ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Troszkę mnie nie było i panienki porosły pod samo niebo
sorry za fotki komórką, też muszę się dzielić aparatem
tzw. stary spot. 3 rośliny 2 panie, trzecia jeszcze sie ociąga, ale na 99% też damka. LST na początku czerwca. Nie wiem o co chodzi, ale są jakieś takie karłowate... Już trzeci sezon sadzę na tym spocie i nie miałem wcześniej takich problemów.
PL out mix:
Obok w donicach:
ChemdogDD x BBJ:
I bilbo (wydaje się mały, ale to wiadro jest duże):
A to już nowy spot:
po prawej z tyłu PL out mix - zajebista choinka, prawie 2m, 24 odrosty, cała już w lepkich, oszronionych topach będzie z niej więcej materiału niż z całego zeszłorocznego zbioru
Na pierwszym planie 2 panienki MOB f3, które też świetnie dają radę.
pl out mix:
(ChemdogDD x BBJ) x herijuana:
słabo to widać, ale roślina jest potężna. do tego rozdwoiła się główna łodyga. szkoda, że jeszcze nie kwitnie bo pewnie nie dojdzie...
nie pamiętam co to (pl out mix albo mob f3):
i samczyk ED x DG którym zapyliłem MOB'a i PL out mixa. Słabo go widać, ale jest bardzo fajny, fioletowawy i najważniejsze: szybki.
ahhhh kiedys i ja sie przyloze do outdoora tzn cos mi tam rosnie dla jaj wysadzone burmese kushe, og kush x burmese kush, musze sie zebrac i ogarnac czy dalej zyja to dam fotki
Niezbyt duża, za to najszybsza w tym roku - Mexican Sativa x Guerilla Gold. Zerwałem topka na ciśnieniowy testing.
Same panie, zwróćcie uwagę na prawy odrost tego wielkiego passiona. Złamał się ostatnim razem. Po założeniu opatrunku uschły duże liście ale nowe szczyciki są zielone, więc nie wszystko stracone. Kwitnie
Spot "Szpital",
Red Dwarf x The Pure na pierwszym planie(żeńska), przyjemnie pachnie 'skunem' jak narazie pheno the pura. W tle ostro złamane passiony dochodzą do siebie.
Tutaj jedynie MSxGG się nie określił, reszta to panie.
Oprócz tego co widać kwitnie jeszcze Hashplant2 i na innych spotach minimum dwie sztuki. Wszystkie to regulary.
u mnie na bagienku dużo zwierzyny więc nie obyło się bez strat, ogólnie miejscówka zajebista tylko trzeba mocniej nad nią popracować. teraz to tak robione z doskoku i widać efekty (a raczej ich brak)
early durban x danish gold i Afgan x Erdpurt (dzieki lob)
i jakiś niedobór
na kwadracie tez coś świeci, dokladniej bilbo:
i es fms:
skad ten fiolet to ja nie wiem
Jak to mowia kto nie zapierdala ten w zime nie jara hehe
Druga wizytacja od wysadzenia:
Poletko z automatami, wysadzone 2 tyg temu z wyjatkiem tych na samej gorze - tamte byly wysadzone 2 tyg wczesniej:
u gory 5 blueberry af fem od masakratora (dzieki za pestki)
a cala reszta to AF MIX REG made by Plantator (dzieki wielkie ziomek, jak zawsze ratujesz sytuacje )
Dalej:
Spot z regularami, wysadzone poczatkiem czerwca, najwieksze panny maja cos kolo 175cm, rosnie tutaj glownie jesli nie tylko Hashplant 2 i Super07 od Esbena, duzo meskich - z 20 plantow polowa najladniejszych juz wyleciala jako meskie, okreslone jak narazie jest 5 kobitek, 5 mniejszych roslin jeszcze sie nie okreslilo - stawiam ze jeszcze jakies meskie sie trafia.
Dzisiaj wyciolem 5 samcow:
Tak to wygladalo jak zawitalem:
A tak po wycieciu meskich:
A tutaj kooperacja z dr.G
Rosnie 10 szt, glownie jakies krosy od zielonego i mam nadzieje ze kilka pure marocow od fs
Najwyzsze planty beda dobijac juz pod 190-200cm
Jak na razie jedynie krotki raport o Automatic Jack FS.
