ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Man.. amanita muscaria o poate recunoaste si un copil de 5 ani. Problema e ca variaza foarte mult doza necesara de la o ciuperca la alta. Si nu cred ca se gasesc spori de vanzare, pentru ca e plin de ele peste tot, si pentru ca sunt letale.
Si preview-ul ala are cateva zeci de pagini. Mai precis pana la pagina 86, dar cu multe pagini sarite. Toata cartea are 200 si ceva. Dar tu nu le poti vedea pe toate. La cata putere de observatie ai nici nu ma mira ca nu se leaga informatiile de tine.. Fii mai atent, si poate o sa inveti una alta.
sunt kit-urile ale acu shrooms, legale ca suvenir ilegale daca folosesti sporii, ca in cazul mariei, de sunt psychedelic "magic shrooms" toti le lauda ca au o relevatie, o cunoastere de sine si un trip unic si cu efecte. treaba e doar ca sunt foarte periculoase trebuie sa fii informat bine de starea ta de sanatate si a generatiilor tale sa nu fii suferit cineva de depresii sau alte boli mintale
posibil, nu stiu despre ele nimic, stiu doar ca se gasesc si se cresc in borcane si destul de pretentioase lucrat foarte steril cu ele...ramane 1 gand placut ascuns in mintea mea. de invatat nu am ce sa te invat, sunt crescut la incubator, recent am facut pasiune pentru gradinarit
Alea care cresc la borcan is doar una dintre speciile de ciuperci halucinogene, si culmea, cea mai rara dintre ele. Poate ar fi mai bine unde nu stii nimic, sa nu zici nimic. Mai ales cand hreadul este despre altceva.
Asta nu sunt sigur ca e chiar asa. Traieste in simbioza cu radacinile de la brad, stejar (parca), si inca vreo doi copaci.
Si nu, Amanita nu este letala, decat in cantitati ridicate, cam jumate de kil (neuscata!), pentru un adult. Daca insa se fierb, se arunca apa si se da coaja de pe palarie jos (nu stiu in care ordine ) se pot manca fara grija. Nu incercati insa, mai bine.
Doze de cateva grame (uscata) nu sunt o problema, insa e bine sa fie decarboxilate, ca sa se converteasca acidul ibotenic in muscimol dar ... nu e threadul.
@cruzito: Te duci la biserica si ne dai niste acatiste, si mie si lui explo, ia de aici cartea cu microabe pe limba cea dulce:
Trebuie sa recunosc ca suna urat rau de tot in romana. Si in 1 min am gasit deja 2 greseli de traducere. Dar cred ca ii ok si asa, daca chiar nu stapaniti engleza. Is multe de invatat acolo, eu mi-am luat zeci de pagini de notite cand am citit-o.
Foarte buna idee. N-am buton de like inca, dar ti-l dau in scris. Abia am ajuns la 70 la aia in engleza, si pot spune ca deja am invatat multe lucruri interesante. Am frunzarit-o oleaca ca nu m-am putut abtine, si abia astept sa ajung la partile juicy dinspre final.