Nu o sa am nevoie de sapun....zona mea e sigura )) si in caz de ceva..se rezolva, dar nu-i cazu.
Si oricum dupa cum spuneam o sa exclud multe dintre ele, as fi nebun sa tin 50 de plante.
Iar cand ma referam langa casa (50m), era vorba de terenul vecinului (dumnezeu sa-l ierte), un teren fara interese pentru populatia din zona, si destul de inaccesibil.
A sa aveti parte si de ceva poze pe parcurs.
:*
din ce am citit pana acum dupa germinare toata lumea tine planta indoor 2-3 sapt
eu nu prea as vrea sa tin planta indoor
daca as germina indoor dupa care sa le plantez out fara vegetatie indoor ar fi ok
eventual o minisera sau daca aveti alte idei astept
si o intrebare pentru cei care transporta plantele outdoor fara masina ccum carati rasadurile de 30-50 cm pana la locul unde vreti sa plantati fara sa stresati/rupeti plantele? ghiozdam,cutii,etc.. ?
aveam eu multe intrebari si inca mai am ,am citit destul de mult,dar nu prea am gasit solutii de genu,daca sunt inseamna ca nu am stiut eu termenii care sa ii caut timpul este scurt si as vrea sa stiu daca pot sa ma descurc inainte de a lua semintele (intre timp) caut si seminte inca nu sunt hotarat