What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci? Zielony Rok 2010! Polska rządzi!!!

smierdziel

Member
Kolorek ode mnie.
Selasie Sativa:
picture.php

Easy Sativa:
picture.php

[BHxE-Roc/DP]xPurT:
picture.php

Topek jakiegoś innego potwora :D
picture.php

Pozdro!

4

4-LifeMan

no i ostatnie fotki odemnie w tym roku...

niestety zostałem okradziony i nie bedzie nic na zimę ;/

tak więc każda pomoc na te zimne wieczory mile widziana.

fotki z 24.08

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

to by było na tyle

jeszcze taka sprawa wpadło mi w ręce pare nasion odmiany Mauritius
odmiana kwitnie ponad 20 tygodni
gdyby sie znalazła osoba co by się chciała pobawić i ma sporego boxa niech da znać
tutaj to o czym mówie

https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=6563

pzdr i do nastepnego sezonu

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Jesień jesień :artist:
PIerwsze maroki za płoty, raz jeszcze FMS pokazało klasę. Pomimo tylu stresów i zajebiście późnej rozsady wyszedł zajebiście nabity i pachnący :)

Parę fotek :)
PP

Purple Maroc :) będzie fajny pachnie winogronem i lekką nutą arbuza (dobrze że mam go jeszcze w zapasie )

Na koniec najmniejszy szczyt maroczka od Masakratora :thank you: chylę czoła naprawdę kozak

:tiphat:

Zero pleśni!!!

hodowca

Active member
Veteran
Siemka. Jak widać pogoda nie za bardzo nam dopisuje w tym roku ,mogło by być lepiej przede wszystkim więcej słoneczka!Spokojnie do października bedziemy czekać.

U mnie w tym roku niekontrolowane zapylenie także bedzie masa nowych nasion.Tatusiem jest EdxMOB ,którego nie wyrwałem i popylił mi ogródek.Powiny wyjść bardzo ciekawe crossy.
MxOB ogólnie wyszedł extra jest w miare szybki mam jedno feno ktore jest bardzo wczesne i zywiczne po marocu ,a pachnie orange budem!Bedzie kozak.
EdxMOB jest troszke przypóźnawy ,ogólnie liczyłem na to ze bedzie szybszy,ale nie jest źle, to zależy w sumie od fena-na 7 szt. mam 2 dosyć szybkie rosliny,3 średnie ,a 2 baaardzo późne...

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

…and where is Wally?;)
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Pozdro i do zobaczenia za miesiąc

ssynekk

Well-known member
Veteran
Witam!!
Cindirelki....21 dzien FLO:
picture.php

picture.php

II:
picture.php

picture.php

Jak do tej pory zero nawozow a wloski niektore juz brazowieja...
Pozdrawiam!!

Big Top

Member
@hodowca, co prawda nie mogę jeszcze rozdawać karmy ale kwiaty masz zajebiste, normalnie przecudne, rób zajebistą fote i wygraj POTM, pozdrawiam i cieszę się razem z Wami - hehehehe, coś odemnie :)

:ying::ying::ying:
picture.php

K

Kain1

Siema wszystkim, dlugo sie nie odzywalem ale to raczej z powodu wakacji :p, a wiec tak, wczoraj wieczorkiem wybralem sie na spota i bylem bardzo mile zaskoczony :dance013: jeszcze troche i kosa, trzymajcie kciuki zeby wszystko poszlo tak jak trzeba :D

Oto moj maly las duzych panienek :
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=21077&pictureid=477926

Rośliny maja ponad 2,5 w wiekszosci ladowane jedynie biohumusem
Powinny byc z tego jakies sionka wiec jak cos bede pisal...

Dzięki wszystkim za pomoc (nie bede wymienial bo troche tego jest, i moge kogos ominac ) :tiphat::thank you:
----------------------------------------------
A oto moje karzelki o ile dobrze pamietam White Draft, miejmy nadzieje ze cos z tego wyjdzie pomimo nieciekawej pogody, dzieki czaczo :D zrobilem z nich tez seed spota wiec jak cos sie odezwe :)

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Zycze wszystkim udanych, zieeeeeeeeellllllonych i mocno ubitych zbiorow :D :tiphat:
Pozdro Kain1
:wave:

kaczy

Active member
Veteran
Siemanko :tiphat:

z krótkiego wypadu sportowego na spota zrobiła się pijacka eskapada pomiędzy krzakami. Kilka pięknych widoków po drodze. Począwszy od tego:

Najładniejsza Bangi Haze x ErdPurT. Dobrze, że są na niej pestony. Jeżeli będzie tak dalej puchła to pod koniec września powinna być gotowa. Tempo ma zabójcze :jump:
Na końcu mały sampelek tejże odmianki, jako że nie mogłem się powstrzymać, a poza tym mam już dość palenia tej ES. Coś nowego wdusić w płuco się przyda ;).

Pozdro pięknie jedziecie co niektórzy :respect:
Big Top K+ dla Ciebie mimo, że nie mogę dać, ale daje :D:D

Heheh :friends:
Pij piwo będziesz wielki :joint:

Pozdro Kaczy

padkontrol

Member
Veteran
Maroc x Orange Bud f2

picture.php

picture.php

Nepalese Jam x Shamanka

hmm ciekawe. Czyżby jakiś wpływ Shamana ;) ?

picture.php

MMGG x BHPT

Early Maroc More Sativa

BHPT x LR

BH x BHPT

Bangi Haze x Guerilla Gold

Shaman DP zaczął kwitnąć :)

P#1 x (Maroc x early)

Stinky Pinky

Chyba ufajdałem obiektyw i nie zauważyłęm :bashhead:
Wszyscy zajebiście dajecie! Teraz dopiero zaczynają się najlepsze zdjęcia w tym threadzie, oby do jesieni a pogoda na pewno się poprawi...Zobaczycie :)

Pozdrawiam
Padkontrol