ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
thc007 może czekania było sporo...ale plon widać nie jest byle jaki Mnie zawsze ciekawiło czy te SSH i inne Haze'ki mają faktycznie takie kopyto jak piszą ;D
Majaa, tak jesteś pierwsza, gratki, ale na moje oko, to jeszcze mogły trochę spuchnąć.
reszta ładnie zapieprza, tak trzymać chłopaki
to i ja, z często powtarzającym się na jesień pytaniem : ile jeszcze ???
Druga wizyta na spocie za nami Prawie wszystko ładnie idzie, kilka sztuk troszeczkę się obija ale damy im szanse Do tego automaty na drugim spocie wysadzone, za dwa dni zobaczymy ile wzbiło się ponad ziemię Póki co...
Biddy Early
Carpatian
MOB x (ED x MOB)
OB
SAT x (ED x MOB)
Przy następnej wizycie pozwolimy im się trochę ponaginać Pozdrawiam!
Siema. Był ktos z was w Bułgari (sloneczny brzeg)? Jak tam wyglada sytuacja z bakaniem? Łatwo coś ogarnąć? Brać ze sobą? Jade tam na wakacje i chciałbym się czegoś dowiedzieć także wypowiadać się
/Z-Z tak tłustych szczytów dawno nie widziałem. Będą na pewno
mocno pieścić podniebienie oraz dostarczą mnóstwo uśmiechu.
/ironCELL nic dodać nic ująć. Doskonale wiesz co robisz, a robisz
FULL profeske. K+
Szybki update bo czasu nie ma. Udało się dziś odwiedzić dwie
miejscówki i pstryknąć kilka fotek dla pocieszenia oka.
# SPOT #
Lokalizacja przy polance za końkretnym odziomkiem.
Słonko jak się okazało świeci zaledwie do 14, więc trochę
się wyciągają, ale nie marudzę tylko leję im roztwór na VEGa
od BioBizz oraz trochę Guano.
# SPOT #
Jeden PurpleMarok x PurpleMarok oraz trzy ES x Shaman od GGS
Coś pięknego! Dziękuję.
Puprle Jemsy się szybciutko określiły.
Póki co pokazał się jeden facecik i jedna kobitka więc na
pewno będzie kopulacja w celu
przedłużenia jeszcze o jedno pokolenie tego straina.
wszystkie Panie, wszyscy Panowie prezentujecie niezły poziom, jak na Poloków przystało gratz!
eh u mnie skromniutko ale do przodu, auto tylko coś się ociągają, mniejsze są niż ES, i tak przez parę dni odkąd dostały pierwsza dawkę terra vega dość podskoczyły, no nic pomalu, pomalu, myślę że będzie dobrze
ES fem od FS Nr.1
ES fem od FS Nr.2
ES fem od FS Nr.3
Wszystkie ES ładnie pachną ojj jak to powiedział Seth Rogen, filmowy Dale Danton z Boskiego Chilloutu chcę to sobie zawiesić pod nosem i wąchać cały dzień hehe
BlueBerry AF fem od Lowlive
Lemon Skunk AF fem od Lowlive swojego czasu wyglądał chyba najgorzej, a dziś proszę mały ale wariat
White Russian AF fem od Lowlive też trochę nie ciekawie wygląda
jest jeszcze White Widow AF fem też od Lowlive, niestety zapomniałem zrobić zdjęcie ehh zauważyłem dziwnie "zgięcia" (dosłownie) liści nie wygląda to na mutacje ani na jakąś sprawę pierwiastków, dziwna sprawa przy następnym razie cyknę zdjęcie.
a teraz trochę kolorków z serii Wiosenny Ogródek
przyjaciel pajęczak, pamiętajcie: nie zabijajcie pająków bo się pogoda zepsuje
pierwsze wiosenne truskawkowe zbiory, Smacznego i do usłyszenia
Namaste
ps: czekam na miejsce w galerii co by to zdjęcia tam właśnie uploadować, a imageshack, to imagechack osoby które mają wolniejszy internet mogą się te zdjęcia wolniej ładować, dlatego z góry przepraszam.
ps2: zapomniałem dodać jest to 17 dzień życia, jak myślicie kiedy będzie je można naginać (LST), no mowa przynajmniej o ES bo autoflo jeszcze za małe? w najbliższym czasie czy mogę to zrobić koło 25 dnia bo nie powiem było by to trochę elastyczniej dla mnie z powodu czasu.
Coś ode mnie
Data źle ustawiona, zdjęcia z dzisiaj
Mam problem z insektami. Już raz spryskałem rośliny, trochę pomogło. Jak przestanie padać trzeba powtórzyć operację.
Sobie i Wam życzę teraz dużo słońca bo wilgoci jest już wystarczająco
Yo!
Po primo wielkie dziękuje wszystkim za miłe słowa, na prawdę fajnie że widzi Wam się!!
Po drugo kilka plantów mi się określiło i narazie same panienki, dziwne że już tak szybko ale czasem tak jest. Bankowo będą jeszcze rosnąć wegowo.
Po trzecio kilka fotek strzelanych na szybko.
Grupowo
Od prawej Early Durban x Danish Gold, za mini Swiss Sativa i BBJxAK47.
Planty mają tak od 75-90cm.
Siatko LST
I ten mix też siatke dostanie na czasie.
Takie profilowe.
Następny up jakoś nie tak szybko, bo nie ma co zaśmiecać forum. Chyba że się nie powstrzymam
Pozdrowienia,dużo ślicznej pogody i zero problemów życzę!
ak47xhindu kush AF Dzis go scinam bo nie bedzie mnie przez jakis czas i niestety nie zobacze jak by spuchl bo narazie ma tylko troszke brazowych wloskow.No ale trudno
Witam Załogę , nawet się człowiek nie obejrzał a tu z wiosny robi się lato, nie wiadomo w co ręce włożyć ehhh . Powiem tak we fszisko byle nie w mrowisko , jako , że dziś Zielone Świątki to może do meritum...
ale lecicie
a teraz cos z mojego ogrodu
3x easy sativa, 3x maroc, purple maroc, early skunk
te w tle sie cos obijaja ale to za sprawa ciaglego naslonecznienia i przesuszenia, teraz dostaja duzo wiecej wody jeszcze sie rozkrzacza mam nadzieje
edit: panowie czy to mozliwe ze niektore planty juz moga zaczac kwitnac? na 3 krzakach zauwazylem ze zaczely pokazywac sie biale wloski a przeciez jeszcze polowy czerwca nie mamy, rosna od polowy kwietnia jakos