Aha czyli jednak masz konkretny powód. Ale box masz 120cm to myślę że nie było by tragedi. Ja właśnie teraz zerknąłem z ciekawości z miarką to bez jakiegokolwiek treningu ograniczającego wysokość (tylko toping i tyczki) najwyższe rośliny przed ścinka po 80 dniach flo miały 100cm mierząc od spodu boxa. A sądziłem naprawdę wyciągające się hazy i og kushe. Nie chcemy namawiać w twójim przypadku ale dla chcącego nic trudnego. Ja w 180cm ogarniam czyste sativy 14-16 tyg co po przełączeniu na flo z 4x się wyciągająZa małe mam doświadczenie w indoorze, żeby się wypowiedzieć porządnie na ten temat, ale czy to nie jest tak, że automaty lepiej sprawdzają się w bardzo małych namiotach? Moje rośliny mogą mieć maksymalnie około 60-70 cm. Nie mówię, że nie spróbuję kiedyś regularów w boxie, ale regulary potrzebują chyba więcej miejsca? W każdym razie jestem zadowolony na razie z Fast Buds, bo rośliny nie hermią się pomimo dużej dawki stresu. Z Barney's Farm miałem niemiłe doświadczenie niestety - i były to właśnie fotoperiodyczne
Zajebiste kwiatki @Bnyest