ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Panie i Panowie i oto takim sposobem dotarliśmy do końca outowej przygody. Myśle ze mi się powiodło i jak na 1 raz jest ok.
Troszkę co nieco za mocne powychodziło ale da sie przyzwyczaić Teraz przede mną dużo suszenia i testowania hehe.
na zdjęciach Grejfrut x Shaman a to zielone... hmmm sama nie wiem ale na 90% Bangi Haze tylko coś mu dolegało i z 2 miesiące nie rosło.
Dodam ze nie próżnuje oj nie! Winko tez się juz robi!!
Chciałam serdecznie podziękować Tym ktorzy udzielili mi pomocy. Dostałam od Was jej bardzo duuuzo i na pewno sama bym nie dała rady. Jesteście świetnymi ludźmi i za to Wam wieelkie dzięki!!
Na spocie wszystkie rośliny które zaczęły kwitnąć przed wrześniem zostały zapylone całkowicie, całe ostały się jedynie te późniejsze ale przy takiej pięknej pogodzie i pomocy ripenu myślę, że i one dojdą. Sprawcą zajścia był bardzo gruby i krzaczasty pan Mexican Sativa x Guerilla Gold. Także będą pestki, począwszy od bardzo wczesnego rudealis skunka kończąc na indoor mixie( AK47,NYCD, herihuana)
Także jak ktoś by chciał wczesne geny to waić.
Dużo od Was dostałem więc przyszedł czas na rekompensatę!
Pozapylane rośliny ściąłem już prawie wszystkie, oprócz jednego phena nlxw i warrr mixu. Także potomstwo powinno być bardzo wczesne. Większość powinna we wrześniu się wyrabiać. Poczekamy, zobaczymy, wszystko wyjdzie w praniu...
Poprzednia strona była epicka dla mnie ! Takiej mocy kolorków dawno nie widziałem i miejmy nadzieję że będzie coraz piękniej !! Oby słoiczki były również pełne i pokolorowane !
Tak więc raz jeszcze - WSZYSCY ZAPIERDZIELACIE ZAJEBIŚCIE !!!
I OBY TAK DO SAMEGO KOŃCA !
A teraz małe jedne z ostatnich kolorowań z mojej strony. Tym razem wieczorową porą.
Cała ekipa centralnie ale wszystkich pań nie widać. Od lewej EDxDG, BBJxAK47, ChemDDxAK47, SS z tyłu, i topek Mazara gdzieś tam.
Mazar kwitnie już 10 tygów. Będzie petarda.
Mazar ten z kolei kwitnie niecałe 4 tygodnie. Oby doszedł.
Big Bad John x AK47. Kwitnie 6 tygodni.
ChemDD x AK47. 6 tyg FLO, donica 20L.
Early Durban x Danish Gold. Kwitnie 6,5 tygodnia. Fiolet, fiolecik
Swiss Sativa. FLO 6 tydzień.
Powoli zbliżam się do mety.
Pleśń niestety atakuje najbardziej zbite i żywiczne (BBJ i ChemDD) x AK47. Jak pogoda się drastycznie pogorszy to trzeba będzie kosić.
Życzę wszystkim dużo słońca którego mam nadzieje jeszcze nie zabraknie. And happy harvest 4 ALL.
Super rośliny wszyscy macie! Tym razem chciałem wam przedstawić moje 2 Erdpurty. Wybieram się do nic dopiero na zbiory więc fotki niestety sprzed tygodnia. W najbliższym czasie pokaże dojrzałe szczyty
pod kose poszly 3 blueberry af i regular super07xdanisz gold
troche fotek z chwili przed wkroczeniem do akcji nozyczek
najladniejszy bb af
inne:
wszystkie afy czyli af mix by plantator i bb af od masakratora
s07 x dg ktora dostala kose
najszybszy i najbardziej oblany haszplant2 jakiego trafilem, bedzie kosior, jebie ostrym gownem jak dobry afghan landrace albo dobry skun
inny hp2:
hp2 purple pheno:
najwiekszy hp2:
ostatni hp2, dobre twarde topy robi i tez niezle smierdzi:
wiecej fotek w galerii, nieda sie wszystkich wrzucic hehe
zobaczymy jak dlugo bedzie nas pogoda rozpieszczac, trzeba liczyc ze uda sie planty przetrzymac ponad 15 pazdziernik, w tej intencji zaczynam dzisiaj nowy cykl tancow przy ognisku, zobaczymy co wytancze....
Witam Na poczatek trzy sciete dzis Easy Sativy:
Easy Sativa nr.1
Easy Sativa nr.2
Easy Sativa nr.3
Kolejna Easy Sativa, brakuje jej jeszcze minimun dwa tygodnie ;/ Pewnie bede musial ciac wczesniej.Jak na ironie roslina, ktora dostawala najmniej opieki i nawozow, urosla najwieksza i jest najzdrowsza
Witam, pogoda dopisuje zero znaków pleśni lecz jeszcze kilka tygodni zostało to dożynek hehe Na fotach Autojack, Maroc i niby purple power które nie jest purple (dziwne ale wydaje mi sie ze ktos pomylił nasionka w sklepie).
Cos nie moge wkleic zdjec... Moze ktos napisac private, albo tutaj jak sie to robi ?
Bardzo bym prosil o zerkniecie do mojego albumu i powiedzenie mniej wiecej ile niektorym brakuje. nie ma tam wszystkich zdjec... wiekszosc i tak bede cial jak sie pogoda spierdoli. narazie grzeje mistrzowsko.
pozdro i powodzenia oraz z gory dzieki za pomoc ;]