As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
wreszcie odwiedziłem moje dzieciaczki, prawie w ostatnim momencie, gdyż meny już rwały się do bzykania, na szczęście otworzyło się tylko kilka bananów i mam nadzieje, że niewiele zdziałały.
wszystkie roślinki to No Name autoflo : ) zostało chyba 4 po wyjebaniu menów.
men:
a i przy okazji można pojeść na miejscówce hehe : )
pozdrówka
ps. niebawem leci spora armia autoflo od przyjaciela z forum na dworek : )
Moje skromniejsze od chetona i reszty ale cieszą mnie bardzo Auto bubble i thunder bloody mary (mój ulubiony automat, bardzo stabilny, mam już któryś raz i wychodzi zawsze taki sam wizualnie i w działaniu) do rzeczy:
pierwszy plan thunder bloody mary, w tle auto bubble od fms
TBM
Auto bubble
Obie wrzucone do wody 28 kwietnia. Jak widać rosną różnie, dojdą z różnicą sporą. Małe pytanie ile dajecie dla auto bubble? tydzień temu dałem mu nawóz bo latałem po nocy i myślałem, że mu trochę więcej brakuje. Dziś flusha małego dostał ale i tak żółknie.
Edit: korzon3 źle mnie zrozumiałeś. Wiem co to jest flush. Chodziło, że mimo, że sam żółknie i tak dałem flusha żeby wspomóc to. Mimo, że fakt jakoś nie zbyt prosto to napisałem to dało się to zrozumieć z wcześniejszego zdania.
przecież żółknięcie jest normalne w zaawansowanej fazie flo, w poradnikach piszą, żeby nie starać się wtedy uzupełniać niedoboru N.
Poza tym nie rozumiem jak flush miałby to żółknięcie zatrzymać? (Flushem zwyłko się określać podlewanie samą wodą, szczególnie gdy nie podajesz, że flush był z jakąś pożywką to można założyć, że sama woda) Raczej wręcz przeciwnie. Jak zrobiłeś flusha to spodziewaj się szybkiej utraty zielonej barwy liści, szczególnie większych.
Witam! Pieknie kolorujecie ja nie mam zbytnio czym ale pokaze co tam u mnie sie dzieje. Zdjalem 6 butelek dosadzilem kolejne 6 maluchow.
Disel Ryder #2 AF FEM w sumie jest ich 8 sprawne oko moze dojrzy:
Diselek z bliska:
a tutaj 4 ale nie wiem dokladnie ktore to ktore 3 sa bangi haze eroc DP... znana odmiana od kolegi i jedna Bonkers X Gloria