What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

lovik

Member
zamarło wszyscy rozkoszuja się zbiorami :D także wrzucam wspomnienie mojego masakrycznego pp x ww
picture.php

u mnie 12/12 i czekam na selekcje za duzo troche wykiełkowałem roslinek stad te ciasne pojemniki ale mam nadzieje na meskie to się poluźni w dużych donicach femi reg w małych .

mały upload

jack horror femi
picture.php

amnesia haze reg widac juz jakby zywice jak narazie pieknie się prezentuje hehe
picture.php

lr mix licze na pyłek bo chyba to meszczak jak myslicie??
picture.php

i całość :p
picture.php

odmiany goszczace u mnie to
jack horror femi
iced grapefruit
red drawn
lr mix
orange bud
strawbery coguch
amnesia haze
ak47 x the pure

pozdro i uploadujcie swoje pociechy

NiceGirl

Well-known member
Veteran
Hehe racja :D zbiory i sie nie chce :smokeit:
Indoorek zakonczony - trzeba powoli zbierac sily na rozpoczecie nastepnego - ale tym razem wiecej sativy a mniej indiki hehe albo po rowno :)
77dayFLO chemdog dd (od HotCargo) - temat naprawde naprawde mocny.....
picture.php

A tutaj przepyszny Schroom x buddha sister takze od HC - wiec dzieki wielkie!! Zajebista robota
:thanks:
83dayFLO
picture.php

PiS

el023

Member
Witam.
Nie mogłem znaleźć czasu na uptade w galerii pt 'armageddon' :kos:
tutaj fotki z 50-ego dnia flo. Harvest nastąpił w 56-tym, nacykałem wtedy mase fotek i potrzebuje jeszcze czasu na selekcje ... jak wrzuce to napisze jakies małe grow info.

picture.php

Po dosyc długiej przerwie technicznej zagoscił u mnie bbs cheese, klony. Chwilowo pod ok.140W CFL. Troche zimno tam mają, na termometrze 20-22C. Jutro mam zamiar wrzucic je w doniczki 11L i do nowego boxa o pow.2,6[m2], 2xHPS400 - jak pojawią sie kwiatki zamienie na 2xHPS600. Narazie 24/0, potem chwile 18/6 i w sumie po ok.10 dniach veg dam 12/12.
Fotka z 01.12. (1st day..)

picture.php

Ten cheese wpadł całkiem z nienacka, hehe. Wcześniej w ofercie miałem zupełnie inny strain, dłużej kwitnąca sative z nutką hazea i wrzuciłem wcześniej jeszcze dwie pestki dla urozmaicenia z nadzieją, że dojdą w miare równo z klonami ...

picture.php

[kalichakra x skunk??] x blueberry (black label) by Rastart, ochrzczona przeze mnie jako chakberry :smoke:
Wrzuciłem na wate przed weekendem, ocknąłem sie po, hehe... ale jak widać na przykładzie powyżej przeżyły sadzenie niedraśnięte, wyszły z ziemi, zdrowiutkie ...

powodzenia & pozdrowienia

:smokeit:

A

adrianmenyo

witam.

HC indor mix - Bradzo dziekuje Cargo, niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi ^^

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

pozdrawiam goraco.

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Ja tez chcialbym sie dolozyc do podziekowan dla pana HC za Chemdoga ktory wyglada tak

Attachments

• P1010740.jpg
    P1010740.jpg
    87 KB · Views: 36
  • P1010726.jpg
    P1010726.jpg
    60.8 KB · Views: 30
A

adrianmenyo

yeee HC na prezydenta :hotbounce: :bigeye:

reszta fotek:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

PS. jak to sie robi zeby takie miniaturki wstawic pod duze zdjecie jak sz. Panstwo wyzej ;)

pozdrawiam :stocking:

A

aswywiadu

:jawdrop: Niesamowite... co za SZCZYTY! Czapki z głów!
BIG :respect:
A ja mam tylko to..

mały parapetowy eksperyment..
Na szczęście zawsze można się pocieszyć outdoorkiem :D a raczej jego owocami ;) Moje wyglądają m.in. tak:

Wiem że daleko mi do was (tym bardziej szacun!) , ale przecież nie od razu Rzym zbudowano!
Peace!

Silas

Member
Veteran
Witam Was Wszystkich Wspaniałych!!!
Jak to w niedzielę....kolor kolor i jeszcze raz kolor:D

Wiecznie się jaram baxem jakim mnie raczy to forum...przyszedł czas wykorzystać dane przez was geny...aby samemu coś osiągnąć....
A więc tak:
3x White Shark x [PurpleBastardF2xAF_MIX] #niesexy jak narazie
9x Cindy99 x [NLxWczesne] # 3Fem #3Men #3Unknown Sex

Uprawa typowo SoGowa...nic pod plon...tylko by skosztować swojego crossa
picture.php

Mutant wydobrzał...tylko jeden dziwaczny turbo liść wypuścił...i dalej śmiga w miare normalnie...Wiadoma sprawa...zawsze jakiś Patol się trafi:)
picture.php

picture.php

picture.php

Wygląd roślin pozostawia wiele do życzenia... Spodziewałem się lepszego wzrostu w ziemi....ale pizda blada szajska gleba w chuj....

M

Mr.TopTop

Osz faktycznie, myślałem że już święta, hehehe ale nie kasuje, za tydzień góra dwa będzie aktualne hehehe pozdro top :)))

Zathir

Member
Afgan Kush
picture.php

Hot mix, szroni sie pieknie chociaz powienem powiedziec ze szroni sie jak hot mix :D, przebija wszystkie kupne geny.
picture.php

pozdrawiam:window: