ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Ladna dzungla sie w tym boxie tworzy Ciekawy jestem ile ten destroyer bedzie kwitł? czy kwitnął? Nie wiem analfabeta jestem heheh. Czekam z niecierpliwością na rozwój sytuacji pozdro
kazuya chyba przyssales sie do tego bonga i nie mozesz odessac sie
odwiedzaj czesciej to forum i wzucaj wiecej fotosow bo grow jest imponujacy
jestem bardzo ciekaw co ci z tego wyjdzie :]
pzdr!
po pierwsze GRATKI po drugie czy mógłbyś coś napisać o problemach z destro ? moje zerowe doświadczenie zmusiło mnie to tego wpisu a pestki destro już zakupiłem (pewno nie jeden się obśmiał) pozdrufki
Problemy z destro... np jeżeli uprawiasz w kokosie to ta roslina jest bardzo wybredna zawsze podlewalem wszystkie roslinki z jendego baniaczka otóz dla destro musże osobno mieszczać nawozy w mniejszym stężeniu .....
amnesia rośnie sama .. a grapek jest wyśmienity w następnym wsadzie bede mial 3 x amnesia 3 x afghan kush z wos .. w boxie mam takze grapek x zamal którego dostałem od kolegi z forum rośnie on w doniczce o pojemności 500 ml a skurczybyk ma 120 cm odbiło mu metoda dla grapka x zamal to one bud
sry ale za dużo spaliłem i nie mogę więcej już pisać shama więcej fot up zrobię jutro ..aha polecam bat guano roślinki nie widać żadnych niedoborów pozdrooo
No mistrzu niezle zpaodajesz
Nie przejmuj sie tak tymi destroyerami
Na pewno wyjda wysmienite
I beda pozostawiac za soba duzo zniszczenia
pzdr
EDIT: Kazuya tak sobie mysle ze powinienes zaczac sie bawic w robienie klonow
Wybierz 2 lub 3 najlepsze phena i do roboty, hyhy..
Ta lodowka to swietne miejsce na kloniki mi sie wydaje
Kazuya: nawet w sumie w soil jest podobnie, że jedne są wrażliwsze na stężenia inne bardziej głodne i ogarniają temat do momentu aż innym liście się palą. W coco rośliny są o tyle wybredne, że są nonstop głodne. Jak nie ma śladu przenawożenia to nie ma miejsca czasu na czystą wode.
Top konkretny będzie na tym plancie z dołu marzą mi się właśnie takie skunkowate topy jak tobie rosną....
I can see things are looking quite nice at your corner
I cannot read/understand Polish, so could you please make little favor and collect some Destroyer pics of your and post them in post, so a Finnish grower can see & read them?
Here´s couple pics from my little Destroyer which was flowered as a rooted clone for seedmaking, she is pollinated with Purple Kush pollen, so great things coming ahead
hahhah witam wszystkich przepraszam ale mam duzo pracy i zero czasu na nic
herbalistic my destoyer looks llike fucking Christmas tree slowly flowering sry my english is bad
destroyer
chyba grapek maly top nie wazne ile bedzie z niego chce tylko posmakowac ten boski smak grapka xd myśle ze z 45 g bedzię na 3 tyg dla mnie i kolegi styknie xd
"You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later."
Nic dodac nic ujac, hehe..
Rozdawac reputacje ziomki! To rozkaz!
Kazuya ten zamal to byc moze tak sie opuznia bo dnica za mala
Przesadz ostrozne do czegos wiekszego i bedzie gites
Slyszalem, ze wielkosc donicy tez ma spory wplyw na plon