What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

Silas

Member
Veteran
Bfc said:
...jutro zaczne trening, przesadzanie itd; dluga droga do konca :]
Ojjj bardzo długa droga do końca ;)
Ciekaw jestem jak się będą różnić JH z nirvany i JH od sensi:) A przedewszystkim ile będą kwitnąć :)
Z góry zakładam...11W +

Powodzenia!

Bread

Member
Dzień 13. Skromnie, na początek. Na następny raz będzie lepsza jakość ;d

picture.php

el023

Member
armageddon jest blisko ;) 35 dzień flo (aktualnie 53).
zostało 7 sztuk, wczesniej wyjebalem z boxa 4 bardzo marne i chorowite żeby nie robiły tłoku ... problem w podłożu - stara ziemia wymieszana z nową sklepową w stosunku 1:1 - przypuszczam, że zaduże zasolenie lub błędem było, że nie dałem temu biednemu mixowi czasu na 'przeżarcie się' .. ewentualnie jakiś grzyb w glebie... a może wszystko naraz ... rośliny reagowały bardzo różnie na zarcie - przy każdym karmieniu niektórym totalnie szkodziło to samo, co reszcie wyraźnie pomogło ... dlatego na flo praktycznie sama woda, ostatnio zaś kombinowałem troche z miodem ...

pozdrawiam.

Soja

Member
siema
parę fotek z internetu pod tytułem wizyta pana sekatora,
pan sekator przyszedł trochę wcześniej ale z zapowiedzi można wywnioskować ze następne zdjęcia pojawia się wkrótce .

Outowiec weź ogarnij się trochę i pokarz zdiecia tych marokow i pp co miałeś.

a widzieliście jak zazielenianie załatwili w Niemczech
http://icmag.com/ic/showthread.php?t=132618

pozdrawiam serdecznie

...edit kov...

pewnie dostane bana albo innego stwora ale to nic co tam przynajmniej mam twarz a ty jak patrzysz w lustro co tam widzisz

...edit kov: bana nie dostaniesz, ale uważam że cienias jesteś kiedy rzucasz obelgi na kogokolwiek na tym forum. Ono jest dla wybranych, którzy swoją postawą pokazują że uprawa ziela idzie w parze z wysoką postawą moralną. W każdym razie twarz to nie jest, najwyżej d...

Last edited by a moderator:

Outowiec

Member
musiałem odpowiedzieć, jutro zdjecia będą z karteczką z drugiej strony PP i Maroc to chłopczyku już dwa sezony wstecz. Dalej pisac nie będe w tym poście bo nie chciał bym prowokować mało przyjemną sytuacje jak ten człopaczek.

masakrator

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
Sypia sie pestki auto femi PM :D

Automatic White Russian feminized

narazie stop bo masakra sie robi ,30 osob co podalo adres jutro/po jutrze wysylki wysle ,opakowanie 3x ggs wr feminized ,kolejna akcja za niedlugo. Mysle ze kazdy znajdzie miejsce by wcisnac karla i obczaic co warte :D

300 szt na icmag :D
dsc08221.jpg
[

Bedouin

Well-known member
Veteran
Witam. Odemnie kilka fotek gotowych owocow pracy hehe :D

purple peace/red erdbeeer x deep chunk/erockets danish passion

picture.php
picture.php

Maroc x Early

picture.php

Peace :wave:

W

warr25

flo wreszcie Ale to dopiero początek

* nie troche ukrywm pracy mam tam
* Auto WR, jbxbk, utopi mgła, mgła G13, JD # 1, herijuana, herer gniazdo x wr

picture.php

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam

euforia wykielkowala 2 sierpnia 2009 po 3 tygoniach na 24/0 przelaczona na Flo , mialy trudny start gdyz w boxie na vegu zjebal sie wentyl i 3 dni sie dusily i stanely w miejscu , swiatelko na vegu to 5 swietluwek , a na Flo 400hps , canna organic , pk13-14 i booster canna ...
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

a tutaj zielone szeregi - wykielkowalo 2 listopad 2009 z nadzieja ze to nie jest ostatni wsad w tym roku hehehe
dziekuje wszystkim dobroczynca

picture.php

picture.php

pozdros el brados

W

warr25

picture.php

picture.php

wreszcie zdjęcia normalnym aparatem

WR auto, jbxbk, utopi haze, G13 haze, JD # 1, herijuana, jack herer x wr

Bread

Member
Witam i o cukierki pytam ;d Dzien 20. Facet.
picture.php

edit;
Jest to LowRyder#2 od f2seeds. Z czterech nasion wykiełkowało tylko to jedno.

frether

Member
Veteran
no name z szwajcarskiej farmy chanvre na kompletnej partyzantce nasiona z 2007r to jest ta farma o której gota wspominał w temacie OP2010
przeważnie wcześniejsze geny można w tym mixie trafić, ta sativa ścięta była pierwszego listopada bardzo z niej jestem zadowolony w ogóle cała lepi się od żywicy hyhy
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Pozdrawiam :witch2: