ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
zamarło wszyscy rozkoszuja się zbiorami także wrzucam wspomnienie mojego masakrycznego pp x ww
u mnie 12/12 i czekam na selekcje za duzo troche wykiełkowałem roslinek stad te ciasne pojemniki ale mam nadzieje na meskie to się poluźni w dużych donicach femi reg w małych .
mały upload
jack horror femi
amnesia haze reg widac juz jakby zywice jak narazie pieknie się prezentuje hehe
lr mix licze na pyłek bo chyba to meszczak jak myslicie??
i całość
odmiany goszczace u mnie to
jack horror femi
iced grapefruit
red drawn
lr mix
orange bud
strawbery coguch
amnesia haze
ak47 x the pure
Hehe racja zbiory i sie nie chce
Indoorek zakonczony - trzeba powoli zbierac sily na rozpoczecie nastepnego - ale tym razem wiecej sativy a mniej indiki hehe albo po rowno
77dayFLO chemdog dd (od HotCargo) - temat naprawde naprawde mocny.....
A tutaj przepyszny Schroom x buddha sister takze od HC - wiec dzieki wielkie!! Zajebista robota
Witam.
Nie mogłem znaleźć czasu na uptade w galerii pt 'armageddon'
tutaj fotki z 50-ego dnia flo. Harvest nastąpił w 56-tym, nacykałem wtedy mase fotek i potrzebuje jeszcze czasu na selekcje ... jak wrzuce to napisze jakies małe grow info.
Po dosyc długiej przerwie technicznej zagoscił u mnie bbs cheese, klony. Chwilowo pod ok.140W CFL. Troche zimno tam mają, na termometrze 20-22C. Jutro mam zamiar wrzucic je w doniczki 11L i do nowego boxa o pow.2,6[m2], 2xHPS400 - jak pojawią sie kwiatki zamienie na 2xHPS600. Narazie 24/0, potem chwile 18/6 i w sumie po ok.10 dniach veg dam 12/12.
Fotka z 01.12. (1st day..)
Ten cheese wpadł całkiem z nienacka, hehe. Wcześniej w ofercie miałem zupełnie inny strain, dłużej kwitnąca sative z nutką hazea i wrzuciłem wcześniej jeszcze dwie pestki dla urozmaicenia z nadzieją, że dojdą w miare równo z klonami ...
[kalichakra x skunk??] x blueberry (black label) by Rastart, ochrzczona przeze mnie jako chakberry
Wrzuciłem na wate przed weekendem, ocknąłem sie po, hehe... ale jak widać na przykładzie powyżej przeżyły sadzenie niedraśnięte, wyszły z ziemi, zdrowiutkie ...
:jawdrop: Niesamowite... co za SZCZYTY! Czapki z głów! BIG
A ja mam tylko to..
mały parapetowy eksperyment..
Na szczęście zawsze można się pocieszyć outdoorkiem a raczej jego owocami Moje wyglądają m.in. tak:
Wiem że daleko mi do was (tym bardziej szacun!) , ale przecież nie od razu Rzym zbudowano!
Peace!
Witam Was Wszystkich Wspaniałych!!!
Jak to w niedzielę....kolor kolor i jeszcze raz kolor
Wiecznie się jaram baxem jakim mnie raczy to forum...przyszedł czas wykorzystać dane przez was geny...aby samemu coś osiągnąć....
A więc tak:
3x White Shark x [PurpleBastardF2xAF_MIX] #niesexy jak narazie
9x Cindy99 x [NLxWczesne] # 3Fem #3Men #3Unknown Sex
Uprawa typowo SoGowa...nic pod plon...tylko by skosztować swojego crossa
Mutant wydobrzał...tylko jeden dziwaczny turbo liść wypuścił...i dalej śmiga w miare normalnie...Wiadoma sprawa...zawsze jakiś Patol się trafi
Wygląd roślin pozostawia wiele do życzenia... Spodziewałem się lepszego wzrostu w ziemi....ale pizda blada szajska gleba w chuj....