ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
witam wszyscy fajnie leca to ja tez cos wrzuce.To taki maly wstep bo za uprawe "in" zabiore sie w pozniejszym terminie.Narazie gratis af regular ak47xhindu kush:
powyzej roslina lekko ponad tydzien temu
a tu w dniu dzisiejszym.
wszystko ładnie rośnie, troszkę susza daje sie w znaki roślinkom, ale dziś poszło z 20L wody. Deeeeeszczu deeeszczu!
jedna roślinkę podgryzła sarna, jak narazie to jedyne straty. Pierwsze wiadro zostało zawiezione, niektóre zostaną wysadzone prosto w ziemie a niektóre w wiadra 10-15L
lac im juz jakieś nawozy? biohumus? ten AF który ładnie już kwitnie dostał troszkę na flo.
Własne samosiejki
Easy Sativa x C99 x Victory
To też, tyle, że okazał się automatycznym facetem
Moja produkcja (Ice Tundra)
Cali Haze
Enos Pride (facet)
Pozdro
Z tego miejsca życzę Wszystkiego Najlepszego Wszystkim wyluzowanym Mamuśkom
26.V - 63d 12/12 - 9w
Pare lat pracy....poprawki genetyczne... 2x reveg....i o to przed wami:
{[G13xWhite Widow]xSour Diesel IBL}xDurban Poison
Mamuśka G13xWW od Mr. Nice Seedbank - kwitnienie 11 tygodni.
Dzięki udoskonaleniom zaoszczędziłem 2 tygodnie
2 roślinki..a tyle radości
Niech outowicze się ślinią ;D oł jeahh (mi kopara padnie na wrzesień-październik..wiem ;P)
Gdzieniegdzie ostatnie dokwitanie
Kopiec kreta
Taki Yeld
Żeby Papa Silas nie wyszedł na lenia...jedziemy dalej
Od tyłu:
3 malutkie na środku White Cindy 99
2 malutkie na środku Auto Jack FemaleSeeds
Bliżej drzwi małowidoczne podrośnięte auto crossy z White Shark AF bodajże z genów masakratora....
Wokoło klony {[G13xWW]xSD}xDP
siemano,
witam po dluzszej przerwie, jedzie ktos z was na marsz, dajcie ludzie znac na priv jakis namiar bo od jutra nie bede mial znowu neta
a tak zeby nie spamowac moze w koncu pokaze co bylo rok temu...przepraszam ze dopiero teraz, wszytko z braku czasu niemam go ostanio prawie nic
Witam Pierwsza wizyta na spocie zaliczona Poza dwoma sztukami reszta ładnie się przyjęła i wykazuje chęć do działania Pogoda śliczna, od czasu do czasu jakaś gwałtowna burza a więc plener mają wymarzony
Powitac cala zielona zaloge!!
Jutro pewnie kazdy bedzie nucil "rusz dupsko na marsz"
pozytywne kolory na forum ciesza oczy, grubo daja wszyscy
co by sie nie rozpisywac zaczne delikatnie
dwa nowe zycia norten light z fms
weg poki co 24 swiatla
powoli do przodu
colombian indica
cheese 1
cheese 2
Tak by to u mnie wygladalo na dzien dzisiejszy.
Pozdrawiam!!
U mnie powoli z outem, dopiero będę wysadzał. Pogoda super ale deszcz by się przydał. A w ogrodzie rośnie mi...szczypiorek
A także kilkanaście automatów, niewykiełkowane nasionko prosto do ziemi, bez fajerwerków. Coraz bardziej przekonuje się do tej metody. Za rok chyba fuck sadzonki.