As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
mam dwa co wyglondaja jak SD dwa jak Chemdog i jeden miedzy dwoma,i ten jak narazie mi sie najlepiej podoba. ma zapach jak SD wielkie kwiaty i to dopiero 45 dni. za dwa tygodnie to one chyba mi sie powala na ziemie,hehe
tu pare photek z dwa inne phenos. jak beda gotowe to zrobie photos wszystkie razem,sa naprawde piekne kwiatki,hehe
muj ulubieniec pheno a
i niski ale bogaty pheno b ten jusz bardziej na chemdoga poszedl
Witam CALA ZALOGE!!
Pieknie lecicie u mnie niestety puste zimowe wieczory...tylko mi slinka cieknie na widok waszych indorkow, zwlaszcza ze u mnie projekt stanal w miejscu. Obecnie pomagalem koledze w zrobieniu ledow. Efekt boski, wali po oczach jak moj hapek 150, radiator odciaga cale ciepelko bosko. Az sam sie chyba na taka zabaweczke skusze. Co by nie bylo oftopa pokaze jak to male cudenko wyglada
Ledy chyba sa 5W same czerwone na jednym zasilaczu i biale z niebieskimi na drugim. Ciekawe jak to sie spisze w praktyce, a oto one:
Niech sie stanie jasnosc:
Niestety telefony maja do siebie to ze nie potrafia zogniskowac tego zjawiska. Pozdrawiam i zycze wszystkim dalszych sukcesow!!