As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Czolem Zaloga!
U mnie dnia 1.10 poszlo wszystko pod kose. Sezon zaliczam do udanych ze wzgledu na to ze doszlo wszystko do konca moze nie w jakis zadowalajacych ilosciach ale na przyszlosc wiem ze pol auto spokojnie daja sobie rade pod angielskim niebem. Na 6 krzakow tylko na 1 pokazala sie plesn a pskiane bylo tylko zaraz po pokazaniu sie topow. Na oko moze ze 150g wyjdzie. Nie ma co porownywac polskiego nieba bo jest o "niebo" lepsze! Pozdro i do konca bez przypalu Zaloga!!
Baardzo ladne kolorki wszyscy pokazuja a u mnie 3 nowe malensta. 2x Black Jack Auto od Sweet Seeds i 1x Amnesia XXL Auto od Dinafem. Wszystkie 3 panny beda potraktowane STS w przyszlosci... Poki pogoda pozwala sa na dworze a pozniej pod swietlowki...
Jako, że bardzo chętnie dzielę się karmą otrzymaną od drogich współforumowiczów, pragnę podzielić się owocami tego czym dzięki wam mogłem podzielić się z bliźnimi, którzy to bliźni podzielili sie owocami ich pracy, a Waszych pestek
Kolega mógł pomylić pestki, ale po testach i opiniach "ekspertów" uznaliśmy, że to jest:
Psycho Diesel x ChemdoggDD f2
Ziółko dużo delikatniejsze niż nazwa mogłaby wskazywać. Dla mnie idealne na start dnia, długą trasę itp. Nie otumania, pozwala śmiało myśleć i działać. Nie odczułem żadnej psychodelii, na plus dodam, że długo działa, ale to raczej taki apap a nie ketonal, że tak poetycko porównam Wg. mnie spoko dla osób, które sięgają po zioło okazjonalnie, dla redukcji stresu itd. Dla wytrawnych palaczy za słabe
Natomiast druga panna to na 99% Dog Jones Cut x ChemdogDDf2
Stała w boksie ok tydzień dłużej. Sampel jest świeży, ale i tak dużo lepszy pod każdym względem od Psycho Diesel'a. Tutaj kumuluje się to co najlepsze (dla mnie) w marihuanie. Jest moc, energia, humor, ale też głębokie przemyślenia, głębsze doznanie muzyki, generalna rozkmina... Super, polecam
Nie ma zdjęć jak rosły, bo kolega nie szuka rozgłosu ale wiem, że było tam lst, hps 200W, ok 10l donice, nawozy bodajże Hesi.
Palonko dobrze wypłukane, nie iskrzy, nie śmierdzi. O smaku po 4-5 dniach suszenia nie ma jeszcze co mówić, ale nie jest nieprzyjemny