ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
LocoMaroco ta odmiana pochodzi od Darwin Seeds.
Ładnie panowie lecicie u mnie znowu powiało rannym chłodem ostatni -2 mam nadzieje że reszcie plantów nic się nie stało bo zostało mi ich niewiele.
PZDR
Hej, hehehe @Masakrator jak zwykle masakrujesz aż miło MNIAM !!! k+,
i coś od siebie, mianowicie jeden ze szczytów głównych wspaniałej i bardzo rozweselającej GANJI Super Silver Haze, pozdro dla wszystkich którzy wykraczają choćby jednym palcem stopy poza granice, a co, top ))
wizyta na spocie.
dzis poszlo 8 do ziemi kolejne co mnie bardzo raduje wszystkie maja sie dobrze
tak by to wygladalo...nie wiem dlaczego jedne tak stanely co sa 3 w jednym dolku...moze jeszcze odzyja...nie robilem zdjec wszystkiego bo nie chcialo mi sie proste lenstwo na kacu
I tak skończyły się zapasy z ostatniego outa. Teraz detox w oczekiwaniu na automaty.
zielonylesssie jak u Ciebie z wigorem tego carpatiana i skąd masz te pestki. Bo u mnie na 5 pestek tylko jedna wyszła z ziemi, ale jakaś zmutowana. Zostały mi jeszcze dwie mam więc nadzieję, że jakiś osobnik mi wyrośnie. A i te pestki mam od Ciebie.
Ode mnie... a to ci heca... hehe...
Wysłałem Carpatiany komuś ale komu to nie pamiętam... sporo paczek w tym roku zrobiłem... Daj mi karmę i w niej napisz kto Ty... hehe
Sam w tym roku posadziłem New generation Carpatianów. Podobno lepsze niż ubiegłoroczne... Jak narazie wszystkie 3 idą pięknie. Z resztą pozostałe od Darwin Seeds też się nie opierniczają... Miały iść dzisiaj na spacer do lasu ale cały dzień na rybkach byłem i nic z tego nie wyszło...
W tamtym roku zgubiłem miejscówkę, gdzie posadziłem między inymi carpatiany. Znalazłem ją póóóóźną jesienią. Za późną...
Słaba ziemia, słabo przygotowana, ani razu nie podlane, ani razu nie nawożone.
Ziarenka Afghani/ErdPurT x Carpatian albo Afghani x ErdPurT f2 [?]
No i jak tam chłopaki ? Widze ,że bardzo ładnie wszyscy dajecie rade To mi się podoba !
Ja dzisiaj nareszcie sie zebrałem i polazłem na spota. Najszybsza narazie okazuje się Mikado-pierwsza pokazała żeńską płeć.
Na jednym Orange Budzie też już widać jajca.
No w koncu zdecydowalem sie zhervestowac critical 5o dni flo od wstawienia klonow na 12/12.
Zadowala mnie w zupelnosci sposob uprawy bez wega. Oszczednosc na czasie , energi , nawozach .
W najblizszym czasie zdam raport z wrazen smakowych z critical bilbo.