ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
ok 21 dzien veg przy 150HPS i przesadzanie bo wreszcie urlop i przez tydzien mnie nie bedzie a 1,5 litrowe doniczki to juz troche za male mieszkanko wiec Cheese poszedl do 11litrowki...
fajne pudelka tylko przydaloby sie jakies sprytne otwieranie
jeszcze co do opakowan pestek seedbankow nie polecam rqs daja pestki w workach ktore przez nieuwage latwo zgniesc zero plastiku ochronnego.
do rzeczy
wrzucone do wody 19 lipca 90% wykielkowalo do 27 i wtedy poszly do duzej szafy. 2 pestki troszke sie ociagaly ale koniec koncow frekwencja 100% . po raz kolejny trafil mi sie maly mutancik szkoda ze zostal przerosniety przez inne i musialem go wyrzucic bo i tak mial 0 swiatla. teraz ciekawosc mnie zzera co by z niego wyroslo
dosc przynudzania pora na kilka fotek
jutro czeka mnie wypad do casto aby sklecic jakas siatke bo strasznie gesto sie zrobilo
jeszcze moj jedyny outowy krzaczek. fota sprzed jakichs 2 tygodni
Witam witam i o zdrowie roślin pytam . Ładnie Wam napierają planty do przodu, ja odnoszę wrażenie że wszystko jakoś wolniej w tym roku się posuwa do przodu u mnie w ogrodzie (Co Pad?) . Szybka relacja z dzisiaj...lekko żółkną ale będzie i tak trawa .
Bonkers 2 panny już ładnie obsypane włochami...nie dojdą na bank
Dorodny dawca pyłku (także bonkers) zeżarty dzisiaj w nocy.
Jakieś femki
khola x gws
Purple maroc by szfajgjer ziel
Biddy early
Selasie hybrid fem
Spocik
Nie wiem dlaczego tak żółkną, może przy sucho mają who knows
Witam.
Lob, geny, o które pytasz, to Ice /mama, na pewno nie od FS, ale nie pamiętam skąd./ x Ata Tundra /tata/ od Seedsmana. Mocne indyjkowe palenie, wcześnie dochodzi, uprawiam to już drugi sezon i z pewnością nie ostatni.
Tu sampelek i tegoroczne pestki, nie wiem czy to nie będzie cały zbiór, bo ktoś mnie zobaczył w ogródku i musiałem dawać dyla.
A tu rachityczna Mataro Blue, jedyna, która ocalała na tym spocie, bo nie zdążyłem jej kiedyś wypakować z donicy.
Dobra miejscówa z torfem, ale w tym roku wody gruntowe wybiły i wszystko inne poszło...
Pozdro i uważajcie na siebie.
Ema
Kolejny spot odwiedzony i od razu humor lepszy
Grapefruit x Schaman czeka mnie podwiązywanie z powodu słabych łodyg ale zaczyna kwitnąć
Wchite Master x Schaman ten z kolei już ładnie zapierdziela
i na koniec
mob x (erly dog x mob) zaczyna kwitnąc
niestety to tyle z tego spota sporo plantów nie dało sobie rady.
Pech i tyle. Został jeszcze jeden spocik ale to na dniach się nim zajmę dziś badałem teren czy można tam wejść i niczego podejrzanego nie zauważyłem uffff oby tylko wszystko było na swoim miejscu.
Pozdrawiam
Peace
Mała porcja niestety kiepskich zdjęć.Kolejne będą lepsze. Jak będzie co pokazywać, to pożyczę aparat bo niestety sam nie posiadam.
Do rzeczy.
Na początek smutna nowina mianowicie feminizowana pestka maroca f1 od fs okazała się facetem trochę przykra sprawa mówiąc delikatnie...
Niestety, zachlapał wszystko dookoła no i jak można się domyśleć jest chujnia na całej linii.
W polu zasięgu tego masowego gwałtu znalazły się takie o to drzewka:
tu od lewej maroc x GreatShiteShark, grapefruit od fs ( on akurat jeszcze nie zabrał sie za owocowanie więc może cos z tego bedzie, oby nie kolejny feminizowany męszczak ;]) i shaman x GWS
i mix różnych plantów ( easy sativa, maroc x wcz, lemon shaman, mexican sativa x guirella gold )
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Będzie trochę fajnych kulek na przyszły rok no i szczypta pozapylanych kwiatków.
A że w naturze musi być równowaga i tak jak mnie ta jedna pestka z Q.pl
wpędziła w niezłe wkurwienie, tak na kolejnym spocie produkcje od ggs( tez z Q ) przerastaja moje oczekiwania i nadrabiają za tamte.
Maroc X GreatWhiteShark
Największy, najszybszy, najchętniej współpracuje. Koniecznie muszę spróbować go zapylić, ale nie wiem czy jeszcze zdążę. Takie geny nie mogą się zmarnować.
Takie o od dołu i jakościowo kiepskie close upy, chociaż da się dostrzec to co najważniejsze.
No i reszta...
Maroc f1, po starciu z sarną. Niestety trochę dostał po dupie.
shaman x gws
tu tez shaman x gws
shamanXgws/ maroc Xgws
Generalnie foteczki nie oddają rzeczywistych rozmiarów, są wręcz mocno niekorzystne. Następnym razem będzie lepiej.
Pozdrawiam i oby jak najwięcej dotrwało do końca, czego sobie i Wam życzę!