What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

CoCo Grow 2012 Temple Haze,Low Ryder #2,Sour Diesel,Spoetnik,Blueberry and more...

אני כנראה הולך לשבת עכשיו להוריד עלים נגועים מידי,כלומר מתים או כדומה,אני אפטר מהעלים ואנסה ידנית להרוג כמה מניוקים שאני רק יכול
מחיצה עוזרת? או שצריך משהו מיוחד
מחר אני אביא את הטרייסר ואני אחפש לראות אם יש להם פצצה כזאת כמו שסוג המליץ
אם כן ניתן להם מהפצצה

לגבי הביצים,כך טוענים בלינק שאתה נתת לי :)
הם כותבים שטריפס מטילים בפרחים ביצים ומחרבנים שם
אבל שאין להם בעיה להישאר גם במקום אחד כל עוד העלה לא מת לגמרי
בכל מקרה יש שם 13 צמחים אז להרוג את כולם ידנית לא יהיה קל ורוב הסיכויים שאני לא אתפוס את כולם
אני מאמין שאם יהיה את הפצצה הזאת זה יהיה הכי ודאי
אחרי זה הטרייסר
מקווה שעם הפצצה והטרייסר אני יוכל לחסוך את הטיפול שוב
תודה על העזרה חברים

מחיצה עדינה כדי לא לפגוע בעלה.

אני לא התמודדתי עם טריפסים בפריחה,אני מאמין שלבחור מהלינק יש יותר נסיון ממני.

הם אוהבים לשבת בעורקים של הצמח,ככה גם מעט יותר קשה לזהות אותם.

SoG

Member
sog- 1.he says to do it with the lights off
2.where can i find something like that?

its up to you as far as lights go

i think hydroshop has "Dr. Doom" products (same thing)

all manufactures make 2-3 booms
each based on a different base pesticide
you ultimately want to alternate every 2-3 treatment
so bugs dont build immunity

הייתי בהידרו שופ בעניינים אחרים אבל התעניינתי לגבי הפצצה.

הם לא מחזיקים משהו כמו בסירטון שסוג העלה.יש להם מאייד גופרית,מכשיר שעולה 290 ש"ח בערך אליו אתה מוסיף גופרית שיוצאת די זולה,בערך 8-10 שקלים לטיפול.
הרעיון הוא אותו רעיון רק שזה לא חד פעמי וזה גופרית ולא חומר הדברה אחר.
הם טוענים שם שבתיקון עולם משתמשים במכשיר הזה(אם זה מדד למשהו)ושהוא מחסל הכל..

SoG

Member
OMG that's straight up BS

DON'T USE A SULFUR BURNER FOR THAT!!!

a sulfur burner should only be used as final and last resort
when dealing with powdery mildew / mold only!

who ever explained that to you sounds like he is mixing what he partially heard/read!
you use high Co2 levels to choke everything living thing in the room when heavily infected.

a sulfur burner exhaust Co2 from the atmosphere to kill the powdery mildew spurs!

flying - i was there after u i guess
the clerk said i was the second guy to ask for the bomb lol
anyways i got tracer ultra and butanigard
should i wait until have an hour before lights off or just go kill the bugs now?
he said to mix 0.8 ml for 1000ml tracer
and 0.3 for 1000ml butanigaurd
what do u say guys?
the fuckers fucked the plants real good damnit

ok i have an update
i infestation was on a much larger scale than i expected
i found thrips,spider mites and maybe a few white flys but i'm not sure
they thrived on the hermie until they were ready to attack other plants,you can see their progress and see which plants were stronger against them and which weren't
i have to say,spoetnik well done,the only plant that almost didn't feel the attack,the leaf's look like they can't penatrate them or it takes them a very long time to do so
i killed a big ass colony but i found more mites still alive
i will treat the weed a few more times today to make sure that it lasts for the next two weeks

anybody have an idea on how to clean the plant and leaf matter more rapidly so i wont smoke the damn stuff?

i didn't spray the butanigaurd in the end because the expiration date wasn't good by a month and a half
so i didn't want to risk it
good week guys
hope you guys stay safe from pests

1.אני משתמש בכמות שכתובה בהוראות השימוש.

2.מרסס בשעות האור וגם יושב ומחסל אותם כמה שאני יכול.

