What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

ssynekk

Well-known member
Veteran
powitac kolege :D spokojnie...wlasnie czekam az sie zazielenia aby dalej ja troszke upiekszac :D poki co dolki sa zrobione i czekam wlasnie zeby te drzewa troche sie zazielenily bede wiedzial ktore mam przyciac delikatnie :)
apropo dostalem ta zarowke nie miesci sie do szafki...masakraa wielka kobyla z niej!!

hodowca

Active member
Veteran
Kwaśny dizel ze wschodniego wybrzeża USA -skrzyżowany z dizlem z Nowego Yorku ...
ok. 3tyg. do końca ...

picture.php

picture.php

picture.php

jahman

Active member
Veteran
:wave:

Zielona Polska!!! Pięknie jak zawsze zapier*** panowie i panie!!!:smile:

Mała armia zbawienia:smile: Maleństwa w środku...to selasie sativka, shamanx selasie sativ, LRs, outmix, purple powerxoutmix, early skunkxselasie sativka?(im not sure:)

picture.php

picture.php

Wszystko nie pod moją ręką :wink:, ale od początku do końca w moim sercu!:smile:
Dużo dobrego dla Wszystkich na ten nowy sezon!:wave:

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
hohoho.... ale zieloooono tutaj. Już sobie wyobrażam co się będzie działo później... Duuużo duuuużych projektów... Tak trzymać kochani.

A lampowcy pokazują najwyższą światową jakość. Super! Jest tak dobrze, że są już 3 polskie nominacje w kwietniu do POTM!

A u mnie na balkonie baaaardzo pomalutku wszystko idzie. Jest źle raczej niż dobrze. Ale... następne wspaniałe geny w wodzie od wczoraj się moczą...
Tym razem do kieliszków poszło ziarno z Darwin Seeds: New improved generation of Carpatians, Night Hail Ultra i Auto Lhotse.
Lhotse to odmiana dochodząca pod koniec sierpnia i dająca w pełnym słońcu kwiaty twarde i oblepione żywicą jak spod lampy. Podobno... Przynajmniej ze zdjęć które widziałem tak wynika. Tutaj kilka z nich.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Co ciekawe, odmiana ta nie zawiera wcale genów ruderalis...

I moje maleństwa...
picture.php

picture.php

picture.php

RaStart

Member
noo napawde kozacko wygląda ta Lhotsei tu nasuwa sie pytanie : skąd to masz ehehehe?Ja bez aparatuale na 3 spotach od juz jakichs 2 tyg juz wszystko powysiewane na spotach około 30 sztuk róznosci i kolejnych 15 sie kiełkuje bedzie aparacik beda zdjecia ale po odwiedzinach spotów mimo bardzo wczesnego wysiewu stwierdzam ze zimne nocki im nie zaszkodziły jakos znacząco

pakonopny

Member
U mnie na tarasie juz powoli zniwa. Sciolem 2 kushage 2 schishka berry i jedna bubble gum.
Reszta jeszcze potrzymam.

Indorek w 25 dniu flo zwolnil nabijanie topow , ale sadze ze drugie tyle jeszcze spuchna.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
gemba sie mi cieszy jak widze te gigantyczne ilosci wysadzanej maryski w Polskie pola :yoinks:
tak trzymac i powodzenia zycze ...

tutaj z pod 400w jack33 ...

picture.php

picture.php

z lotu ptaka...
picture.php

po pijaku ...
picture.php

pozdro

NiceGirl

Well-known member
Veteran
Hehe ale zieloniutko tu i u mnie tez :) Oczywiscie powoli do przodu, bo nigdzie sie nie spieszy :joint: Krece i wrzucam na luz weekend :smoke:
4 tydzien / 1 tydzien od przelaczenia 12/12 - wkrotce selekcja - na oku kilka jaj
picture.php

B

bronek

w szafce kompaktowy ls powoli puchnie

pierwszy siew na '09
na palecie wschodza:
HTC DC x EROC/DP
CHEESE/DP X B3... [??]
EARLY SATIVA F2
AK 47
EARDBEER
na koniec lakocie:joint:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no i sezonik chyba sie wszystkim jusz zaczol? hehe
powodzenia koledzy. w tym roku jak co roku bijemy wszystkie rekordy.hehe

oststnio slyszalem ze sa broblemy z jednych moich sionek.
[early skunk x chemdd] x early skunk podobno pokazuja sie mutanty?
bardzo sie zdziwilem bo sam tego niewidzailem. mialem 10 sadzonek gdzie jedna pokazala jakies fiki ale zaraz z tego wyrosla.
postanowilem zaczac extra 30 sionek zeby zobaczyc co sie pokaze.
teraz widze oczym jest mowa. ja tesz znalazlem mutanty w tym crossie.
znalazlem jakies 3 no moze 4 jakies wlasnie kwiatki gdzie listki poprostu sie zatszymaly czy cos takiego. reszta kwiatkow rosnie 100% zdrowo. z czego to sie znalazlo niemam pojecia? moge powiedziec ze niejest to problem duzy. tak mozna spotkac mutanty, ale jak widac jest ich bardzo malo i mysle ze trawka co wyrosnie z zdrowych kwiatkow bedzie sie wszystkim podobac.
niedlugo pokaze tesz te co ida na kwitnienie w indoor ,jusz sa duze.

moje esxddxes

picture.php

i tutaj te mutanty co mozna spotkac

picture.php

picture.php

sorry za to wszystkim , ja tylko czlowiek
jezeli miales duzy problem, wyslij mi pm.

tutaj szybko rosnanca super skunk x chemdogdd

picture.php

mango pheno super silver haze

picture.php

i chemdogdd pheno co zabija zamym zapachem,hehe

picture.php

peace

A

ares420

cnsdpg nie widać twoich fot...
U mnie jeszcze niema za bardzo co pokazywać. Maroc i Easy Sativa kilka dni temu wylądowały w ziemi i powoli już wychodzą na świat.
picture.php

A tu diesel ryder 8 dzień życia :smoke:
picture.php

V

vod

26 stopni w cieniu, a ile w nocy albo rano?
o tej porze roku jest jeszcze chłodno i nie należy się spodziewać takiego wzrostu jak na przykład w czerwcu.

Finger

Outdoor grower...
Veteran
U mnie pierwsza partia FMS juz na parapecie lekko sie hartuje przy uchylonym oknie :)

Maroc :) ehh juz czuć ten zapaszek :woohoo:

i niestety kilka słabszych plantow..

Stoją bo ciekaw jestem czy kolejna piętro nie będzie "pokręcone"

W boxie nastepny wsad 30 sztuk regular, a miejscówki jak leżały tak leżą....musze wkońcu sie ogarnąć :)

Peace :abduct:

es/chemd x es
picture.php

picture.php

picture.php

pomidor w szklarni
picture.php

Jak będę miał czas to wieczorem zrobię mały update.. zdjęcia nie są aktualne

Niestety przyszedł mocniejszy wiatr i poprzewracało trochę doniczek przy wietrzeniu szklarni..
straty:

• 1 lowsnow
  • 3 wr
  • 4 by snes

K+ dla Was.

K

kokoshka

16 dzień od wyjścia:
Outmix
picture.php

Outmix 2
picture.php