daca e vorba doar de un an intr-un loc uscat, racoros si ferit de lumina, eventual cu niste dessicant.
Simplu , mergi la barney , sensi sau la buldog si cumperi seminte produse de ei , la fel si la greenhouse ... si ca astia mai sunt .. aproape toate bancile de seminte din olanda , detin minimum un coffeede ce ai merge la coffeshop pentru seminte?
Nu va recomand sa comandati din Ro.De curand am dat eu comanda de pe ### punct ro , am dat comanda cu alte date bineinteles , iar militia sub acoperire mi-a facut panda cand am ridicat coletul de la curier.Deci site-urile sin ro sunt monitorizate 100%.De atunci sunt cam in teroare putin , nu ma gandeam ca am sa patesc asa ceva.
Daca n-au gasit nimic poate ar fi cazul sa citesti codul de procedura penala si sa-ti iei un avocat.
Imi place cum este prezentat ala care a facut 16 ca "un bun tov".. Sa tot ai tovarasi de astia.. NOT!
Cat despre cum sa justifici o descindere in ro.. se ia un consumator, care are legatura sau nu cu tine, se baga spaima in el. Se intreaba: "Asa e ca ai cumparat iarba de la X-ulescu?"
Ala speriat si nepasandu-i prea mult de tine o sa zica ce-i pica lui mai bine la momentul ala. Daca vrei sa ai un dosar "beton", iei mai mult martori de astia..
Apoi ai "dovada" ca X-ulescu vinde iarba, si ca o cumparat seminte. Suni un prieten judecator, sau chiar un procuror: "Salut ba Cornele, am si eu un baiat care vinde iarba, vreau sa intru peste el. Ma rezolvi si pe mine de-un mandat?" ..
Si nu-s povesti, adica chiar s-au intamplat si cel mai probabil inca se intampla treburile astea. Ca mai or exista si oameni corecti pe lumea asta care isi fac treaba ca la carte, da, e foarte posibil, dar in general aia care au puterea si pilele necesare taie si spanzura in tara noastra. E mai usor sa repari din urma niste greseli in un dosar unde apar probleme si esti tras la raspundere legat de el, decat sa faci 10 dosare ca la carte. Si ghiciti cine o sa aiba prima mare mare la final de luna, an, cariera dintre cei corecti si cei care ocolesc legea..