DcSantos
Active member
> Cum se mai scrie corect? Nici o/una/un/unu/etc sau legat?
Cred ca sunt corecte ambele forme, nicio, nici o. Nici una, nici una. Limba romana e o enigma.
Tre sa bag si eu niste psilocibina ca sa inteleg cum functioneaza ventilatoru ala? Ma roaga femeia sa bag niste spori la cultivat de ceva timp... am cultivat de cateva ori de la 0 cu succes dar mi se pare mare bataie de cap
Am observat recent ca exista tot felul de controllere pe internet, care au si aplicatie pe telefon, reglezi tu temp si umiditate si incearca sa ajunga la setarea aceea, plus ca primesti si notificari pe telefon cand se ajunge in extreme!
Mie imi place unde se ajunge cu growingul, suntem intr-o evolutie continuua, de la CFL-uri cumparate de la magazinul din colt am ajuns la leduri cu spectru concentrat pentru maximum quality.
Intr-o buna zi o sa fiu primul care isi baga un cip care sa ii monitorizeze functiile vitale din corp, colesterol, presiune arteriala, bpm, etc! Indiferent ca datele mele ajung la bill gates sau nu
Cum functioneaza calmagu ala pana la final? Eu de fiecare data cand dau mai mult plantele imi arata overfert, plus ca mai mult calmag dat la inceput de flower poate sa blocheze/incetineze absortia altor nutrienti.
PK boosterele cred ca sunt favoritele tuturor, eu am inceput sa le masor direct la capac direct din ochi, atata timp cat fetele nu arata overfert arunc in ele gramada.
Overall no comment despre fetite, arata perfect, parca alea din colt sunt putin mai inalte si cu mai putine noduri, insa e strict o observatie dupa ce am consumat o cantitate de THC peste medie.
Vasile,masoara ecul apei inainte sa bagi calmag.daca e 0.4 e bun ,poti sa mai adaugi niste calmag sa il aduci in jur de 0.5 . daca e 0.5 inainte de calmag inseamna ca apa are deja destul calciu (speram sa fie calciu si nu altceva) si nu mai are nevoie de calmag.A fost o aluzie legat de psiho
Eu merg pe clasic si performant. Mi se par periculoase pe wifi bluetooth din cauza securitatii foarte slabe pe care ti le ofera un router cum are mai tot omu'.
Un wifi bun mai bine securizat decat omul de rand costa de la 15 milioane in sus. Pe la ele tot trebuie sa te duci deci nu te scutesc de vre-un drum ca lumina inca nu se ridica singura.
Daca ai un setup total automatizat, lumina sa se ridice si sa coboare singura, da se merita daca nu, o varianta buna este unul clasic care oricum iti mentine parametrii pentru ca asa a fost setat.
Apa trebuie schimbata in cazul in care nu detii vre-un sistem (bluelab ultima generatie), care poate face amestecul de nutrienti instant (costul pentru 8 tipuri de nutrienti sare de 2.000€). Multe nu ofera conexiune pe 5GHz (2,8Ghz) ca nah, sunt facute sa transmita date deci, cu un DSTike te poate ajuta si vecinul cand esti pe drum si ai conexiunea slaba la internet
Sunt cateva documentare despre implanturi cu cipuri si ce date pot citi. Lista de asteptare sigur este lunga deci ai sanse sa nu ai loc
Depinde de la ce brand este calmagu ca nu toate sunt eficiente. Am observat ca cel mai bine il absorb cand este folosit cu ph- in cazul meu. Cand vezi primele semne pe frunze il reduci sau faci o udare fara.
Florile din colt sunt ice lemon, primele care au iesit (5-7 zile). Diferenta de inaltime intre noduri o are de la inaltimea fata de led si putere, nu stiam ce distanta prefera pentru ca sunt lumini noi si mai este si posibil sa fie de la soi.
Multumesc!
Zona verde ,am eu wifi si cu 2.8 sau 2.7ghz cat e si cu 5 ghz. Ala de 5ghz viteza e mai buna dar nu trece semnalul prin perete cum trece la 2.7 ghz. tre sa fii aproape de router sa prinzi semnalul 5ghz. Am oprit banda de 5ghz oricum,prea multe radiatii ! )))