As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
explo stiu ca nu halesti chinezariile dar eu iti spun ca mai toate lampile led de acolo vin. eu pot cauta alt site dar spune mi e asa cum zic eu nu? si alta nelamurire ar fi daca are rost sa caut lampi cu alb si orange sau sunt de ajuns rosu si albastru?
din cate am vazut pe spectru nu e o diferenta atat de mare incat sa iti faci griji despre produsul finit. Adica nu cred ca cele de 660nm isi merita banii in comparatie cu cele de 630nm
Nu stiu ce sa zic. EU tot pe cele de 660nm le-as alege dar sunt foarte scumpe si din cae am inteles si foarte greu de fabricat.
Daca nu as avea alta posibilitate as alege pe cele de 630nm.
In alta ordine de idei, un HPS nu e mai bun decat un spectru de 630nm.
merci. si red&blue&white&orange in comparatie cu red&blue ? am citit tot pe aici ca e mai bine sa aiba si cele 2 culori in plus ca se apropie mai mult de spectrul dat de soare.
Imi spun ca pot sa mi fac eu singur o combinatie de culori si sa le dau detaliile iar ei o sa mi o faca cum vreau eu . ce sa le zic ? sa mi faca red&blue&white ?
http://www.ctledlight.co.uk/led_grow_Light_panel_14w
ce ziceti e bun panoul asta pentru un pcgrow?m-i se pare destul de ieftin si cred ca totusi e mai bun decat 80w cfl care le am acum..nu radeti de mine cu pcurile vietii dar momentan imi ajunge
am sperat ca e ceva de ele..am vaz ca sunt specializate in cresterea plantelor..cel putin la asta de 14 w scrie ca e bun ptr crescut chilli si nu mai stiu ce..daca e asa slab la ce il mai pun in vanzare?si nici nu cred eu ca e panou din ala de il pui deasupra la un chilli si il cresti doar pe ala..zice ca e bun pentru iluminat o suprafata de 60x60, calcul meu e mult mai mic de atat , deci...inca mai astept pareri si sper ca si ceva pro
si app, voi v-ati uitat la specificatiile acelui panou?sau doar ati dat cu presupusu'?
vreau sa va spun ca am primit la 80 de roni asa :balast,igniter si 2 becuri philips 250W HPs Master Son via T !!(unul in plus pt ca a fost plecat o zi si nu a putut sa-mi puna coletul).pfiu...cat am strans din buci
@PG: si eu stiu ca sunt foarte proaste si daca vrei raspuns de ce le pun la vanzare e ca sa gaseasca prosti care sa ii umple de bani, aceleasi leduri si multe altele sunt si pe cel mai mare site de licitatii din lume. tot asa... multi prosti, multe tepe.. ei fac bani, acum intelegi de ce le pun la vanzare desi nu-s bune?
mi-a facut foarte bine forumul asta,pana acum eram foarte nonsalant...nu credeam ca e asa periculos sa cultivi rosii in casa ,bine ca mi-ati bagat mintile in cap
ca sa nu fiu off:deocamdata nu am reflector iar becul sta vertical,banuiesc ca se pierde multa lumina degeaba,nu?