As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Moja 3 uprawa. Wstyd się przyznać ale w boxie mam 4 hermy Eufori, Mazara lub Eufori x Mazar. Miałem taki bałagan w poprzedniej uprawie że nie wiem nawet co dokładnie hermiło. Roślinki siedzą pod HPS 250W w ziemi compo uniwersalnej. Jak do tej pory wszystko ok. Roślinki są pełne wigoru, jedzenia im nie brakuje choć podlewam samą wodą. Jedyne czego mi brakuje to dobrego wiatraka mieszającego powietrze. Bylem w każdym większym markecie budowlanym i nigdzie nie mają... Czy to aż tak sezonowy towar? W najbliższym czasie planuje złożyć nowy setup. Brakuje mi tylko darkroom'u i filtra węglowego oraz przewodów wentylacyjnych oraz pestek (planuje wysadzić Maxi GOM z Grass-O-Matic) Pozdro
Cześć wszystkim!
Macie takie ładne ogródki, że aż krępuję się wstawiać zdjęcie mojego eksperymentalnego karzełka..
Edit: Nie mam pojecia dlaczego, ale za nic nie udaje mi sie wstawic tu zdjecia, tak jak wy to robicie...
Witam, wszystkich, mam pytanko do was, chcialbym zamowic nasiona od femaleseeds.nl od nich ze stronki i nieznam tak dobrze angielskiego.Moglby mi ktos wytlumaczyc, co trzeba zrobic zeby zamowic od nich nasiona bo, przelewem niebardzo mam jak im zaplacic, a slyszalem ze jest opcja wyslania do nich kasy listem, i jak to wszystko wyglada, no i oczywiscie nasiona jakie sa od nich ? chcialem Iced Grapefruit, i Pure AK
Wielkie dzieki za odpowiedzi i pomoc no i sog !
femy maja niezle...choc z wymienionych przez ciebie widzalem (bublle g.,wwxbb, black widow) tylko Pure Ak ale zero herm a i kielkowalnosci b. dobra.
wiekszosc seedbnaków honoruje kase w kopercie ale troche malo bezpieczne
moze ziomka z kredytowka lub kontem walutowym masz to moze pomoze
pzdr.
w banku mozesz zrobic przelew miedzynarodowy tylko troche to kosztuje i potrzebujesz nr swift (czy jakos tak sie on nazywa) poza numerem konta. z tego co na stronce widzialem wszystko jest podane. chociaz karta kredytowa byloby taniej.