Po 30 dniach wega w pc boxie ujrzal swiatlo dzienne. 2 fotki z kompa obrazuja ostatni stage zaraz przed przeprowadzka, nastepna z czarnym tlem to ta sama roslina po ok 20 dniach na swiezym powietrzu. Dalej porownanie 2 roslin: po lewej pochodzaca z kompa, po prawej od poczatku out (w podobnym wieku). Widac wyrazna roznice w lisciach: po wegu w kompie ma cienkie i ostre liscie, out natomiast walczyl o swiatlo i wytworzyl znacznie grubsze co widac dodatkowo na fotkach porownawczych z gory. Generalnie roslina po 30-dniowym wegu pod CFL dopiero lacznie po ok 50 dniach od wyjscia na powierzchnie pokazala pierwsze wloski, druga jeszcze nic. Swiadczy to jaki z niej automat Obie poszly juz do ziemi.
Brak wyraznych fotek reszty rodzinki wiec poki co wiecej nie pokazuje, moge tylko powiedziec ze maja ok 70 dni, srednio 1,5m wzrostu, Purple Maroc FEM i Easy Sativa FEM od FS pokazaly pre-flowerki + 1 Lemon Shaman REG tez takze tempo umiarkowane.
Szacun dla Was za podjeta walke o zielona wolnosc, niech kwitna!
bardzo ładny topek @smierdziel . Należą się brawa. Widać, że zdjęcia to wytrawna fotografia No bardzo ładnie wam idzie Panie i Panowie. Trzeba przyznać. U mnie powoli w sensie życia, ale na spotach prędkość wzrostu niesamowita. Odkąd zrobiło się strasznie gorąco i duszno planty wprost kochają taką pogodę. Słońca może trochę brak, ale mimo wszystko...
Selasie tutaj muszę przyznać rację wszystkim tym, którzy mówią, że automaty są spoko:
Zmusilem sie, eh niestety. Moja niechec jest spowodowana w sumie negatywnymi odczuciami po wyprawie na spoty ;/
Sory za jakosc zdjec , mnie tez to wkurwia.
Niektore ladnie ida lecz poszly mi sie jebac 4 roslinki
1 femi maroc - podejrzewam ze dzik, bo na miejscowce gdzie mialem obok jeszcze byly dwa spoty po dwa regulary i zostaly wyryte dwa kszaki tu i tu :/ wsadzilem je do ziemi, chuj wie czy dadzą radę
Tu wyryty ( lezal metr obok ) CHEESE X CHRONIC obok tez serowy chronik ok.140-150cm
Tu zas wyryty CHRONIC x CHRONIC a obok jest WW x Victory ok. 130cm
ogolnie te kszaki prezentowaly sie nawet niezle.
jebac dziki.
4 kszak - ktorego szlag trafil to Mob x EdMob ( mial ponad metr
Bardzo mi zal z tego powodu bo rosl naprawde zajebiscie a co gorsza byly na nim juz najwieksze kwiaty ze wszystkich
Jakas sarna prawdopodobnie, zaczela poprostu obgryzac lodyge oddolu, i tak ja ponagryzala ze nie wiem czyby przetrwala wiec ja scialem, rozkminialem czy ja zostawic moze jakbym mial tasme albo jakis opatrunek hehe to cos by dalo rade, ale nie bylem przygotowany :/
Zerwalem go i wlasnie go sobie popalam, przyznam ze zajebiscie klepie jak na tak niedojrzale kwiaty coby bylo pozniej ehh
jebac sarny.
Tu są tak : MOB x EdMoby i SATIVY OB x EdMoby same panie
niedobor jakis
niedobory jak chuj
Wr x Afghani
Sat ob x edmob
cheese x chronic panienka
Eh to by bylo na tyle az mi faza spadla tyle mi zeszlo trza dopalic niedoszlego MOBA
Ogolnie to jako tako, na dniach wypierdalam jeszcze 4 Bigberry af i 2 Blueberry af.
Jak widac duzo niedoborow, widac ze nie daje im nawozow hehe, dopiero 2x podlewana terra flo, chyba troche za wczesnie, ale wczesniej mialy za duzo azotu, a teraz maja za duzo chyba wszystkiego sam kurwa nie wiem, wjade z 10l biohumusem i kij moze sie poprawia. Co zrobic ??
Ogolnie super dajecie, naprawde pozazdroscic.
Moze cos bedzie na jesien i zime,
Z farcikiem, pozdrawiam.
Super silver bilbo - mial opory zeby rosnac do gory :/ i niestety wszystko go zaroslo mimo iz mial podkladke zeby wyzej dosiegac dlatego taki bady z 1 topem mimo to, wydaje sie byc produktywny, sie okaze jak po rewegu go puszcze w klonach
no i sampelek Sensi Star x Blueberry - tak byl obsypany ze ciezko zdjecie bylo zrobic