As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Samce na zdjeciach to Blue Moonshine x Chemdog dd, rosna pod 110W, w czasie nocy temp spada do 10-8 stopni C....Twardziele z nich !!
Apropo srodkowej foty to OGRE<automat> wyrwany z korzeniami po 80 dniach, trafil do czystej wody coby flushing wspomoc.... z powodu malej plesni trzeba bylo ja ciachac....<wyrwac z korzeniami> i zostawic na 1-2 dni w sPokoju....
Ogolnie to zapach i dosyc wysoka wilgotnosc nam nie sprzyjaja....
hejah
rosnie pieknie i tak trza trzymac hehe
u mnie sie podwoilo oswietlenie zapielem 2 wingi z 600 tkami na pokladzie na 1,2 m2 i sposcilem do 30 cm nad glowy,ciekawe kiedy osiwieja hehe
mam jedna doniczke chemdog dd x sd ibl od hot,dzieki mitrzu naprawde mega magie wykonujesz
i tu juz crystal metch,bardzo malo produktywny klon,ale za to
dawno mnie tu niema ale zagladam czesto i widze ze fszyscy leca zajebiscie.
umnie tak jak zawsze nic nowego,hehe cay czas choduje jedno pheno chemdd x sd i jakos sie niemoge odczepic,hehe
ale zaczolem wiele nowych rodzaji , bede prubowal wzucic cos nowego niedlugo.
teraz scinam kwiatki bo doszy do perfekcji to zrobilem pare photek
tu do ciecia dd x sd 65 day
a te to jeszcze z 5 -10 dni. wychadza z nich zajebiste bady.
mozna znalesc super phena
Co wczoraj piekne i zielone , dzisiaj sciete i ususzone bo jutro bedzie palone
Moondog
osobiscie mam opory cykac fotki suszu , ale sa prosby bym to uczynil , i w tym oto przypadku ciekawe zjawisko sie tworzy bo bede robil cos wbrew sobie a o dziwo bedzie mi to sprawiac przyjemnosc hehe
Black Pearl
Munster Cheese
zdjecia suchego Zonk-a , X-Doga ( kross dog ) , Amber Doga ... z czasem dostawie jak tylko w szafce tylne sloiki przesune do przodu a te przednie wystawie jako puste do kartonu hehe jest mi trudno pisac bo to jak chwalizna lub samochwal ale rosliny maja kopytny wigor i walory wlasne ... Asiasrasia rozdala wszystkie freebeansy jakie od nas dostala i teraz to one rosna w sile na zroznicowanych gruntach ... a ja przetwarzam to paliwo jakie od Was dostaje i juz z nowym planem biore sie na miare ...
masakrator po 1 to viceroy995 a nie 997 Xd po 2 sprawdz na queakmindie c99 automatic regular f2, a propo roslinki to nie wydala kokosow ale zawsze cos, i wiem ze nie wyglada na super chwasta Xd bo siedziala tylko 5tyg w boksie pod 125 CFL XD
Z racji zbliżających się świąt, chciałem złożyć wszystkim życzenia.
Życzę Wam zdrówka, szczęścia, pomyślności, samych sukcesów, wysokich plonów, obfitych topków, bez przypałowych uprawek i spełnienia marzeń! Trochę szybko życzenia, ale z racji tego że ubrałem wczoraj roślinki zrobiłem jakieś zdjęcia to i wrzucę tutaj hehe