3.יש סירטון שראיתי שבו מראים איך להפטר מספיידר מייטס אחרי הקטיף.
בגדול אתה תולה את הצמחים הפוך לייבוש ומורח איזה סוג של דבק או משהו כזה בשני הצדדים של נקודת התלייה העליונה שלך.
המייטס ירצו ללכת לחפש צמח קצת יותר עסיסי וידבקו או שיתקעו בין שני המחסומים של הדבק.

עש הטבק יתעופף מהצמחים ברגע שתוריד אותם,את הביצים הוא מטיל על העלים,בדרך כלל התחתונים,מהם יוצאות כנימות שנשארות בערך באותו מקום על העלים עד השלב הבא בהתפתחות.

בגדול,טרימינג מדויק וקרוב ככל האפשר לפרח יאפשר לך לעשן פרחים ללא כנימות וללא ביצים.

עם טריפסים לא יצא לי להתמודד בפריחה אבל אני חושב שהטיפול נגד המייטס יכול לעזור גם איתם.הביצים אמורות לבקוע תוך כמה ימים אז במהלך הייבוש הם כבר יצאו מתוך הפרחים ורק תצטרך לשאוב אותם עם שואב אבק ידני קטן או לחסל אותם בדרך אחרת.

שיהיה בהצלחה.

hehe,yeah it's one second before and one after :)
for me it was a two parter,maybe for you it was a combined experience :)
nothing like passing out in amsterdam and having a spiritual apifany,too bad i don't remember what i talked about LOL

anyways regarding my poor garden
i have attacked the mites and thrips in the garden,while cleaning most of the garden from dead leaf matter and such
i will treat them again today
i did the whole thing while the lights were on because i needed to see what i was doing and how much i got covered
because my lights isn't so strong in their i guess they aren't getting really baked
the conditions in the room are stable now on 24 degrees and a humidity of 40-50%
i'm trying to keep it that way so the thrips and mites will have a harder time propogating
i will treat the plant again today for both pests with nimgaurd and tracer ultra
and wait 5 days and give the same treatment again
after that i will try and rinse the plant at least once a day before bedtime to try and dispose of as much pesticide as possible before harvest
hopefully the mites will not be able to grow fast enough to attack the canopy again until harvest

i do have one plant that i had to take down before the treatment and he is in a closet about 2 meters from the growroom
i haven't treated that plant because i knew it couldn't last for another month in their
so the mites and thrips on him should still be flourishing
is this going to be a problem?
any suggestions on how to contain the plant without letting him infest my growroom again?
i cannot treat these plants again after i pass this 5 days treatment period so thoughts anyone?

טוב אני אתן עדכון קל
המלחמה בחרקים נמשכת
לצערי אני לא רואה כרגע סימנים שההתקפה עומדת להיגמר
אומנם אני רואה הרבה גוויות בשטח אבל עדיין אני רואה עליי מניפה שנאכלים לי מידי שעה
ממש מפרקים לי את העלים בשיטה סדרתית
אני מפציץ אותם עם נימגארד מתחת לעלים כמה שאני יכול איפה שאני יכול אבל יש עדיין המון עלווה בארון הזה
מאוד קשה באמת לתפוס הכל
לצערי להידרו שופ לא היה את הפצצה החד פעמית אז זה פחות אידיאלי וייסודי מה שאני עושה
בכלל הטיימינג נוראי
הארון בדיוק מתחיל להשמין לי וכל מיני סטיקים מתחילים ליפול לי לכל מיני כיוונים
והכל רטוב עם חומר הדברה אז אני לא יכול לגעת בזה
בקיצור יצא סלט מכל הגידול הנוכחי
פעם חוראני תמיד חוראני
אני אנסה לקשור אותם מחר אחרי שהם יתייבשו
הצמחים גם נראים צמעים באופן עצבני,אני מאמין שזה גם בגלל כל השאיבות של הנוזלים שהולכים אצלהם
אני אנסה להשקות מחר בתקווה שהצמחים ישרדו לי
עדיין רואים השמנה בסה"כ אבל הצמחים נראים רחוק מדוגמני צמרת
לצערי המצלמה שלי בפלאפון החליטה למות ולא מוכנה לצלם יותר תמונות אז אין לי איך לארגן כרגע תמונות
אם למישהו יש המלצה למצלמה זולה שתיתן תמונות סבירות אני אשמח

