What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

W

warr25

JD # 1, UTOPIA Haze, G13 Haze, JBXBK, JHXWR
[url]http://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=10346&pictureid=201904[/url] [/ IMG]
i troche innych
[IMG]http://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=10346&pictureid=201902

W

warr25

cross box
picture.php

jbxbk , herijuana

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Pięknie ciśniecie! Mam nadzieje że za rok nastąpi dalsza progresja naszej sekcji.
Odemnie słodkie fioletowe wspomnienia.....i pamiętajcie jeśli napoicie planty dobrą karmą....to nawet jeśli zaginą to ta karma pozwoli wam je odnaleźć :woohoo:

Pzdr :abduct:

Silas

Member
Veteran
Finger Partyzancie!!! ale dojebałeś ;D masakierda jak dla mnie...
Widzę lubisz trzcinowiska:p sam obczajałem takie tereny...aczkolwiek tam gdzie trzcina tam rzeczka wylewa;/ no i pyzda...
Japizgam takie choiny to bym z 2 kilometrów wypatrzył chyba ;P K+

frether

Member
Veteran
"Łapmy promienie zamiast eskalacji zła"
Niejaki Big Bang...
19 październik
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

i na koniec wypadek przy pracy czyli Big BangXJack Herer będzie na przyszły rok...
picture.php

pięknie u was jak zawsze hyhy pozdrawiam :wave:

PioK

Member
frether, dobre focisze ;]

ja juz scialem ostatniego planta jakim byla GfxV ... zdjec calego krzaka nie moge pokazac ze wzgledu na przypalowa miejscowke... zapaszek bardzo ostry... az gryzie w nosie

zdjecia takie sobie bo zabraklo dobrego swiatelka
IMGP0160.jpg

wszystkie szczyty mniej wiecej rowne byly
IMGP0159.jpg

IMGP0151.jpg

IMGP0149.jpg

IMGP0145.jpg

zapomnial bym o rzeczy ktora cieszy mnie najbardziej... czyli kilka kulek na przyszly rok no i finger haszyk ;]
IMGP0161.jpg

potrzymalbym ja jeszcze ale juz ostro plesn ja brala... wniosek: folia musi miec wymuszona cyrkulacje powietrza inaczej i tak bedzie plesniec

pozdrawiam ekipe ;]

Silas

Member
Veteran
5W 6D

C'99
Mniej udana...coś jej substral do orchideii + coco nie służy...
picture.php

No ta daje rade:) jak na coco z recyclingu po 3 uprawie no to zapierdziela fajnie:)
picture.php

Frosty Bitch ;) ahh ta cindy:D
picture.php

picture.php

Nie żeby reklama... ale HESI daje rade!
picture.php

Zgoniacz, ubijacz, utubiacz, zabijacz, czapa na łeb! SourDiesel x O.G. Kush
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

G

Guest1012

Zajebiście Polacy :D. Aż nie wiem co komu napisać. U mnie out w tym roku słabiutko, ale zawsze mogło być gorzej. Wczesne skradzione, póżnie... za późne.

[ES x CHDD] x ES - cięta jakoś w połowie października
picture.php

tomato

Member
Veteran
witam serdecznie !
ja wlasnie wrocilem z dlugiego urlopu w cieplych krajach, cos slyszalem ze tu pogoda kiepska, ale ze az tak ?
zajezdzam na spota, i .. sa :D tylko niestety wszystkie gorne kwiaty totalnie zaplesniale. zlota polska jesien w moje rejony napewno nie dotarla..
tak wiec moja przygoda out dobiegla konca, wielkie dzieki za wsparcie i dobre slowo z waszej strony :wave:

do rzeczy:MxE
picture.php

GFxV
picture.php

ale mimo wszystko micha sie cieszy hehe
z lewej MxE, z prawej GFxV
picture.php

pozdros :rasta:

Soja

Member
witajcie
Panie i panowie jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie
i nareszcie znalazłem to co szukałem ,czekałem na nią prawie rok Bubble gummer kwiaty twarde zbite oszronione o cudownym delikatnym zapachu może nie gumy ale jest to coś w czym można się odrazu zakochać

a tu lemon skunk z Ghs coś z tego tez będzie narazie ładnie kwitnie

i najmłodsza pociecha ostatni wysiew 09

i to by było na tyle
:wave:

Bfc

Member
Pieknie wszyscy, pozazdroscic tylko. Sezon out skonczony, pogoda mokra i nieprzyjemna, w domu natomiast cieplo, przyjemnie...
Jock Horror (nirvana) i Jack Herer (sensi seed, f2)
picture.php

picture.php

...jutro zaczne trening, przesadzanie itd; dluga droga do konca :]
Pozdrowienia

el023

Member
sezon out u mnie też już zakończony. wczoraj skosiłem NLX'a. roślina sadzona końcem maja z klona bliźniaka.

ładnie urosła - gęsta i rozkrzaczona, ale słabo zakwitła (zaczęła dopiero początkiem wrzesnia). kwiatki malutkie ale bardzo żywiczne i aromatyczne ...

nie maiała zbyt komfortowych warunków - żerowało na niej kilka gatunków szkodników, miejsce raczej zacienione (szczególnie w okresie jesiennym, gdy słońce znajduje sie coraz niżej...), w okresie kwitnienia dużo deszczu - po jednej z ulew jeden ze szczytów sie złamał (ok 10.10).

kilka razy usunąłem zalążki pleśni za szczyta, dzięki czemu przetrwała prawie do końca października, jednak bardzo słabo napuchła ... troche sfioletowała, hehe..

10.10.:

25.10.:

pozdrawiam

Ilovedrive

Member
frether napisał :"Łapmy promienie zamiast eskalacji zła"

Warszawa stolica moja WWA :)

wielkie pozdro dla najlepszych rolników na globie :)

A

ares420

Dzisiaj ostatni krzak poszedł pod kosę - White Rhino ;]
Niestety odmiana nie nadaje się pod nasz klimat... a szkoda...
Jeden krzak spleśniał a drugi o dziwo nie, chodź były już zalążki pleśni.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

pozdrawiam i kończę ten sezon teraz pozostaje degustacja ;]