As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Witam Kochani
Wiec tak kielki dzis poszly do ziemi. W sumie jest 390w Led. Narazie beda, tylko pod ufo 90w pozniej dolaczy 300.
Genetyka to:
CBD-CBD TEAM (Hiszpania) x1
Silver Blueberry Haze- Blue Monkey Seeds (Holandia) x2
Tango Mango- Blue Monkey Seeds x3
Bardzo ladnie wszyscy lec± jak co roku zreszta zawsze mi sie mordka cieszy jak widze te napuchniete szychy a tym bardziej ze to moich rodakow. U mnie cykl zycia dopiero w poczatkowej fazie. Maluchy dwa dni temu wyszly z ziemi. Wiem ze za bardzo nie ma co pokazywac ale i tak zarzuce fotki. Aha i jeszcze nastapila mala zmiana. Mianowicie jak nie bede zadowolony z tych 390w Led to zakupilem na wszelki wypadek Hpsa 250w. W razie niemca. Puki co maluchy sa w malych kubeczkach jak tylko troche podrosna to przesadze do docelowych 11L. Ziemia to Atami LightMix
Siema geny od Kolegi z forum Manitoba Medicine f2 x (MarocxWczesne) dwa pozostały niewielkie , które poradziły sobie z naturalnym oporem środowiska
nadrabiają zapachem thx Bro