well i've been attacking the spider mites for three days now,today i treated the room twice
i'm trying to hit the bottom of the fan leaves but because everything is so close to the light everything is very tricky
in the end i need to grow in a much more orgenized setup
the plants look great swelling wise but the fan leafes are dieing very quikly each day
i haven't seen it stop yet,i couldn't find the pyretherum bomb in hydro shop and i can't get to the other shops so i did everything manualy
aiming to the bottom of the fan leafes and then the tops to make sure i catch everything but there are alot of plants and leafs to catch and i'm sure to miss some
the plants have begun their mass swelling and sadly i cannot tie them or hang them because everything is drenched with neemgaurd and tracer ultra
i'm gonna treat the closet for two more days
hopefully tomorrow i will treat it three times if i see more damage on the leaf's and i still find living spider mites walking on my leafs
does anybody know what happens to the mights after i cut off the plants???
i'm not sure this treatment will eradicate them all and i think that i will have to stop at some point so the plants will be smokeble
but i'm guessing that will bring bag the mites,hopefully they wont grow fast enough until the crop again
that's all i can wish

1.אולי תוכל להשתמש במאייד גופרית רק בלי הגופרית...
לרכוש את המכשיר ולשפוך בתוכו טרייסר אולטרה עם מים במינון גבוה ולתת למכשיר לאייד את המים.

2.אם יש לך צמחים שאפשר לטבול לגמרי במים אולי אפשר לטבול אותם בדלי גדול ככה שכל העלים והענפים יקבלו מנה טובה של הדברה.

3.אני יודע שהמצב בטטה,אז אולי זה יעלה לך חצי חיוך.....ואני יודע שזה לא מקקים אבל הרעיון אותו רעיון...

http://www.youtube.com/watch?v=3lv8pq77Qas

בהצלחה אחי.

תודה פליינג
בינתיים הצלחתי לבודד את המצב
כרגע לא מצאתי זכר לשום דבר זז על הרבה מהעלים
הורדתי הרבה עלים פגועים מתים וכדומה
למעשה מה שהספיידר מייטס עשו לי זה סוג של דיפוליישן
בצמח הקטנים יותר הם פגעו יותר מידי ,ממש פרקו לכמה מקלות נמוכים את רוב העלים כמעט לגמרי
הלוואי ויכלתי להעלות תמונות כדי להראות אבל לצערי זה לא המצב
החלטתי להוריד גם הרבה עלים פגועים בשביל לאפשר חדירה של אור יותר לעלים התקינים וגם כדי לנסות ולמנוע תינוקות חדשים או כל מיני פספוסים שלי מלחזור לארון
אני אחכה כרגע עם המשך הטיפול
אני אבדוק כל יום לראות אם יש שינוי בקולוניות ואני רואה תזוזות
נשאר לי כולה יומיים ואחרי זה אני אעדיף מאוד לא להמשיך ולהתיז על הצמחים אז נקווה שאני לא אראה שום תזוזה

אני לא מצליח למצוא את הסירטון שראיתי על ייבוש,שם הראו איך להפטר מהאקריות אחרי הקטיף.הרעיון היה לתלות את הצמחים הפוך אבל למרוח דבק או לשים מדבקות צהובות למעלה,כשהם יטפסו הם ידבקו.גם הבחור בהידרושופ הציע את זה.

בקשר לטריפסים,במהלך הייבוש והיישון הם כבר יסיימו את כל מחזור החיים שלהם ומי שישאר חי יבחר ללכת למקום אחר מכיוון שאין יותר מה לאכול.

בקשר למאייד גופרית,חפרתי קצת ומצאתי שהוא מעולה לאקריות ולטריפסים,לפחות בחקלאות בארץ לכך הוא משמש.בסירטונים שראיתי,של חנויות גידול מחו"ל אומרים שהוא טוב רק לקימחונית...נכנסתי לאתר של החברה הישראלית שמייצרת את המאיידים,הם גם מבטיחים תוצאות טובות נגד אקריות וטריפסים.

מצד שני,מדובר בחומרים בעייתיים,מסריחים ומסוכנים,אני לא בטוח שהם מיועדים למגדל הביתי ובטח לא בתקופת הפריחה.

יש כמובן את הפחמן דו חמצני,אולי שווה לרכוש מיכל קטן וחד פעמי ולתת להם בראש.