What's new

Co w ogrodzie rośnie Ci? Zielony Rok 2010! Polska rządzi!!!

JAcHoo

Member
W odpowiedzi na Wasze pytania: ziemia zastana, nawet nie przekopana, jedynie zryta przez dziki o idealnym ph ok. 7. Są to mady rzeczne, uprawiam w tym miejscu taką partyzantkę drugi sezon, ale w tym roku chyba się nie uda. Jak widać nie ma idealnych spotów. Pestki wsadzone bezpośrednio do ziemi pod koniec marca. Zero nawożenia, zero podlewania, jedyne na co mogły liczyć roślinki, to pielenie od czasu do czasu.
pozdro

masakrator

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
Macrosy :D

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

ssynekk

Well-known member
Veteran
masakrator :groupwave: SZACUN!! prze fotki szczeka opada :)
co by nie spamic
zeus:

la confidental:

i tak by to wygladalo. pogoda nie zbyt ciekawa a reveg juz na dworze powoli u mnie sie zaczyna...zobaczymy co z tego wyjdzie zacne odmiany czekam tylko na troche slonca zeby moc gdzies wyjsc.
pozdrOO

Plantator

Well-known member
Veteran
Witam , pieknie tam macie :] masakrator kozak !! U mnie juz wszystko ok , jestem na czacie jak by co , fotki niedugo

Pipipento

New member
Druga częśc wesołej gromadki outdorowo-desantowej :)
Dzięki bracie za te geny !
PurpleArrow#2, Afghan*Erdpurt, TasGG3*ErdPurt, OrangeBud f3, Viking*Arne, Passion#1*Maroc*Wczesne , NYCD*GG.
picture.php

Gjerfrut :)
picture.php

jerzu19

Well-known member
Veteran
witam
u mnie sytuacja na najlepszym spocie wyglada tak

wiec sadzonki musza czekac z desantem poniewaz cala miejscowka zalana:/
A tu zdjecie jednej sadzonki dokladnie 16 dniowy Diesel z parapetu

P.S Masakrator swietne zdjecia!!

pozdro

Yo-Ge

Active member
Witam ewrybadych:tiphat: Po raz: wszystkim, ktorym woda uniemozliwila uprawe, zycze, zeby to sie jak najszybciej zmienilo i zeby slonce jeszcze w tym sezonie dalo popalic Waszym plantom!
Podsumuje co mi wyroslo w ogrodku w tym zielonym 2010 roku.
...ze tak powiem, cuda na kiju z wlasnych ziaren. Od lewej, 2x Jack Herer x Blueberry, a te 3 badyle razem to: Sensi Star x Blueberry, Blueberry i Lavender x Blueberry...

Rosliny powyzej mialy kilkudniowego wega, te ponizej rosly 12/12 from seed.

Ketama (World of Seeds), ktora w klasyczny sposob mi nie wyszla, problemy od poczatku (dodatkowo bylem zmuszony wczesniej ja sciac), aczkolwiek to zdziebko kwiatow ktore wyroslo ma solidna moc...

...i Pakistan Valley (World of Seeds), pokochalem ja...

Jak mi znowu cos wyrosnie to pokaze, buch i piwko za ten thread:bongsmi::friends: Pozdrawiam!
28877333096174472006.jpg

lipasss

Active member
Siema. Dawno mnie nie było. Trzeba coś zakolorować

99af x Diesel
picture.php

picture.php
picture.php
picture.php

Biała armia czeka na swoją kolej

picture.php

Azzzzzz

Member
Veteran
hey zaloga, znalazlem foty z 70 dnia najdluzej kwitnacych panienek, przypominam ze byl to grow strainow typowo outdoorowych:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Zawsze cieszy oko :> roslin juz nie ma, poszly w pluca, zato wspomniania jak najbardziej. Pozdrawiam :wave:

kfjatek

Member
@YO-GE jaka masz YO-GE lampe i jakiego boxa ? ładnie ładnie ziom, tak trzymaj. pozdro

edit. juz wiem - 150w osram 50x60x120 :)

fugasik

Member
Witam
Spóźniony out czas zacząć bo pogoda się robi

Arsenał(jeszcze auto dojdą :D )

kiełki ES (miałem 13 w paczce pestek a nie 10 i 100% wykiełkowało
miał ktoś tak? czy to po prostu fart i 3 gratis:bump:)

narazie kiełki pod folią w 4l doniczkach z coco-ziemia 50/50

coś tam w foli już rośnie

spotów będzie 5 + foliak na automaty
narazie pokopałem dołki ok 30l i myśle że dam po 20l ziemi z ogrodniczego
+ 5l coco + 2,5l wormhumusa + 2,5l perlitu + dolomit

jak myślicie jeśli mam możliwość to chyba lepiej je pod folią ze 2 tygodnie potrzymać??
chyba lepiej sobie potem poradzą no i większe trochę powinny być..

przemix

Member
witam wszystkich:)
nie bylo mnie chwile ale cos tam sie u mnie rusza powoli.
ukorzenia sie troche trainwreckow juz puscily pierwsze korzonki. nie moge sie doczekac zbiorow tego krzaka bo takiego kanapowca jeszcze nie mialem:)

rowniez wykielkowalem troche krzakow na outa jednak z powodu pogody nie bardzo mialem jak nawet spotow poszukac... na szczescie pogoda sie poprawia rower sprawny wiec czeka mnie sporo wycieczek do lasu:)

wrzucilem tez do wody 8 pestek snowdog bx1 x amnesia haze/arne (dzieki:thank you:). mam nadzieje ze zdarze okreslic plec zanim zetne trainwrecki bo mam w planie sprawdzic phena w nastepnym rzucie razem z moim ulubionym ssh#1.

i taki ogolny kolorek z vegowni

pozdro :tiphat:

C

czaczo

witajcie
widze ze sezon zaczety ,trzymam kciuki za was chlopaki,mam nadzieje ze pogoda sie poprawi i rzeki powracaja do swych koryt.moj sezon jest juz zamkniety,jedynie nasionka i pomoc innym w outdoorowych zmaganiach.powodzenia

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

masakrator,naprawde zajebiste fotki :artist:,mikroskop,hehe,ja na swoj jeszcze dwa tygodnie musze zaczekac :blowbubbles: dla ludzi lubiacych makro przez duze M proponuje przezec TA STRONKE-ki w necie jest bardzo malo takich stron -Focus stacking.pozdro

Latest posts

Latest posts