siemanko
u mnie pogoda dopisuje póki co na przemian deszcze i słońce przynajmniej podlewanie z głowy
kilka krzaków reguralnych pokazało już preflowery automaty zresztą też
Ak47 x Szamanka - panienka
bh x pt - panienka, zaczyna nabierać fioletowych odcieni
Z prawej strony w przednim rzędzie pani Purple Tops po STS oby dobrze pyliła to będzie trochę ziarna.
Z tyłu są po lewej stronie w tylnym rzędzie 2 x Panie WR AF obok nich "duża ?" Mighty Diesel Ryder nie pokazała jeszcze płci tylko się krzaczy 2 tyg na FLO.Reszta Roślin to purple tops i jeden klonik BlackRussian.
Lepiej póżno niż wcale, nie jest tego dużo ale na moje skromne potrzeby powinno wystarczyć, więc do przodu - zaczynamy latanie po krzakach hehehe, pozdro top ))
siemka
naprawde coraz piekniej .
jak pisalem sezon zakonczony,cos niecos zostalo,ale glownie jest to material ktory przygotowuje dla znajomych(taka otwarta pestka,a raczej otwarty klon hehe)kilka roslin mam z "grzech grow seeds" i wsomie ich zdjecia od czasu do czasu bede wrzucal.zdjecia sa zprzed tygodnia mniejwiecej 4 sztuki juz wybyly ,wygrzewaja sie na sloneczku.
todo junto
ak 47(w dzien przesadzenia )
mix
maroc x gws
to jest calkiej z innej beczki(tylko jedna z 5 przetrwala ,hehe)
Pięknie dajecie ekipa! Nie przejmujcie się pogodą aż tak, z naturą się nie wygra, lepiej się do niej przyłączyć hehe
Czaczo piękny ogród, chciałbym go w rozkwicie zobaczyć
U mnie sesja z veg box'a, pobrałem od wszystkiego co rośnie obecnie klony w 5tym tygodniu flow, ukorzeniły się pięknie i zaczyna się teraz reveg pełną gębą.
Rzut oka pobieżny :
ChemdogDD najdłużej się ukorzeniał:
I kilka innych w zbliżeniu:
Postaram się zebrać do porobienia fotek dziewczynom na flow i zrobię update