What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci? Zielony Rok 2010! Polska rządzi!!!

smierdziel

Member
Kolorek ode mnie.
Selasie Sativa:
picture.php

Easy Sativa:
picture.php

[BHxE-Roc/DP]xPurT:
picture.php

Topek jakiegoś innego potwora :D
picture.php

Pozdro!

4

4-LifeMan

no i ostatnie fotki odemnie w tym roku...

niestety zostałem okradziony i nie bedzie nic na zimę ;/

tak więc każda pomoc na te zimne wieczory mile widziana.

fotki z 24.08

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

to by było na tyle

jeszcze taka sprawa wpadło mi w ręce pare nasion odmiany Mauritius
odmiana kwitnie ponad 20 tygodni
gdyby sie znalazła osoba co by się chciała pobawić i ma sporego boxa niech da znać
tutaj to o czym mówie

https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=6563

pzdr i do nastepnego sezonu

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Jesień jesień :artist:
PIerwsze maroki za płoty, raz jeszcze FMS pokazało klasę. Pomimo tylu stresów i zajebiście późnej rozsady wyszedł zajebiście nabity i pachnący :)

Parę fotek :)
PP

Purple Maroc :) będzie fajny pachnie winogronem i lekką nutą arbuza (dobrze że mam go jeszcze w zapasie )

Na koniec najmniejszy szczyt maroczka od Masakratora :thank you: chylę czoła naprawdę kozak

:tiphat:

Zero pleśni!!!

hodowca

Active member
Veteran
Siemka. Jak widać pogoda nie za bardzo nam dopisuje w tym roku ,mogło by być lepiej przede wszystkim więcej słoneczka!Spokojnie do października bedziemy czekać.

U mnie w tym roku niekontrolowane zapylenie także bedzie masa nowych nasion.Tatusiem jest EdxMOB ,którego nie wyrwałem i popylił mi ogródek.Powiny wyjść bardzo ciekawe crossy.
MxOB ogólnie wyszedł extra jest w miare szybki mam jedno feno ktore jest bardzo wczesne i zywiczne po marocu ,a pachnie orange budem!Bedzie kozak.
EdxMOB jest troszke przypóźnawy ,ogólnie liczyłem na to ze bedzie szybszy,ale nie jest źle, to zależy w sumie od fena-na 7 szt. mam 2 dosyć szybkie rosliny,3 średnie ,a 2 baaardzo późne...

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

…and where is Wally?;)
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Pozdro i do zobaczenia za miesiąc

ssynekk

Well-known member
Veteran
Witam!!
Cindirelki....21 dzien FLO:
picture.php

picture.php

II:
picture.php

picture.php

Jak do tej pory zero nawozow a wloski niektore juz brazowieja...
Pozdrawiam!!

Big Top

Member
@hodowca, co prawda nie mogę jeszcze rozdawać karmy ale kwiaty masz zajebiste, normalnie przecudne, rób zajebistą fote i wygraj POTM, pozdrawiam i cieszę się razem z Wami - hehehehe, coś odemnie :)

:ying::ying::ying:
picture.php

K

Kain1

Siema wszystkim, dlugo sie nie odzywalem ale to raczej z powodu wakacji :p, a wiec tak, wczoraj wieczorkiem wybralem sie na spota i bylem bardzo mile zaskoczony :dance013: jeszcze troche i kosa, trzymajcie kciuki zeby wszystko poszlo tak jak trzeba :D

Oto moj maly las duzych panienek :
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=21077&pictureid=477926

Rośliny maja ponad 2,5 w wiekszosci ladowane jedynie biohumusem
Powinny byc z tego jakies sionka wiec jak cos bede pisal...

Dzięki wszystkim za pomoc (nie bede wymienial bo troche tego jest, i moge kogos ominac ) :tiphat::thank you:
----------------------------------------------
A oto moje karzelki o ile dobrze pamietam White Draft, miejmy nadzieje ze cos z tego wyjdzie pomimo nieciekawej pogody, dzieki czaczo :D zrobilem z nich tez seed spota wiec jak cos sie odezwe :)

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Zycze wszystkim udanych, zieeeeeeeeellllllonych i mocno ubitych zbiorow :D :tiphat:
Pozdro Kain1
:wave:

kaczy

Active member
Veteran
Siemanko :tiphat:

z krótkiego wypadu sportowego na spota zrobiła się pijacka eskapada pomiędzy krzakami. Kilka pięknych widoków po drodze. Począwszy od tego:

Najładniejsza Bangi Haze x ErdPurT. Dobrze, że są na niej pestony. Jeżeli będzie tak dalej puchła to pod koniec września powinna być gotowa. Tempo ma zabójcze :jump:
Na końcu mały sampelek tejże odmianki, jako że nie mogłem się powstrzymać, a poza tym mam już dość palenia tej ES. Coś nowego wdusić w płuco się przyda ;).

Pozdro pięknie jedziecie co niektórzy :respect:
Big Top K+ dla Ciebie mimo, że nie mogę dać, ale daje :D:D

Heheh :friends:
Pij piwo będziesz wielki :joint:

Pozdro Kaczy

padkontrol

Member
Veteran
Maroc x Orange Bud f2

picture.php

picture.php

Nepalese Jam x Shamanka

hmm ciekawe. Czyżby jakiś wpływ Shamana ;) ?

picture.php

MMGG x BHPT

Early Maroc More Sativa

BHPT x LR

BH x BHPT

Bangi Haze x Guerilla Gold

Shaman DP zaczął kwitnąć :)

P#1 x (Maroc x early)

Stinky Pinky

Chyba ufajdałem obiektyw i nie zauważyłęm :bashhead:
Wszyscy zajebiście dajecie! Teraz dopiero zaczynają się najlepsze zdjęcia w tym threadzie, oby do jesieni a pogoda na pewno się poprawi...Zobaczycie :)

Pozdrawiam
Padkontrol