What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Nam ? 2015

C

CatchYourBreath

https://www.youtube.com/watch?v=YqeW9_5kURI
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Najładniejsza się połamała podczas ostatnich ulew :/
picture.php

D

DLOC

kokosowe cukiereczki:D
picture.php

?
picture.php

A i jeszcze jedno zgodze sie do powiedzenia "jak najwiecej swiatla" ale tylko wtedy gdy jest ono w 100 % optymalne.

Peace

klint

Active member
Veteran
Witam Kochani :)
Wiec tak kielki dzis poszly do ziemi. W sumie jest 390w Led. Narazie beda, tylko pod ufo 90w pozniej dolaczy 300.
Genetyka to:
CBD-CBD TEAM (Hiszpania) x1
Silver Blueberry Haze- Blue Monkey Seeds (Holandia) x2
Tango Mango- Blue Monkey Seeds x3
picture.php

picture.php

B

Bobby SixKiller

Witam Ekipe
Kilka fotek od nas z parafii:
picture.php

Heribei
picture.php

Frisian Dew
picture.php

Maroc x auto Ak x Mater Sativa
picture.php

Hindu Kush x Master Sativa
picture.php

SDG x Arne green x CDG

B

Bobby SixKiller

picture.php

Frisian green
picture.php

SDG x arne x CDG x Hashkush
picture.php

Sensi Star
I na Koniec cukiereczek GGxAK47:
picture.php

...
picture.php

Wypchanych słoików dla wszystkich in or out.
Pozdro

klint

Active member
Veteran
Bardzo ladnie wszyscy lec± jak co roku zreszta :) zawsze mi sie mordka cieszy jak widze te napuchniete szychy a tym bardziej ze to moich rodakow. U mnie cykl zycia dopiero w poczatkowej fazie. Maluchy dwa dni temu wyszly z ziemi. Wiem ze za bardzo nie ma co pokazywac ale i tak zarzuce fotki. Aha i jeszcze nastapila mala zmiana. Mianowicie jak nie bede zadowolony z tych 390w Led to zakupilem na wszelki wypadek Hpsa 250w. W razie niemca. Puki co maluchy sa w malych kubeczkach jak tylko troche podrosna to przesadze do docelowych 11L. Ziemia to Atami LightMix
picture.php

picture.php

jasiu83

Active member
Siema geny od Kolegi z forum Manitoba Medicine f2 x (MarocxWczesne) dwa pozostały niewielkie , które poradziły sobie z naturalnym oporem środowiska
nadrabiają zapachem thx Bro :bandit: