What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

S

Szot

siema zajebiescie lecicie wszyscy!!!

a tu małe co nieco ode mnie
17 dzien 12/12

easy sativa x wczesne dzieki plantator
1
picture.php

2
picture.php

Wsumie miałem 13 krzaczkow a tylko 2 były zenskie miałem pecha hehe :)

pozdrawiam

solim

New member
Witam armistów konopnych, w końcu odważyłem się coś napisać w tak doborowym gronie :woohoo:

Może nie ma się czym chwalić, ale ważne, że rośnie i mnie cieszy. Większość roślin to zasługa tegorocznej otwartej pestki. Dokupie jeszcze White Russian Automatic, Easy Sative i jeszcze jakąś inną sativke, może fem.

To moja pierwsza prywatna uprawa, wcześniej jedynie byłem pomagierem i pasożytowałem na plonach, hehe. Narazie planty siedzą w domu, miejscówki są przygotowane, ale za cholere nie chce mi się wysadzać, we wtorek ma być pełna mobilizacja i wysadzamy z kolegom większe rośliny, a mniejsze trafią do mini szklarenki, którą też zbudujemy w locie.
Rośliny jakoś się trzymają, niczym je nie nawoziłem, ale zauważyłem, że dolne liście u starszych roślin zaczęły powoli żółknąć, uznałem, że to niedobór magnezu - nabyłem dolomit i jego roztworem z wodą podlałem planty, mam nadzieje, że żółknięcie się zatrzyma.

obraz104b.jpg

obraz106p.jpg

obraz107.jpg

obraz108s.jpg

Wszelka krytyka mile widziana :]

Azzzzzz

Member
Veteran
Witam was koledzy, naprawde pieknie dzialacie, sprawiacie ze polski IC mag jest w formie najleprzej od kilku lat, sciagam za was chmure panowie i pani :>.

Niestety mam bardzo malo czasu na forum, wchodze najczesciej na chwile przejzec watki i znikam, co nie znaczy ze nic sie nie dzieje, dzieje sie tyle ze ciezko nadazyc :>. Ponizej zbiorowisko mamusiek oraz lasek klonow, sa to strainy na outa:
Passion#1, Twilight, Easy Sativa, Shaman, Holland Hope

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

:joint:

solim

New member
solim azotu im brak :D biohumus zalatwi sprawe hehe :wave: ladne krzaki

Dzięki Bedouin :) Nie wiem po co azot, skoro żółkną tylko dolne, no ale i tak w dniu robienia zdjęc (czyli wczoraj :] ) podlałem planty nawozem Planta Vit-1 NPK 5,8 - 3,0 - 6,5. Dziś rano zauważyłem kolosalną zmiane, liście się podniosły, a odrosty bardzo ładnie poszerzyły i wyciągnęły w stronę słońca :woohoo:

E

Ergonomic

no jak to po co? więcej liści- więcej produktów fotosyntezy- szybszy wzrost (nieznacznie ale jednak)

będzie edit z moimi maluchami (oby jeszcze rosły na swoim miejscu)

my.php

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Dzięki Bedouin :) Nie wiem po co azot, skoro żółkną tylko dolne...

No jak to po co? :yoinks:
Na Twoich zdjęciach dokładnie widać niedobór właśnie azotu! Nie magnezu. Zaczyna się on zawsze od dołu rośliny. Plantavit pomógł bo ma azot.
Jak roślina zaczyna być głodna to jej jeść trzeba dać! To zupełnie tak jak z małymi dziećmi :D

U mnie wczoraj poszedł kolejny desant na 3 miejscówki. Łącznie 15 roślinek. Małych roślinek.

Carpatian:
picture.php

Bangi Haze/ErocketDP x Purpurea Ticinensis
picture.php

Na balkonie zostały jeszcze Auto Lhotse, Night Hail Ultra i Jamil Sayyida [ktoś wie co to jest?]. Do doniczek poszły chyba już ostatnie siewki tego roku - Szamanka :wave: Selasie!

DrSmoke

Member
Veteran
:jawdrop:​
Nie no nie pogadasz! Wspaniała robota Chemik. Ogromny :respect: za takie olbrzymy.
Aż strach pomyśleć jak będą wyglądać przy harweście!

