What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Nam ? ZIELONA POLSKA 2013 !

Chemmy Jones - jest to cross Casey Jonesa i Chemdoga, duza przewaga Chema, ale czuc taki kwasny posmak i mega fajnie kreci w nosie przy puffaniu, baardzo przyjemny temat

picture.php

picture.php

picture.php

to by bylo na tyle z kolejnego growa, jestem usatysfakcjonowany, nawet bardzo. Dzieki za pestki kolego:biggrin:

pozdro i powodzenia

polski

ps. Masakra z tym limitem 5 fot, grrrrr.

cheton

Active member
Veteran
Niedlugo ida pod kose.
Royal AK lub Northern Light
picture.php

Northern Light-najwieksza
picture.php

picture.php

Scieta dzis Royal AK
picture.php

picture.php

cheton

Active member
Veteran
Takze dzisiaj scieta Northern Light.Przepiekne kolory zlapala pod koniec.Na prawde na zywo o wiele lepiej to wyglada.
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
siema rolnicy, piekne outdoory! powodzenia w najwazniejszej fazie :biggrin:

kto zagladal do kroliczej nory, ten juz wie ze sie pospieszylem z przedwczesnym harvestem :bashhead:

na szczescie tylko pierwszy szczyt, z reszta jeszcze zaczekam!

picture.php

pozdr :smoke:

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Siema siema!
Grunwi miło Cię widzieć, pamiętam tego PB ;)......miał duuużo kleju na sobie hehe.

Na bagienku się zieleni.

Ostatnia dawka azotu dzisiaj i czekamy na flo.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
:kiss:

Slonce cisnie z nieba jak przes lupe ,tylko patrzec jak przypali nam dupe ,niech pogoda dopisuje i do pazdziernika sie nie psuje ,niechaj wiatrem i sloncem nimi sie opiekuje ...

serce ,owocem mej pracy
picture.php

ZZ
picture.php

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Trochę automatów...niedługo harvek bo po ostatnich deszczach niestety zaczęła się pojawiać tu i tam pleśń.

White moscow x blue berry

big bud

big berry

diesel ryder x blue mistic

diesel ryder#2

el023

Member
[double strawberry diesel x la confidential] x [purple power x szamanka].
fot. 16.07.2013
początkiem lipca wszystkie pokazały płeć, obecnie mają ponad 1,5m wysokości, liście wiatrakowe dwa razy większe od mojej dłoni.

picture.php

ps.
korzystając z okazji chciałem podziękować cheapwine za nominację
oraz osobie, która głosowała na moją fotkę w ś.p. konkursie (maj 2013). :thank you:
Niestety z jednym oddanym głosem byłem jedynym przegranym, ale nic to.., przecież mogłem(?) sam na siebie zagłosować hehe :moon:
Wielka szkoda, że ktoś/coś mocno zdenerwował/o szanowną fundatorke Asiesrasie (dla której wielki szacun z mojej strony) i zabawa zakończyła się małą awanturą. :deadhorse

frether

Member
Veteran
Slonce cisnie z nieba jak przes lupe ,tylko patrzec jak przypali nam dupe ,niech pogoda dopisuje i do pazdziernika sie nie psuje ,niechaj wiatrem i sloncem nimi sie opiekuje ...

serce ,owocem mej pracy
View Image

ZZ
View Image
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?p=5892418#post5892418
Hej Panie Zz masz dowód na to że Miłość jednak istnieje :D
Podróżuje bez środków lokomocji...
AK47 x Sham x BHPT X MSxGG od bardzo miłego Ludożercy który jak spotka złodzieja w lesie to smaży go na obiad
picture.php

picture.php

Pozdrawiam Serdecznie

cheton

Active member
Veteran
Przesadzanie

Przesadzanie

Powrociwszy ze spota z akcji przesadzania kwiatkow, zdaje krotka relacje.Coz, ostatnie upalne dni daly po dupie moim krzaczkom, szczegolnie jedna easy sativa ucierpiala, ale w pore sie tam pojawilem.Bagienko prawie wyschlo.Podlalem krzaki, dalem im wiecej ziemi, po ok.25L na sztuke i teraz czekamy, az wystrzela ze wzrostem.Juz wypuszczaja pistile, z doswiadczenia wiem, ze na flo krzaki potrafia podwoic, a nawet potroic swoja wielkosc, takze sie nie przejmuje, ze maja max po 1,5m.Wiec sprawa wyglada tak, 4 krzaki, 4 donice 35L i 100L ziemi.Sory za slabe fotki, ale robione noca i w dodatku telefonem.
picture.php

Maroc x AK47
picture.php

kolejny Maroc x AK47
picture.php

Easy Sativa
picture.php

no i druga Easy Sativa, ta najbardziej ucierpiala przez wysokie temperatury i brak opadow.
picture.php

B

boomfattie

Moje lemony, troche za gęsto je dałem ale ciagle sie ucze, z roku na rok troche lepiej wychodzi ten out :D
picture.php

picture.php

cheton

Active member
Veteran
Porcja fotek z drugiego spota.Tez nocna akcja i dlatego zdjecia nienajlepszej jakosci.
Rosliny dosadzane jakos na poczatku lipca w postaci niezaduzych sadzonek dosc ladnie wybily w gore i milo mnie zaskoczyly.
Shaman
picture.php

kolejny
picture.php

jeszcze jeden
picture.php

2 x Durban x Shaman
picture.php

kwitnacy AutoXtreme
picture.php

cheton

Active member
Veteran
Royal AK, glowny szczyt na prawde gruby i zbity ostro jak na af, ale niestety zauwazylem zalazki plesni i troche musialem pousuwac.Jeszcze 1,5 do 2 tyg mu brakuje, ale go ciachne wczesniej, jesli infekcja bedzie postepowac dalej.
picture.php

3 Royal AK posadzone w jednej donicy 20L.Na dniach je scinam, juz praktycznie gotowe sa.
picture.php

Easy Sativa
picture.php

Maroc x AK47
picture.php

jeszcze jeden Maroc x AK47
picture.php

cheton

Active member
Veteran
No i nawieksza oraz najbardziej plonodajna jak mniemam tegoroczna odmiana autoflowering.Brakuje jej 1,5 tyg max, mam nadzieje, ze plesn jej nie zaatakuje i nie bede musial ciac przedwczesnie.
Northern Light
picture.php

picture.php

Porownanie do butelki 1,5L
picture.php

V

viceroy995

a oto moje chwasty cos zółknął ale mam nadzieje ze wyjda na prostą!!!!

picture.php

picture.php

A tutaj panowie 2 planty outmixa do ktorych wgl nie zagladam nie bylo mnie 2 tyg a tutaj prosze jak ladnie sie rozchaszczyły!!! :)

picture.php

picture.php

Latest posts

Latest posts