ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Synek a sypałeś dolomitem tam? Mam bardzo podobną z wygladu ziemie na spotach i gdyby nie moja interwencja to byłbym w przysłowiowej czarnej dupie. No chyba że juz miejscowa sprawdzona to co innego.
Juz prawie. Notatki gzies mi sie zgubiły wiec nie powiem który dzień flo. Od początku 12/12. Topiska grube jak pięść, puchną w oczach.. Niesamowita odmiana.
Przedstawiam Big Bud X White Widow by FemaleSeeds:
nowa zarowka...wiatrak smiga na pelnych obrotach a szafka wymaga malutkich przerobek...nie sadzilem ze to taka bycza krowa bedzie zapewne na dniach sie tym zajme zrobie duza dziure od gory i zeby wystawala tylko sama swiecaca czesc przy okazji moze temp troche spadnie i wiatrak zwolni obroty...po 2 dniach wyskoczylo kilka malenstw...niedlugo wkladam tam same femi swiatlo wali po oczach okropnie w koncu odpowiednik 300W
chcialem wlasnie wyciac dziure od gory bo odblysnik jest zrobiony a z boku moze bys problem ze zrobieniem dziury ale pokombinuje na weekendzie...tymczasem spadam na spot bo dawno nie bylem a trzeba ziemie nawiezc
Witam kazdy juz cos od siebie tutaj wstawil tylko mnie dawno nie bylo wiec oto kilka fotek przedstawiajacych WWxBB od FS 50 dzien flo
orangefreak.....zje....e to u ciebie wyglada....jakiej masz wysokosci planty ?.....juz prawie, tak jak u mnie..... juz nie moge sie doczekac pierwszego buszka.....
pozdro 4@ll
@ masakrator, roślina rosła z nasiona feminizowanego od GHS i niczym nie została zapylona, jest bardzo przyjemna w działaniu, bardzo towarzyska i uwalnia stany bardzo dużej przyjemności, nie zamula, nie robi stanu kamienia, fajna rozrywkowa ganja, już ją baaaarrrdddzzzzooo lubię hehehe pozdro top))
Siemka, mala kolorowanka, super haze'y powoli zaczynaja puchnac. Zadnych nawozow czekam az, zaczna naprawde sie o nie dopraszac. Liscie powoli bledna takze nastepne podlewanie 3 lyzki dolomitu plus Terra Bloom mniej wiecej 60-70% dawki zalecanej i zobaczymy
Super Haze w srodku pod sama lampa euforia, u niej vigor jest najwiekszy liscie prawie pionowo skierowane ku lampie. Zapach przecudny, slodki odurzajacy
I cos z tegorocznego outdoorka HTC Deep Chunk x EROC/DP rosnie super.
Chcialbym dodac, ze tak pogodnego kwietnia w zyciu nie pamietam. Jest cudownie tyle slonca, ze czuc od niego zmeczenie, planty rosna pieknie. Dodatkowo na oknie w innym mieszkanku wykielkowalo juz 6 maroków z Franc's Crossed Seeds Takze okolo 6 Lowryderow i czekam az lepek pokaze Passion #1 z DP.
Wyszlo 10/12 Early Do x Early Skunk wiadomo od kogo [pozdro ], do tego geny mighty mite i biddy early tez wiadomo od kogo [pozdro ] Early misty x Hollands Hope x Chemo x Northern Lights jakies 70% na razie kielkowalnosci na dworze. Jak na palete 54 nasion to wyglada to i tak calkiem niezle. Poprzesadzam te EM x NL geny do wiekszych doniczek z ktorych nic nie wyszlo [prawdopodobnie juz nie wyjdzie, a jak wyjdzie to beda rosly dwie w jednej
Roznica pomiedzy roslinkami kielkowanymi na dworze a jedna na parapecie. Kielkowanie im takze zajelo wiecej czasu, w domu jakies 4 dni a na dworze ponad tydzien, ale juz wszystko idzie pieknie do gory.
3majcie kciuki, kolejne wiesci calkiem niedlugo.
Pozdro organic
godzina 6 budzik dzwoni i trzeba bylo isc ogarnac reszte dziur...
tak to wyglada...tamte mi padly od mrozu teraz jestem pewny...dlatego poczekam bo u mnie poranki jednak sa jeszcze chlodne...zreszta na poczatek i tak pojda pod butelki