Głupio się czują dodawać swoje skromniusie [FIMowane] Early Special.
Za to mam trochę słoneczka! :joint:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Niech się zieleni Polska :D i reszta świata!

solim

New member
Silas, no reportarz jest niezły, dzis rano widziałem. Ciekawe ile jej kasy za to dali :D

A ja dorobiłem sie ganda guarda :] :

obraz063j.jpg

obraz070.jpg

co tam chlopaki, siema

w ogrodzie koncufka growa, czesc scieta, oto one

bubblelicious dwie sztuki

train

white widow

pod gilotyne wedreuje za jakis czas ww, potezne feno, 2 hot mixy, chem i kolejny bubble
pozdrawiam:wave:

natural_sensi

New member
cześć! oto moje panie trochę ostatnio cierpiały z powodu braku wody po tym jak mnie nie było parę dni, ale juz wracają do siebie 2x hawaian snow x nycd i kali mist resztę pokaże kiedy indziej.aha wszystko siedzi pod 150W w coco(mój pierwszy raz w tym medium ;)

picture.php

picture.php

i makro kali mist
picture.php

pozdro

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Dzisiaj plec pokazały pierwsze męszczaki Selasie sativa. Niestety wyglada na to ze 3/5 plantów bedzie meszczakami.....lipa.

Pozatym coś sie dzieje z moimi mutantami Purple Peace, ładnie odrosły itp a teraz zaczynają zółknąć od dolu i kręci im liście. Dałem bardzo slabego r-ru humvitu i zobaczymy co bedzie.

Pzdr:abduct:

kazuya20

Active member
No Jaka PoLska Bardziej Zielona Niż Zwykle

U mnie lużno w czwartek up wszystkie foty jakoś nigdy nie mam miejsca na aparat jak idę na spota
Dobrą opcje teraz mam early dog x early skunk na drzewie .. w pniu około 80 l ziemi :abduct:
picture.php

LocoMaroco

Member
Dobrą opcje teraz mam early dog x early skunk na drzewie .. w pniu około 80 l ziemi :abduct:
hehehhe....sam kiedys o tym myślałem ale jakoś się nie zebrałem żeby to zrealizować.
Tylko czy ziemia nie będzie ci za bardzo wysychać w upały....
3mam kciuki :canabis:

Bfc

Member
Zielona Polska jak nigdy, naprawde cudownie to wyglada.
Coniektórzy mają juz piekne spore rośliny, oj bedą giganty :respect:
U mnie powoli, w dodatku zaczelo padać i bateria padła :wallbash:
picture.php

picture.php

Pozdrawiam :laughing:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Help

Help

witam
Polska rosnie w zielona sile :yoinks:
to i Ja dostawie kilka fotek z przed paru minut hehe
4 x GR x V -
picture.php

i na dokladke 4 x GR x V
picture.php

a tutaj magiczne zielsko mistrza Pana o tajemniczej nazwie SATIVKA
picture.php

i stoja jeszcze w szafce bo nie ma pogody by to wysadzac , szamanka
picture.php

picture.php

pozdro i powodzenia

Poszukuje ludzi kturzy posiadaja wiedze na temat sadzenia ze strzykawek , Ecuadorian , Koh Samui itd ... prosze o kontakt na PW - PILNE -

O

OrganicShowmen

siema wszystkim, bardzo ladnie lecicie z tematem. Plusiki gdzie sie da K+ :yes: good job. U mnie wszystko ladnie. Rosliny odzyly. Dostaly maly flush z powodu nieduzego [ale jednak] przenawozenia Terra Bloomem. Teraz mysle, ze na nastepny grow zainwestuje w organiczny Plagron Alga grow i bloom. Troche mnie te polorganiczne specyfiki wkurwiac zaczynaja.

Ale mimo wszystko nie jest zle. Ostatnio byla impreza u mnie i troche sciachalem topow. Super Haze to jest to co chce palic teraz. Ma w sobie tego kopa na cialo ale wiecej idzie w glowe. Pierwsze probki jak najbardziej oceniam dobrze. Pozatym ze jedna sie zhermila i jest troche bezuzytecznych nasion to i tak Dutch Passion wymiata.

Kilka shotow:

Pozdro 4all :D

Latest posts

Latest posts