ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
oj kazuya20 ty to napewno wiesz, jaki czeka cie problem za 3 miechy
a ta jedna Amnesia zapomni o tym ze miala nieciekawe dziecinstwo i na starosc wyjdzie na prosta heheheheheh powodzenia bracie
p.s. ja jakos nie mam teraz podejscia do plantow a powiedziec chce ze sa na FLO sa ale jakos je swietlowkami traktuje , a nie HPS ? jaki mnie czeka wynik za 3 miechy , ale napewno juz kazuya20 nie dogonie
powodzenia kazuya, a co do rozpoznania roslin z siewek to pieprzysz jak cyganka ziomus, nie naindyczaj sie brachu bos za krotki w tym fachu, ca2 ma racje
Wiecie co ludzie? Jedziecie kazuya20, ze nie da rady poznac, ktora roslina, to ktora.
Ale NIKT nie zauwazyl, ze ma podpisane doniczki. Powiekszcie zdjecie.
witam
Co wy chcecie od kazuya20 , ZAZDROSC wami kieruje ??? juz nic nie rozumie
pozdrawiam kazuya20 co masz zamiar robic z tak pieknymi odmianami ? jakis ciekawy pylek narzucisz i zrobisz pesteczki ? ja to ta AMNESIA jestem zinteresowany.....
jak nic nie rozumiesz to po grzyba sie odzywasz, kazuya napisal farmazon, bo siewki czy to ww czy destroyer czy amnesia sa identyko, nikt nie napisal ze TY, KAZUYA, ICH NIE ODROZNISZ, bo sam je sadziles wiec poznasz po oznaczeniu, doniczce, kolejnosci wsadu etc., KAPISZI, Panowie czytajcie dokladnie, nikt tu Kazuyi nie jedzie czy atakuje, ani ca2 ani ja, chodzi o fakt, ze nie poznasz rosliny po siewce
Dla jednej osoby jest to normalna wypowiec , a dla innej juz nie...
akap13 said:
powodzenia kazuya, a co do rozpoznania roslin z siewek to pieprzysz jak cyganka ziomus, nie naindyczaj sie brachu bos za krotki w tym fachu, ca2 ma racje
dobra zamknac pyski i nie ujadac, wybacz kazuya za ferment, ktory zasialem na twoim threadzie, tez bym nie chcial zeby ktos sie czepial polslowek na moim, czekam na update
Ja sie tam az tak nie znam, ale jesli chodzi o ta fotke to jesli nie ma tam duzo odmian to zeczywiscie mozna rozroznic co jest co. Np. widac roznice w szerokosci czy ilosci "palcow" u lisci. A wiadomo ze indica ma szersze.
A tak w ogole co to za box? Znajomego?