Powodzenia LDV ja jeszcze nie doroslem do mieszanki , lece sobie na canna jak tylko zobacze ze sie kolorki albo struktura rosliny zmienia , oczywiscie jak mam pomidora na 4tyg Vegu to podam mu tam czasteczkowa ilosc Canna-VEG ,ale jak 2-3 tygodnie to sama ziemia i czysta woda wystarczy ! potem jak przestawie na FLO i po jakims czasie pojawiaja sie kwiatki - przed pojawieniem sie kwiotkow roslina leci do 11l doniczki ...nowa ziemia - jak widze kwiotki to ostatni raz podlewam czysta woda , leje az woda pojawi sie w podstawce ( leje noca a rano jej juz niema w podstawce) nastepne lanie juz z PK13-14 i Canna FLO !!! polowe dawki zalecanej dodaje!!! i potem spowrotem (nananana ale welbie mi gra nananana) CZYSTA WODA , podlewam co 2-3 dni a raz na 2 tygodnie podaje POKARM . W momencie gdy roslina stanie w miejcu i juz nie rosnie do gory to doprowadzam ja do 1 SUSZY ! NIE LEJE JEJ nic przez 7-9 dni nic ... zaczynaja liscie od dolu zolknac - roslina zaczyna bardziej pracowac! porem leje delikatnie wody do podstawki , czekam az wypije i leje jeszcze raz , odstwiam na moment a potem lanie z gory do momentu az woda pokarze sie w podstawce ( ! podstwki na wode mam zamienne i czyszcze ZAWSZE !) potem jeszcze raz ja podsusze i ten sam proces , no i ostatnie suszenie przed zbiorem . 2 suszenie odbywa sie w mmencie zmiany zarowki na 400w jakies 3 tyg do konca !
pozdrawiam
edit
pozdrawiam
edit
Last edited: