ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Im wiecej tym lepiej, tak o, aby codziennie niepalic tego samego. :smile:
Ja dopiero zaczelem przygode z w miare profesionalna hodowla i mam nadzieje ze na wstepie mi sie uda pestki zrobic, jak nie wyjdzie to sprubuje przy nastepnej okazji.
Miedzy innymi tez to jest problemem jak na razie ale poza tym miescoweczke mam jakies 140km od siebie (tak to jest jak sie mieszka w duzym miescie) a pojade tam dopiero chyba w polowie sierpnia. Takze out w tym roku odpada na 99%.
Ale no coż najwyzej pozbieram sprzeta i moze z jakims indorem wystaruje na zime. Pozyjemy zobaczymy nie ma co sie przejmowac.
No coz, co mi rosnie w ogrodzie. Wlasnie zrobilem fotki mojej najladniejszej pannie. Rox w 40 dniu kwiatowania dzisiaj:
A to inny szczycik z tej samej panny, tyle ze to ten zapylony wczesniej. Nie wyglada za bardzo na zapylony, a to po prostu nowy wzrost schowal mlode pesteczki pod spodem, jakby we wnetrzu budsa. Bardzo jestem ciekaw czy pesteczki dojrzeja tam w srodku.
Dzis rano zagladam do mojego bubble clonera(ukorzeniam kilka klonow F1WW Nir.)
Bubbler ma w sobie grzałkę akwariową i regulator temperaturowy.. Cos sie chyba zjebało,bo woda była GORĄCA!! Aż parowała!!:/.. Shit.. Mam nadzieje,ze im nie zaszkodziło:/.. Poza tym wystawiłem juz wczesniej ukorzenione (zakorzenione juz w doniczkach) klony na parapet(spod HPS).. Teraz czekają juz na wysadzenie.. Zostawiłem 5 klonow w boxie pod HPS 100W na powierzchnie 0,15m2 zeby bylo co w wakacje robic.. Do tego dałem do kiełkowania kilka nasion LR,zeby wypelnic pozostale wolne miejsce w boxie i zeby bylo ciekawie... Wystawiłem też na balkon Mother planta z ktorego pobierałem klony i jego tez planuje wysadzic na Out w tym sezonie, bo nowy mother plant juz jest z klona... Moze cos sie uda w tym sezonie... Trzeba trzymac kciuki... Pozdrawiam Iks! :friends:
wiesz kov mysle ze jeszcze z tydzien maks 2 i bede ja ciol chociaz juz mnie nosi zeby ja sciac ja strasznie jestem niecierpliwy gdy widze ze juz roslina nie nabiera tak w topy a jedynie dojzewa