What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

De unde cumpar seminte?

cadavruslos

Well-known member
Si eu am comandat din ro . Insa nu am avut treaba pana akm. Si te-am intrebat ca poate magazinul ma gandeam eu ca e din acelasi oras cu tine , in cazul meu nu e asa , ma gandeam ca poate le-o fii mai usor sa te fileze daca e din acelasi oras , dar ce pana mea au stat sa urmareasca coletu pana a ajuns la tine , poate sunt 500 de km intre orasa sa zicem ... In fine eu nu am avut nici o situatie de genu asta , cu filaje cu nu stiu ce ... Cand am comandat am comandat de pe o cartele care am aruncato , si locu de intalnire cu , curierul a fost foarte departe de casa , si m-am dus un pic deghizat cand am fost , cu sapca ochelari pana mea... Insa nu am intampinat probele ma , si esti sigur ca ala era filaj . Sau poate nu te fila pe tine .... :) poate era vb de altcineva ...

mike1983

Member
Am fost 100% filat.Nu vreau sa dau mai multe detalii ca nu prea e bine aici pe forum , poate chiar sunt si oameni ai legii pe aici intre noi .Distanta dintre orasul de unde am comandat si orasul meu este de cam 450 km.Mai mult ca sigur cei care m-au filat sunt de la mine din oras.Intra pe mine pe privat si iti dau mai multe detalii daca doresti.Cert este ca sunt cacat pe mine acum , plus de asta imi pare rau ca a trebuit sa ma opresc din orice activitate.

eska

Member
si le-ai bagat si tu puli pe gat la aia cu semintele?
da-le mesaj ca ai un miel cu o singura nara care trebuie belit.

cadavruslos, crezi ca daca ai aruncat cartela (LOL) esti in siguranta? ah, sapca si ochelari.. de ce n-ai zis asa de la inceput? esti in siguranta acum ahahahahaha ba, si n-am fumat nimic.
tu crezi ca astia urmaresc coletu metru cu metru 500km? exista telefoane, firme de curierat, cred ca si mai multe echipaje de politie, nu stiu

dolo

Member
Ba cel mai bine va ducceti in bucuresti sau unde au aia sediul , le dai telefon si pana coboara tipu jos sa ti le dea personal , slabe sanse de vrun filaj , si daca nu esti in nici o baza de date slabe sanse sa patesti ceva , cand e vorba de curierat , eu procedam altfel , nume fals si alegeam varianta sa ridic pachetu de la sediul lor , nimeni nu stia in ce zi si al ce ora voi veni eu sa ridic pachetu. Si oricum ce am cumparat din Ro erau sensi , aveau seeds prin ele ,, nu foarte multe .. dar aveau .

mike1983

Member
Sa ridici comanda de la sediu mi se pare o mare prostie.iti dai seama ca militia se poate duce usor la sediul firmei de curierat si le ia toate inregistrarile.Deci mi se pare o mare prostie.Oricum , dupa ce am patit mi se pare mare prostie sa mai cumpere cineva semninte dein ro.Sincer.

P

prelungitor

Poate o fi ceva la urgent cargus, tot aud de lume care au probleme cu ei.Ba nu li se dau coletele fara buletin, ba li pun intrebari dubioase...cat despre livrarea prin predare personala...e cea mai proasta treaba.plus ca majoritatea site-urilor nu accepta modalitatea asta de livrare.vad ca cei despre care va plangeti au adaugat o noua modalitate de livrare: Fancourier.Probabil vor s-o strice si cu baietii de la fan, ca inainte trimiteau cu GLS.

itsmehigh

Member
@ mike. iti faci probleme cu inregistrarea cand stai intr-un sat/comuna/oras mic unde se stiu toti intre ei. iti mai faci probleme cand stii ca ai cazier, si deja exista poze cu tine in baza de date a politiei si ar putea sa te identifice.

dar, daca locuiesti in bucuresti, si ti se face poze, si tu esti baiat cuminte, fara cazier, fara poze la politie, etc, cine crezi ca te gaseste? te-or cauta astia prin satelit, lol.

@ prelungitor, cam multe stii tu despre magazinele astea, cu ce ziceai ca te ocupi?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
In orice zona/cartier exista cel putin un turnator de profesie. Si de i se arata o poza cu tine stie el unde sa ii indrume pe baieti. Asta daca nu cumva porti masca cand mergi pe strada sau pleci direct de pe terasa casei cu elicopterul si nu te-a vazut nimeni de pe strada unde locuiesti la fata pana acum.

mike1983

Member
@ mike. iti faci probleme cu inregistrarea cand stai intr-un sat/comuna/oras mic unde se stiu toti intre ei. iti mai faci probleme cand stii ca ai cazier, si deja exista poze cu tine in baza de date a politiei si ar putea sa te identifice.

dar, daca locuiesti in bucuresti, si ti se face poze, si tu esti baiat cuminte, fara cazier, fara poze la politie, etc, cine crezi ca te gaseste? te-or cauta astia prin satelit, lol.

@ prelungitor, cam multe stii tu despre magazinele astea, cu ce ziceai ca te ocupi?

Nu prea inteleg ce ai vrut sa zici !!!

Happyescu

New member
la seedboutique cat dureaza in total?
2 saptamani?
si variante mai scurte ca termen sunt?
nasol cu problemele in tara

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sa vina semintele de la ei dureaza cam o saptamana. As spune maxim o saptamana, daca nu cumva e vreo sarbatoare sau perioada aglomerata la posta.
Totul depinde de cum trimiti banii, daca ii trimiti prin posta mai adaugi 1-2 saptamani sa ajunga banii acolo. Dar din ce stiu eu, acum au si metode mai rapide de plata asa ca le poti avea in maxim 10 zile, fara probleme.

Happyescu

New member
We only accept money orders with a value over $100.
asadar avem suma minima?
explo,cand spui alte metode,western si moneygram par cele mai rapide,dar asta presupune un drum la banca cu buletinul,este safe?(mi se pare aproximativ la fel de riscant ca un order din tara)
mi se pare complicat tare cu banii in plic in ziua de azi,eu am mai cumparat de la ai nostri de vreo 2 ori,fara sa intampin vreo problema(totusi nu am crescut nimic).Dar dupa problemele aparaute si expuse pe aici,indicat e pana la urma o comanda de afara,mai greu cu logistica.

K

KapnobataiZ

Apo' ce treaba are banca cu tine? Oricum nu scrie cavtrimiti bani la seedbotique..

MaryWuara

Member
Salut tuturor, am avut 2 experiente cu seedbotique pana acum. La prima comanda, am primit un pack extra pentru intarziere dar am fost foarte multumit overall. A doua comanda insa nu a mers la fel. Am plasat comanda si facut plata in mod similar dupa ce am confirmat detaliile bancare cu ei prin mail. Dupa ce am efectuat transferul nu au mai raspuns la mail-uri. Am continuat sa trimit alte mail-uri dar nu am primit nici raspuns, nici seminte. Am mult respect pentru Gypsy, SB.com si acest forum si cred ca e vorba de un accident. Cu toate astea as ezita inainte sa recomand o comanda de la ei

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Contacteaza-l pe clarence in legatura cu asta. A fost o perioada cand n-au avut angajati suficienti, si poate au scapat comanda ta.