Stai linistit ca statutul tau de "cultivator superior" nu a fost nici o secunda in pericol, n-a zis nimeni ca ai fi "inferior" in nici un fel, precum ai sugerat tu ca as fi eu sau "fratii mei"..Intradevar nu stiu de unde provin samburii pe care i-am sadit dar asta nu inseamna ca ma incadrez in vreo categorie inferioara al cultivatorilor ...
A mai folosit cineva pana acum folie tip "oglinda"(luata de la o florarie) pt tapetarea peretilor growboxului?Am un dulap nou cumparat pe care vreau sa-l transform pt Maria si nu as vrea sa-l stric vopsindu-l.Am tot cautat mylar dar nu prea am gasit si am optat pt optiunea cu folia asta....pareri?
... mai bine pui niste coala lucioasa alba precum a spus si don Van ....
nu inteleg de ce te complici cu hartie.o sa te caci pe tine pana o lipesti.iti cumperi o pensula si putina vopsea lavabbila alba,si aia-i treaba.succes!Am renuntat la ideea cu folia tip "oglinda" si am ales sa pun hartie alba mata deocamdata.....asa ca cine vrea 100 de folii oglinda sa dea un semn .
nu inteleg de ce te complici cu hartie.o sa te caci pe tine pana o lipesti.iti cumperi o pensula si putina vopsea lavabbila alba,si aia-i treaba.succes!
ps.boxul e mare?
ps2.zi-mi in cat timp ai lipit hartia.
pace!