri la 10 cm departare => 10 gr de bud daca ai norocul sa fie femela..daca nu....

o tin in ventilatie puternica 24 de ore / 24 astea 2 saptamani si dupa out ! unde sper sa aiba soare din plin mai am cate-va pe tzeava dar vremea asta ....

astept un raspuns rapid, am luat nutrienti si trebuie sa pun 3.5 mL si am cantar de bijuterii si mi se pare incredibil de putin. cum calculez ? va rog mult !

G

growcase

lol, calculezi cu seringa. 3.5ml la 1L de apa sau cum e. cantaru de bijuterii e pt buzi...daca tot ai !

G

green_land

lol ma. ia si tu un vas gradat. n-ai asa ceva prin casa?

sigur are mama ta ceva, cauta bine prin bucatarie :laughing:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ce vas gradat ai tu care poate masura 3.5 ml???

o seringa e pana intr-un leu, cu tot cu ac.. :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu ti-e logic ca nu e bun? chiar si cu cel de bijuterii e greu.

inca o data, o seringa e ieftina si face treaba bine. daca nu stii unde se gasesc iti spun eu: LA FARMACIE.

multumesc , uitati le-am mai tras poze :D

Attachments

• Image0007.jpg
    Image0007.jpg
    58.2 KB · Views: 25
  • Image0008.jpg
    Image0008.jpg
    84 KB · Views: 24
pe cutie
scria 3,5 ml la litru eu am pus 0,5 ml la litru

vreau sa le obisnuiesc de mici cu fert , mai ales ca incepuse sa se lungeasca cam mult .

S

sharpeq287

in primul rand litru nu este egal cu kg..cantarul de bijuterii masoara in kg iar seringa in litrii.in al doilea rand nu baga de acum fertilozator in ele..plantele cel putin 2 sapt trebuiesc lasate sa isi faca radacinile calumea...ea la varsta asta oricum nu se hraneste prin radacini, mai mult isi foloseste rezervele acelea din cotiledoane(parca asa le spunea la frunzulitele alea care ii cad dupa putin timp).

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
deci mirciulika vrea sa le dea o doza aroape dubla de fert. probabil cand sotia lui va avea un bebelus ii va baga un hamburger pe gat.
se lungesc la inceput in mod natural dar si ca sa ajunga la lumina.

MakePax

Member
oricare ar fi pozitia care o au semintele cand le pui in pamant ele intotdeauna vor iesi in sus.asa e de la mama natura

ce nu intelegi ca am pus una si si-a facut nod singura ? , cand am dezgropato erau 2 cm pe putin indatzi in toate directziile numai in sus nu era , a fost ingropata corespunzator , numa ca am puso invers

Si in legatura cu Burgheru , banuiesc ca si tu ai fi vrut la mac cand erai mic :)) , i-am pus 0,5 ml sau chiar mai putin intr`o sticla plina cu apa de 1 l , am zbatut zdravan am lasat`o ceva timp chiar si dupa aia am dat pe ce-a mare ! ,

Cu fortze proaspete Rupt in toate directziile :)))

din cauza ploilor astora cat mai stau ai mei plecati am zis sa cumpar un bec , nam bani de cfl , unu in 10-20 de ron maxim ! ce ash putea gasi sa nu`i fac rau ?

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts