What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Nam? ZIELONA POLSKA 2011 :D

g1enek

Member
Haaaj:tiphat:

Na weekendzie obskocze swoje maluchy wszystkie i zobacze czy terra flores im cos pomoglo =]

Tymczasem wklejam zdjecia mojego jedynego kszaczka z donicy
Maroco femi od fs
Sam w sobie jest dosyc slaby, wyciagniety zaczynaja dopiero odgalezienia bardziej rosnac, 2 razy go przycialem, no ale cos bedzie napewno hehe

A tu mamy zblizenie
Hydrozel az sie wylewa z donicy masakra, taki żelik fajny rozprzestrzenia sie wszedzie i w srodku i na powierzchni super !
Ogolnie chyba nawet jakby byl upal 35stopni do konca wrzesnia to i tak nie musialbym go podlewac :)
picture.php

picture.php

picture.php

Za ~2 dni wezme jakis lepszy foto moto i jebne zdjecia wszystkim moim maluszkom :)
Pozdro zaloga :gday:

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Bagienne stwory

Bagienne stwory

Szufla,
akcja ratowania panienek z opresji udana. Ciężko było nakopać ziemi potrzebnej do usypania kopców, ale dzięki temu zabiegowi woda pospływała do powstałych dziur i spokojnie opadła o jakieś 3 cm. Poza tym jak wejdzie jakiś nie proszony gość na spota może się zdziwić jak zapadnie się po pas w wodę :D
W sumie tylko jedna zaczęła grymasić, niedługo je podkarmię zupą azotową pewnie pierwszy i ostatni raz.

Większość to Feminizzed ;)

A tu oddzielny spot dzisiaj wykarczowany, bonkers i tajna hybryda fem od selasiego :wave:

Pozdrawiam
Król górników torfowych.
:gday:

S

Szot

Witam :)

Co raz blizej niz dalej :D:D:D

51 dzien 12/12

calosc
picture.php

topek acid#1
picture.php

picture.php

Topek acid#2
picture.php

Top neviless haze hybrid
picture.php

Top Grapefruit
picture.php

Top Acapulco gold:)
picture.php

Top snow white x sour diesel ibl x og kush
picture.php

pozdro:tiphat:

nojro

Member
Czołem chopoki i dziewczyny. W ogrodzie rośnie mi:

skunk no1

picture.php

picture.php

oraz biedny, objedzony przez ślimory al kush

picture.php

obie dziewczyny feminizowane z klonów od znajomego growera, ktory zarazil mnie zajawką na hodowane, swojskie ziółko

i jeszcze takie shoty siadły dzisiaj na wyprawie ;)

picture.php

i to co tygryski lubią najbardziej czyli KWIATKI!!! :):thank you::thank you::thank you:
picture.php

Wielkie K++ dla wszystkich, udanych, bezpiecznych wypraw na miejscówy. Jah bless You all. Icmag Polska sekcja rządzi!!!!

:ying::ying::ying::ying:

gandzior420

Well-known member
Veteran
Siemanko :tiphat:

Kilka kolorków z mojej szafeczki , nastepny grow poleci w większych donicach czekam tylko kiedy to co zostało dojdzie

Critical

picture.php

Wr x Wr x B-52

picture.php

picture.php

picture.php

Całość

picture.php

Pozdrawiam :wave:

Finger

Outdoor grower...
Veteran
A u mnie automaty :) liche co prawda przez deszcz ale lada chwila będzie co posmakować

Zaciążona mamusia White Master gwałtu dokonał samiec Short term amnesia

White master feminizzed :thank you:

Ak 47 by GGS :thank you:

zielonamasa

Member
witajcie załoga
wkleję kilka fotek z tegorocznego sezonu:

foliak propagator :

młodziaki:

na bagnach bawię się z 35 i 25litrowymi donicami. trzeba co 3-4 dni podlewać w taką pogodę... na szczęście dostęp do wody to priorytet w doborze miejsc. na bagnach rosną passiony, durbany, frisian dew, easy sativy, holands hope i maroki i samotny grapefruit

SSA44200.JPG

SSA44198.JPG

SSA44217.JPG

SSA44218.JPG

SSA44219.JPG

SSA44222.JPG

SSA44221.JPG

a to mój mix

teraz wygląda tak:
SSA44209.JPG

easy sativa
SSA44208.JPG

SSA44210.JPG
[/QUOTE]

kolejny spot

teraz wygląda tak:
rosną tutaj shaman, purple maroc, easy sativa i jeden samotny grapefruit

padkontrol

Member
Veteran
Witam!

Czas na większy update. Mimo 2 tygodni deszczy dają radę. Nic im nie brakuje a w ziemi miejscowej rosną. Zresztą zobaczcie sami ;)

picture.php

congolese double gold

Najszybszy facet, z otwartymi jajkami. Tak mi się spodobał, że go zostawiłem:D

HFH Hashplant

Purple Maroc x Shaman

Maroc x Orange Bud F2

Gloria

(Maroc x Orange Bud F2) x (Early Dog x (Maroc x Orange Bud F2))

Easy Sativa x Shaman

E-Rocket/Danish Passion x Deep Chunk X Arne green

E-Rocket/Danish Passion x Deep Chunk X cheese/DP x Arne

Cheese/Danish Passion x Arne X AH/Arne

I supercropping na tych co się określiły lub femkach...

picture.php

picture.php

Z fartem
Padkontrol :wave:

G

gibson

:tiphat:
witam, post ten w wiekszosci pokazuje odmiany od GGS. Na poczatku chce podziekowac za te pechy. Wystarczy dolozyc do nich troche przygotowan na spocie i wszystko rosnie praktycznie samo.:thank you:

shaman xgreatwhiteshark

antenka wskazuje miejsce (prawdopodobnie easy sativa x (tas x guirellagold3 xdp)

z bliska. niestety antena sie zlamala dlatego musi wystawac. reszta roslin niestety nie jest sprecyzowana bo brak biezacej ewidencji odmian spowodowal kompletne zamotanie. wysadzalem tam jeszcze: easy sativa x c99, lemon shaman, early durban x danish passion, shaman, maroc x wczesne i snowdoga. Ktores z nich to te na zdjeciach.

Lecim dalej:

Maroc f1

shaman x gws

ten sam sh xgws (z góry) w tle, a przed nim najprawdopodobniej lemon shaman, shaman, easy sativa x (tas/gg3 x dp) i afgan x erdpurt :thank you:

wyzej maroc f1, nizej ktoras z trzech odmian GGS shaman xgws, maroc xgws, khola xgws

shaman X greatwhiteshark, z boku grafpefruit

tutaj nie moge sobie przypomniec ale chyba shaman x greatwhiteshark

Następnie przodowniczki tego sezonu:
od lewej Maroc x gws i Shaman x gws

i po treningu:

nastepny shaman xgws

od lewej maroc x wczesne i early durban x danish passion albo wczesniej wspomniana es x tas(gg3 x dp)

na koniec nie obyło się bez strat :

maroc albo shaman xgws

wiekszosc roslin jest w ziemi kupnej zmieszanej z miejscowa, dolomitem, kurzakiem i hydrozelem. jest tez pare workow 50l podloza warzywnego z ta sama mieszanką. Przy wysadzaniu sadzonek sypane mikoryza. Podlewane troche biohumusem, algami i melasa trzcinowa.

To co widać to w dużej mierze Wasza zasługa :thank you:
Pozdrawiam

Last edited:

Barbanegra

Member
Wypas spoty macie koledzy.

U mnie też conieco porosło.To co widać to F13xA11 głównie.

Pozdrawiam bractwo zielonego liścia i udanego sezonu wszystkim życzę.

E: Chyba wszystkie już się pookreślały. 3 męskie i 4 żeńskie F13xA11. BangiHazePurpureaTicinensisBx x AlphaDiesel dziewczyna stoi, chłopak poleciał w krzaki. Ten sam los spotkał Jacalyn na której pierwsze preflowerowe jajca znalazłem. Dwie się dziewcznami okazały, jedna młodsza jeszcze się chyba nie określiła. Reszta femki więc się nawet specjalnie nie przyglądałem.
W każdym razie wszytko już w asymetryczną fazę weszło :)
Będzie się działo. Ciekaw jestem jakie zapachy się ujawnią. Mam tam jeszcze Grejfruty, ale na razie nie pachną tak jak powinny.
Za to BangiHaze x Szamanka zanim zrewegowała cudowną słodką lemonadą pachniała :) Pierwszy raz w bangihejzowym krosie taka nuta mi się przytrafia.

Majaa

Well-known member
Veteran
bzzzz :)

byłam dziś na spocie, mokro blotnisto i plesniowo :D

spot trochę zalany 2 rośliny zmarniały ale na szczęście mam tez w donicach (Ci co mi pisali ze to głupota niech dostana czkawki ;)

AF nadal plesnieja ale myślę ze nie za duzo im życia zostało. moze 2tyg? jedna z roślinek jest bardziej dojrzała i posiada już sporo bursztynowych trychomów, jak myślicie już ja ścinać?

duże planty z niedoborami dostały troszkę nawozów.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

dojrzałe? :jump:
(zdj musi byc powiększone zeby było widać!)

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

a to przelana prawda?

picture.php

pozzzdrówka!!
:dance013:

tomato

Member
Veteran
automaty, lalala :D
jednak musze sobie sprawic wieksze doniczki..
godzina ciachania, a ile rodosci :D

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

pozdro :wave:

tomato

Member
Veteran
af femi auto mix :D
hej, macie jakiś pomysł co zrobić z ziemią która poprzyklejała mi się do topów ? moczyć, przewietrzyć, zostawić ???

pzdr

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Ładnie El Pomidorre :) k+ leci

Apdejt z bunkra B

Zacznę od złych wieści Biddy early fem 2/2 faceci, czuje się wydymany w kakao przez bank (raklamacja już poszła) rozumiem herm ok zdarza się, ale kurwa MALE?

Gloria

Maroczek

White Majster x shaman feminiZZed:thank you:

I purple power

Troszkę automatów
White master i Ak 47

Będzie prytaa :)

Dobry rok na winogron :jump:

:wave:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam

A co powiecie na 20 wysianych AF fem ONYX od Short Stuff a tylko 3 kobiety reszta to faceci , wszystko udokumentowane polecialo na dzial reklamaci , przepraszajac stwierdzili ze oni sa tylko sklepem a breeder popelnil blad za ktory postaraja sie jakos wynagrodzic stracony czas , pieniadze i nerwy .... tak ze szerokim lukiem omijac takie wynalazki .

faktycznie ladnie sie robi juz widze ze sa popalane gesto zbiory z 2011 :D
od lewej Alpha diesel , 2 po prawej ak47
picture.php

Lucyfer
picture.php

picture.php

kakta
picture.php

okocza
picture.php

pierszy raz ja uprawiem i upalow to ona nie lubi na pewno , byly 2 jedna w kwietniu po przesadzeniu padla , roslina bardzo delikatna nadajaca sie wysmienicie do szklarni :D

w oczekiwaniu na pomidory , nagadalem muszke zeby sie usmiechnela do fotki :D tylko ze liscie sie jej pomylily ;)
picture.php

powodzenia zycze
picture.php

pozdro ZZ