Emigrati, ca dincolo e gazonul mai verde..
Nu vrem sa emigram, cel putin eu unul nu vreau, aici m-am nascut, aici am crescut, "VREAU O TARA CA IN AFARA", ce sa facem in strainatate, ce sa muncim ? sa fim sluga la strain? mai bine sef in tara mea
Emigrati, ca dincolo e gazonul mai verde..
Mi mila de noi,de Romania. Dupa voi,cat mai rezistam pana sa iesim in strada?Sa lasam planta la o parte,spun cum isi bat astia joc de noi,de la DNA la toata lumea ce tine de politica?
Nu vrem sa emigram, cel putin eu unul nu vreau, aici m-am nascut, aici am crescut, "VREAU O TARA CA IN AFARA", ce sa facem in strainatate, ce sa muncim ? sa fim sluga la strain? mai bine sef in tara mea
[...] dreptul la medicamentatie naturala aleasa .
[...] in cazul nostru acest medicament este CANNABISUL.
au fost inainte baietii care vindeau si seminte si echipamente, apoi au fost cei de la cpc, apoi cei de unde ai cumparat tu, iar urmatorii vor fi cei de care ai spus ca vand la bucata si probabil restul.cel mai sigur la anul, pentru anul asta a fost de ajuns ce au gasit la aia de unde ai luat tu.Nu au fost acuzate site-urile, te rog sa imi arati un link, in afara de CPC care oferea instructiuni despre cum sa creste, site-urile de seminte sunt inca UP si inca mai preiau comenzi, ce-i drept s-a ajuns la versiunea 1 samanta, ceea ce e jenant, practic lor le-au scazut veniturile si au ajuns sa vand si la bucata. Frate vrem ajutorul tau si al tuturor celor care se pot implica, doar online putem lupta momentan datorita legislatiei. Companiile farmaceutice sunt cele care ar trebui conform legislatiei sa ceara ministerului sanatatii sa introduca cannabisul medicinal pe lista de medicamente, dar ghici ce ? Nu o vor face, ca vor pierde multi bani. Apropos de companiile farmaceutice, DNA-ul e cu ochii pe ei, stiu dintr-o sursa, sper daca se uita careva din DNA pe aici , vreun rebel procuror smoker, sa stie ca, companiile farmaceutice fac lobby la doctori oferind mancare si remuneratii financiare adica "MITA" pentru ca doctorul respectiv sa promoveze produsul lor catre pacienti. MITA, MITA, MITA, sa ii ia pe toti fir-ar al dracu de corupti !!!