head <-> brain = big distance.
Imi place ca tu, enricco esti cam singurul de aici care ii sustine pe aia privatizatii de au profitatat de pe urma prostilor si i-au lasat ori cu morcovul in cur ori cu dosar penal si nu numai pe aia ii sustii, ci si pe dealarii aia idioti de cresc in curtea lor ori in casa nush cui kile de iarba la mare risc si cand ajung pe mana garzii ne fac noua, tuturor growerilor reclama negativa in mod gratuit.
Ceva pro iarba, in favoarea growerilor pentru consum propriu, ce stau in banca lor.. NIMIC!
Daca as fi rau as zice sa ajungi ca astia pe care ii stimezi. Dar nu imi pasa. Ma deranjeaza insa ca faci propaganda aiurea. O sa ajungem pe la tv ca pe acest forum se sustin dealarii. Cand de fapt doar tu scrii pagini intregi pe subiect. Mai repede as stima gaborii decat scursurile acelea. Macar aia au o meserie si se tin de ea.
Daca forumul ar aparea la TV, in secunda doi s-ar convoca pe undeva o sedinta in care cineva ar fi bestelit si ca atare ar avea motiv sa dea ordin mai departe (ca resurse sunt daca chiar se vrea), ca sa se investigheze.
Acuma, esti sigur ca masurile tale de securitate ar face fata la asa ceva?
Eu mi-am luat, si totusi iti spun ca daca se vrea neaparat, nu stiu zau...
Pai toate site-urile de seminte din ro au fost acuzate ca sustin traficantii si dealerii, magazinele de "scule" la fel, cpc la fel.Nu e nimic rau in a aparea acest forum pe la TV, chiar s-ar face reclama si mai multi oameni ar intra pe forum si ar cere informatii despre crestere si ar creste, dar sa presupui ca cei de la TV vor zice ca acest site sustin dealerii nu cred ca ar fi corect. Nu vad de ce ti se pare ca sustin dealerii, ii consider pioneri, martiri, este parerea mea, a unui singur utilizator, nu a forumului sau a altor membrii.
e lumea mai deschisa.in ro parca e deja prea multa prostie, iar de nesimtire nu mai zic.Emigrati, ca dincolo e gazonul mai verde..
Pai toate site-urile de seminte din ro au fost acuzate ca sustin traficantii si dealerii, magazinele de "scule" la fel, cpc la fel.
practic, daca promovezi in orice fel cannabisul, in romania, esti acuzat de complicitate la trafic!
ca doar asta se vede in romania, TRAFICUL.
voi nu vedeti cum cresc romanii? n-am vazut asa ceva niciodata, atatea kile de iarba confiscate in romania dupa un sezon outdoor.
parerea mea e s-o lasati balta, suntem inca o tara COMUNISTA.nu puteti schimba mentalitati pe un forum si nici prin petitii online si nici daca faceti din romania o mica jamaica.
EMIGRATI.